Otvorený list na ODVOLANIE JUDr.A.Cisárovej riaditeľky CIPS

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Otvorený list na ODVOLANIE JUDr.A.Cisárovej riaditeľky CIPS.


Hosť

#101

2014-01-08 22:05

Ja som pani Cisarovej poslala mail, ze preco nepoziada o vratenie Eliota na Slovensko, slusne som polozila otazku. A ona mi odpisala, ze moj mail odovzdala policii, lebo naplna skutkovu podstatu vracerych trestnych cinov. Toto pochopite? Nemozem si pomoct, ale myslim si, ze vacsinu komentarov v jej prospech pise ta ista osoba
Učiteľ

#102 Štvavá a dezinformačná kampaň.

2014-01-08 22:15

Horeličan je obyčajný štváč. Rýpe najmä do školstva, robí sa že všetkému rozumie najlepšie a všetkých len okydáva. Všetkých by povymieňal, lebo všetci sú neschopní a dosadil by tam toho najschopnejšieho, čiže seba. Nikto ho však nechce. Je to notorický sťažovateľ a negatívne zameraný človek. Napokon ani nežije na Slovensku a pasuje sa do úlohy znalca pomerov na Slovensku. Sú ľudia, ktorí nebudú nikdy súhlasiť s ničím. Takým je aj Horeličan. Poviete, že tá stena je biela, on bude tvrdiť že je čierna. A naopak. Truľko, ktorý všade bol, všetko videl, všetkému rozumie. Čudujem sa ale ľuďom, že sa nechajú huckať takýmto provokatérom. Je to obyčajný troll. Riešenie nemá žiadne, chce sa len aspoň v niečom realizovať, lebo okolie ho možno berie ako blázna. Pani Cisarová to úplne jasne a logicky vysvetlila, ako postupujú. Musia sa rešpektovať aj zákony. A musia sa aj deti odnímať. Aby neboli potom také prípady, že 4-ročnú Lucku na Slovensku utýrajú vlastní rodičia k smrti a nielen rodičia, ale celé okolie je úplne ľahostajné. Koľko je na Slovensku týraných detí vlasnými rodičmi ? To ale Horeličan vidieť nechce. Jemu vyhovuje štvať a provokovať. Lebo nič iné nevie. To isté aj Selecký. Keď si prečítate niektoré tie jeho články, tak sa čudujem, že vzdelaný človek môže toľko primitívnej absurdity zo seba dostať. Myslím si, že pre jeho netovú stránku by bolo lepšie, keby napísal kde na Slovensku ešte neboli zjavenia, pri ktorom potoku a na ktorej vŕbe. To by už nenapísal nič. Senzáciechtivý človek, a tiež celý ten jeho portál. Množstvo naivity a primitivizmu, ktoré sú na svetelné roky vzdialené od pravdy. Oslovuje len tú primitívnejšiu a mimoriadne najľahšie ovplyvniteľnú zložku nič nechápajúcich ľudkov. Pre nich úplne stačí, keď si naberú vodičku z pútnického miesta, a čakajú, že im vylieči kĺby, nohy, ruky, hlavu, žlčník, že im prinesie nové auto, chatu či naplnia sa iné predstavy. Ľudia, používajte rozum a menej sa riaďte emóciami všelijakých manipulátorov so slovami. Lebo najhoršie sú lži a polopravdy. Hľadajte pravdu sami a nenechajte sa balamutiť.

Učiteľ

#103 Myslím si,

2014-01-08 22:25

#101: -

že nepíšeš pravdu. Za to, čo si uviedla vo svojom komente ti určite tá pani toto nenapísala.  Niečo si tam musela pridať, čo tu zamlčuješ. Veď predsa máš nejaké vzdelanie a musíš vedieť, že polícia sa len tým, čo si tu uviedla absolutne zaoberať nebude, lebo nie je tam žiaden dôvod. Zrejme si tam popísala nejaké invektívy, urážky a osočovanie, za ktoré už ten dôvod môže byť.

Alebo, ako píšeš, môže byť za tým nejaký provokatér, ktorý píše v mene tej právničky. To máš ale zase ty možnosť oznámiť adminovi a poukázať na nevhodný koment. Ten to potom zmaže. A vec je vybavená.

 

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-01-08 23:49


Milan Horelican
Autor petície

#105 Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

2014-01-08 23:51

#102: Učiteľ - Štvavá a dezinformačná kampaň.

Vazeny UCITEL,

ano, mozno som podla Teba ,,Trulko'', ktory vsade bol a vsetko videl. Na rozdiel od Teba, som konkretna osoba - Milan Horelican a vobec sa nehambim za svoju identitu, ako nejaky UCITEL, ktory ani nevie ako sa vola a ake ma priezvisko a pod ruskom anonimity utoci bez toho, aby poznal fakty a skutocnosti. Vidim, ze mas super Informacie o mojich aktivitach na uciteslkych forach a podla toho, co pises, tak som TI, ako clenovi (mozno vedenia ) Odboroveho zvazu pracovnikov skolstva a vedy na Slovensku musel riadne stupit na malicek, ked som hecoval skolskych zamestnancov do Strajku za zvysenie ich ZOBRACENIEK. Uvadzas nieco, comu sa Otvoreny list na odvolanie.... vobec nevenuje, a to je problem prace slovenskej socialky.

Vazeny UCITEL, skus nieco nahodit o mojej protiucitelskej antikampani, o mojom antiodborarskom tazeni proti sudruhovi precedovo Ondekovi, ktory za par grosov zapredal 130 000 zamestnacov skolstva,nech maju obcania prehlad aj v tejto mojej aktivite

Ani v jednom pripade, co su uvedene linky pod Otvorenom liste...., CIPS nekonal v prospech statnych prislusnikov Slovenskej republiky a ich pricinenim prisli rodicia, stari rodicia o svoje deti, vnucence

Pretoze Vazeny UCITEL, si nebol ani na jednom rokovani Najvyssieho kralovskeho sudu, kde svoju profesionalitu v pravom svetle ukazala JUDr. Cisarova, tak neviem, ako mozes posudzovat jej pracu !

 

Milan Horelican
Autor petície

#106 Re:

2014-01-08 23:52

#101: -

Vazena pani, mohol by som Vas poprosit, keby ste sa mi ozvali na mail :

peticia.a.c@centrum.sk

Dakujem

Milan Horelican
Autor petície

#107 Re: Ale sa vám to vymyká z rúk

2014-01-08 23:59

#91: Grey - Ale sa vám to vymyká z rúk

Vazeny pan Grey,

Magnificat ma nikdy nepodporoval, napriek tomu, ze 23.12.2013 slubili, ze so mnou spravia reportaz k problemetike odoberania deti ako obcana Slovenska, ktory zije v zahranici. Do dnesneho dna sa tak nestalo a asi sa ani nestane.

Mame uplne rozdielne myslenie na danu problematiku

Milan Horelican
Autor petície

#108 Re:

2014-01-09 00:55

#81: Ferko -

Vazeny pan Ferko,

JUDr. Cisarova nema najvacsiu zasluhu na tom, ze deti Ivany Boorovej - Martinko a Samko sa zasluhou ich babky - Eleonory dostali z pazurov Juvenilnej justicie.

Najvacsiu zasluhu na tom, ze su deti v kruhu najblizsej rodiny ma pan TTELENSKY, ktory financoval v decembri advokata, ktory cely pripad zvratil v prospech Babky Eleonory a jej vnukov

hosť

#109 Re:

2014-01-09 07:22

#101: -

Daj sem kópiu toho slušného mailu

hosť

#110 Re: Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

2014-01-09 07:30

#105: Milan Horelican - Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

Ty si bol až na troch pojednávaniach, znalosťou angličtiny sa pýšiť nemôžeš, právnické vzdelanie nemáš, tak nechápem, kde berieš tú drzosť kritizovať prácu pani JUDr. Cisárovej.


Hosť

#111 Re: Ivanko,

2014-01-09 07:37

#90: Ivan zo Šamorína -

tak nebud skupy na slovo a prezrad nam to

Ja za tym, ze im chceli adoptovat deti nevidim ziadne padne dovody, vy nebodaj ano?

 


Hosť

#112 Re: Eleonora

2014-01-09 07:48

#95: Grey DS - Eleonora

vy by ste mali pisat konkretne, ak niekoho obvinujete z klamstva

napiste nam prosim, v com pani Studencova klame?

vdaka


Hosť

#113 Re: Pani Pirosikova

2014-01-09 07:53

#96: Ignác -

je jedina, ktora sa tych deti zastava

tie rodiny by to bez dobrych pravnikov nevybojovali, nerozumiete?

Viete preco Ivana Boorova nebola uznana za vhodnu sama vychovavat svoje deti? Viete to a zda sa vam to normalne?

Dovody socialnych pracovnikov su velakrat pochybne, posudky vykonstruovane, sudcovia maju na haku, odklepnu a je koniec! Ved v UK mozu ist obcania do basy za to, ze proti takymto postupom protestuju, je to chory system


Hosť

#114 Re: zmenený názor pani Studencovej!

2014-01-09 07:55

#94: - zmenený názor pani Studencovej!

Prosim Vas pani studencova, ak sa tu objavite, viete toto vysvetlit?

Ake neprimerane spravanie a ake konzekvencie mala pani Cisarova na mysli? -

Nakolko po telefonátoch s mojimi nadriadenými sa absolútne dištancujeme od Vášho neprimeraného správania a zvažujeme použiť všetky konzekvencie, ktoré nám umožňuje slovenský právny poriadok AC

Učiteľ

#115 Typická odpoveď

2014-01-09 08:02

#105: Milan Horelican - Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

vševedka.  Argumenty chýbajú, tak budeme útočiť. Nie je problémom moja identita, ale ten problém si vyrobil ty. Máš schopnosti veľmi vzácne. Dokážeš vyrábať problémy všadiaľ tam, kde u rozumných ľudí nemajú šancu vzniknúť.  Jednoducho sa chceš nejako realizovať a tak sa montuješ do všetkého a zjavne veciam nerozumieš. Žiejš kdesi vo VB, či kde, tak prečo sa preboha staráš tu do ľudí ?  Veci si nezistíš a riadiš sa len tým že JPP.

Jednal si osobne s Cisárovou ? Mal si vôbec záujem sa s ňou stretnúť a porozprávať sa ? Hneď si začal pľuvať a strieľať. Lebo je to v tvojej povahe.  Všetko vidíš jednoducho. Všetkých odvolať, lebo len ty si rozumovo patentovaný.

Ako vieš, že Ondek, napr. je súdruh. Ja s Ondekom nesúhlasím. Ale ak si taký megademokrat, tak by si sa o ľuďom mal vyjadrovať úctivo. Čo keby tebe niekto nadával do súdruhov ?

A prečo keď si taký "múdručký", žiješ vo VB prečo tam nejdeš protestovať, aby sociálky neodoberali deti matkám a nedávali ich na adopciu buzerantom ? Ja ti poviem prečo. Spravil by si to tam raz. Potom by si dosť dlho rozmýšľal vo svojej demokratickej base. Ale ty potrebuješ kopať a kritizovať. A na Slovensku cítiš šancu po uplatnení.

Veľmi dobre poznám, koľko hlienu si nakydal na všetkých na FB ohľadom školstva. Tam už na teba notorika nikto ani nereaguje. Že ťa to baví. Si pomýlený. Ak si myslíš, že ziapaním a kydaním niečo dosiahneš tak žiješ v hroznom omyle. Silou mocou si natláčal na tribúny, kde ťa absolutne nikto nechcel. nechcú ťa do nijakých funkcií. Lebo si notorický štváč a okydávač. A taký narobia nesmierne škody. Nikto ťa už neberie vážne. Spamätaj sa a daj sa liečiť.


Hosť

#116 Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

2014-01-09 08:03

#102: Učiteľ - Štvavá a dezinformačná kampaň.

na to aby neumrela Lucka musia nejake deti odobrat? Ake? Preco sa neodoberaju len tie tyrane?

Lucku si naozaj nik nevsimal a najviac socialne pracovnicky. mame novy zakon, aby takymto pripadom zabranil - nahlasovacia povinnost v 3 rokoch. Ako by Lucke pomohlo, keby mama v jej 3 rokoch nahlasila, ze ziju v tom byte v Ruzinove? Nijako.

Neviem, mozno Selecky ani Holerican nevidia veci komplexne, ale na druhej strane, to co tu pan Holerican uviedol, su dost vazne argumenty, ak to nie je pravda, nech to jednoducho pani Cisarova vyvrati a nech povie, ako postupovala v jednotlivyvh pripadoch, ved to by malo byt jednoduche


Hosť

#117 Re: Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

2014-01-09 08:30

#116: - Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

Vážený hosť,

to by tu najskôr muselo byť na čo reagovať a nie na neurčité a nekonkrétne výmysly pána Horeličana a spoločnosti anonymov. Tie linky pod petíciou (akože doplnené) sú ničnehovoriace. Len pre informáciu dôkazné bremeno je vždy na tom, čo preukazuje a nie na tom, ktorý sa má brániť. Ak má niečo konkrétne pán Horeličan a spol., nech to preukáže a vydokladuje relevantnými skutočnosťami a dokladmi. Inak je to ohováranie a osočovanie, a to je na trestné oznámenie.

Pán Horeličan všetkých OPONENTOV osočuje preto, že neuvedú svoje meno v diskusii. Ja mu len odporúčam, aby sa pozrel na vyše polovicu tých, ktorí nezverejnili svoje meno na petícii pri podpise a na druhú polovicu tých v komentároch, čo ho podporujú, a ktorí sa nepodpisujú.

Hmmm, znie to tak dôveryhodne.

 

Pán Horeličan sa pasuje za odborníka v oblasti školstva, vedy, odborových organizácií, kolektívneho vyjednávania ale aj oblasti práva a súdnictva, ak vie, ako má prebiehať konanie, a duplom na  kráľovskom súde, určite si je vedomý aj trestnoprávnej a občianskoprávnej roviny jeho vyhlásení.

Je to taký náš polyhistor (ale on by zrejme po skúsenostiach s gramatikou v jeho predchádzajúcich príspevkoch napísal polihyster....:))

 

Pevné duševné zdravie prajem

 


Hosť

#118 Re: Eleonora

2014-01-09 08:49

#95: Grey DS - Eleonora 

 28. 11.2012 z emailu

Cisarova Andrea <Andrea.Cisarova@cipc.gov.sk>

28.11.2012 komu: boris.gandel, andrej.droba, miroslav.wlach., mne

 Odislo to aj DHL. Zajtra to bude na sude. Lehota na doplnenie je do piatku. Je to poziadavka LOCAL AUTHORITY, nad ramec konania na sude.  S uctou Andrea Cisarova

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Odchodu na Slovensko predchádzala smsková komunikácia ohľadom odletu, v čase keď som už mala nielen vycestovacie doklady pre deti, ale aj letenky pre mňa, deti, Lucku a jej manžela ako doprovod vo svojich  rukách, objednané z vlastných zdrojov.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Citujem z emailovej komunikácie

28.12.2012, 13,06

Na zaklade Vasej sms spravy reagujem na vas odchod z krajiny.  Datum bol stanoveny na 2.1.2013. Je to v zmysle ORDERU extenzivny výklad hovori jasne.  Žiadame Vás, aby ste ste nam predložili Vaše číslo pasu, na objednanie letenek - IHNED Slovenská republika prevzala zavazok, za máloleté deti, ktore Vam boli zverene. V pripade, ak odmietnene sucinnost, Slovenska republika, potom, co vstupila do konania jako 3 strana, prevzala na seba zavazok, ktorý bude musiet dosledne plnit. V pripade, ze si danu záležitost budete riesit sama, prosim dajte nam obratom vediet. S uctou Andrea Cisarova 

 

moja odpoveď, písaná značne pod stresom

28.12.2012

Vazena p. Cisarova

prepacte, ale s ohladom na 4,5 a 3,5 rocne dieta.

ja sa pytam kym bol odchod stanoveny na 2. januara? V orderi je jasne napisane NOT BEFORE 31 DEC BUT NO LATER 4 JAN,

kto urcil ze odchod deti v ich najlepsom zaujme je  o tretej rano 2 januara alebo prilet do Bratislavy o 21.00 a prichod do "postele po 22 hodine?

Ak EXISTUJE o tom pisomny zaznam ze deti musia na nieci prikaz letiet na SLOVENSKO 2 JANUARA a dozorom socialky zo Slovenska  RADA VAM VYHOVIEM

Pokial viem tak sudca prikazal LEN zabezpecenie transferu a ten mi dodnes nikto okrem Sally a mna nezabezpecil, a POMOC pri odchode na letisko a letenky na Slovensko zaplatene zo strany SS.

To doteraz nikto nezabezpecil lebo su dovolenky!!!!! dokonca sudcovia do 11 januara, Freemantlova do 3. januara. Moji pravnici do 2.jan.  

Divim sa ze necakate az na navrat Freemantlovej aby ste poziadali ponizene o jej suhlas objednavat letenku .

TOTO VSETKO MALO BYT ZABEZPECENE pred VIANOCAMI!

Nerespektovali ste moje upozornenia ze budu od 17 dec. dovolenky do 10 januara a vsetci ste spokojne sviatkovali.

Zatial co my sme same prezivali obrovsky stres kazdy den a noc  pocas transitneho procesu. Tazko vysvetlovat niekomu kto nema paru a netyka sa ho to osobne. Prepacte.

Studencova

-----------------------------------------------------------------------

 TAKZE TOTO JE MOJE NEVHODNE CHOVANIE A SPRAVANIE, SAMOZREJME V ROZPORE S DOHODOU S SS, NA KTORU SOM AKO ODVOLATEL NIKDY NEBOLA POZVANA A NEBOLA O NEJ INFORMOVANA!!!!

Jej odpoved, ktorá úplne zničila vzťahy a potvrdila „šuškandu“ o dohode s SS, ktorá je naplňaná už 12 mesiacov.

28.12.2012, 15,44

Vazena pani Studencova,

vzhladom na zavaznost situacie si Vas dovolujem upozornit, ze od 1. 1.2013 preberaju pravomoc nad Vasim pripadom slovenske sudy. S nevolou, ale budem musiet postupovat v zmysle nariadenia 2201/2003 Z.z., kde ako ústredný orgán budem musieť upozorniť na Vaše chovanie a správanie, aby súdy zvážili komu budu deti zverené v Slovenskej republike. Nakolko po telefonátoch s mojimi nadriadenými sa absolútne dištancujeme od Vášho neprimeraného správania a zvažujeme použiť všetky konzekvencie, ktoré nám umožňuje slovenský právny poriadok.

s úctou andrea cisarova,riaditeľka Centra pre medzinárodno-právnu ochranu detí a mládeže 

/poznamka: po telefonátoch s mojimi nadriadenymi...bolo povedané , že tak „zrušia deťom  cestovné doklady,  ak nepojdeme s nimi“!

A slovenske sudy konaju dodnes podla instrukcii Centra.

 -------------------------------------------------------------------------------------------

Nasledoval kratky  telefonicky rozhovor p. riaditelky  s Ivanou:

prepis od vystrasenej Ivany znel:

skype

[28/12/2012 19:48:55: Mami, volala som s Cisarovou aj s Ianom

[28/12/2012 19:49:11]: Cisarova mi povedala strasnu vec

[28/12/2012 19:49:43]: a Ian ti oznamuje , ze si sa spravne rozhodla a spravne chapes judgement

[28/12/2012 19:50:58]: a ze ss nechce pustit deti z krajiny a tak sa spinavo diabolsky dohodla so slovenskou socialkou aby ti boli deti za roznych okolnosti odobrate

[28/12/2012 19:51:47]: a cisarova mi to potvrdila , ze sa bude musiet spravat ako hnusny uradnik , co nikdy nechcela , uz ma aj dovod na sudne odobratie , vraj si ju poslala do riti

[28/12/2012 19:52:08]: a takto sa nesprava , je to dovod na odobratid

[28/12/2012 19:52:14]: odobratie

[28/12/2012 19:52:22]: Slovenskym sudom

[28/12/2012 19:52:45]: aj Ministri ju v tom podporuju

[28/12/2012 19:54:17]: to je ta hnusna dohoda 12.11.2012

[28/12/2012 19:54:54]: ona mi priala k meninam a pritom mi doverne vykecala cele toto svinstvo

[28/12/2012 19:56:30]: vraj musela urobit dohodu zo socialkou , ze sa Slovenska Socialka zarucuje a berie do svojej opatere deti , vraj by bezx tejto dohody nikdy deti nevydali . vraj je to vdaka nej

[28/12/2012 19:56:44]: a musi dohodu nasledovat#

[28/12/2012 20:00:33]: Komu budu zverene deti , bude musiet rozhodnut slovensky sud , ked som sa jej spytala , ci to moem byt aj ja , a ona mi odpovedala , ze stym nechce mat uz naozaj nic spolocne , ona len urobi to , comu sa zaviazala , a ostatne uz nechce vediet.

 --------------------------------------------------------------------

Dalsie dokazy k vyvodeniu zodpovednosti -

 

Žiadosť o vydanie  predbežné opatrenie o zverení detí na SK neprináležalo podávať ani riaditeľke Cipcu ani nikomu, pretože uznesenie anglického kráľovského súdu znelo v prospech mojej plnej starostlivosti o obe deti, vrátane presunu na Slovensko, výlučne do mojej residencie / do môjho trvalého pobytu, kde mali trvalý pobyt od narodenia aj obe deti a tiež ich matka  Ivana/

Nejednalo sa o vydanie predbežného  opatrenia, ale skôr o uznanie cudzieho rozhodnutia vo veci rodičovskej zodpovednosti, ktorú som mala dočasne ja

V predbežnom opatrení a v správe socialnej kurately je spomenuté, citujem:Predsedníčka OS DS 2.1.2013 prizvala na konzultáciu zástupcu SPODaSK/kurátorka / Mgr. Reiszovú a riaditeľku Centra, JUDr. Andreu Cisárovú. Na tomto stretnutí SPODaSK predložil žiadosť o súčinnosť od Cipc, na základe ktorej podal orgán SPODaSK v ten istý deň navrh na vydanie predbežného opatrenia o dočasnom zverení maloletých detí Boorových do náhradnej starostlivosti starej matke , pani Študencovej. Koniec citátu.

 -----------------------------------------------------------------------------

email od pravneho teamu Local Authority v UK na moju otazku , preco ziadaju reporty o detoch ked boli zverene rozhodnutim kralovskeho sudu do mojej vylucnej starostlivosti s navratom na Slovensko a bez dohladu socialneho servisu UK a tiez bez dohladu slovenskej kurately / ak sud urci presun prostrednictvom Uradu socialnych veci a deti su docasne zverene pod kuratelu, tak na Slovensku rozhoduje sud o ich dalsom zvereni, priklad Conkovcov a Markusa Labasa, alebo ciganskych deti , prepustenych  do detskych domovov na Slovensku

.–odpoved :Your ref: Our ref: LFM/40437/JMF/JCH   28 March 2013

Dear Mrs Studencova , RE:BOOR, Martin DOB 16.04.08 and Samuel DOB 08.08.09

Thank you, for your email of 19th March 2013 requesting information as to the basis on which reports are being provided by the Slovakian authorities to Surrey County Council.  You may recall that, in the documents submitted to the court by the Slovakian Central Authority, a commitment was made for provision of the monthly records to Surrey County Council for a period of six months. Although, such reports were not sought by Surrey County Council, it is understood that the offer of such reports was accepted as helpful by the Court of Appeal in London.  Surrey County Council accepts that decisions with regards to the children’s future and welfare falls under the jurisdiction of the Slovakian Authorities and Courts. I trust this clarifies the position.     Yours sincerely,   Jan Freemantle Principal Lawyer Legal Services

Ďakujem vám, za váš e-mail zo dňa 19.března 2013 žiadajúci informácie ,na akom základe  sú správy  poskytované slovenskými orgánmi pre Surrey County Council.
Môžete pripomenúť, že, v dokumentoch predložených súdu zo slovenského ústredného orgánu, bol záväzok  vyrobený pre poskytovanie
mesačných záznamov do Surrey County Council po dobu šiestich mesiacov
.
Aj keď tieto správy neboli vyhľadávané od Surrey County Council, ale je zrejmé, že  bola prijatá ponuka takých správ ako užitočná pre odvolací súd v Londýne.
Surrey County Council prijíma  rozhodnutie, vzhľadom na budúcnosť a blaho detí
spadajúce pod jurisdikciu slovenských orgánov a súdov. Verím, že to objasňuje postavenie. S pozdravom Jan Freemantle Hlavný právnik Právne služby

 Tá istá odpoveď prišla aj zo kráľovkého súdu v júni 2013

-------------------------------------------------------------------------------

 

 

Milan Horelican
Autor petície

#119 Re: Typická odpoveď

2014-01-09 13:48

#115: Učiteľ - Typická odpoveď

Vazeny neidentifikovatelny UCITEL,

pre TVOJU informaciu - s JUDr. Cisarovou som OSOBNE jednal a rozpraval sa a tym padom som sa s nou musel aj stredtut - nie jeden krat. Mam na to svedkou, ktoi to dosvedcia

Predceda OZ PSaV (Odboroveho zvazu pracovnikov skolstva a vedy) bol clenom KSC a KSS a do dnesneho dna clensky preukaz neodovzdal, tak ako 99 % clenov. Z toho dovodu ho mozem oslovovat sudruh, pretoze je to oslovenie, ktorym sa clenovia komunistickych stran oslovuju.

Co sa tyka mojej ucasti na protestoch. Osobne som sa zucastnil ako protestujuci Generalneho strajku ucitelov v roku 2011 a 2012 - proti znizeniu dochodkov a proti nezvysenia platov, strajku Studentskej odborovej centraly v roku 2011 - proti zavedeniu skolneho na Vysokych skolach a Univerzitach na £ 10 000 rocne, Zucastnil som sa vsetkych 3 protestov pred Najvyssim kralovskym sudom pocas sudnych jednani Eleonora Studencova versusu Social Service v termine oktober 2012 - december 2012, Celoanglickeho protestou proti Social Service v juli 2013 pred sidlom Predsedu vlady v Londyne a protestu pred budovou Najvyssieho kralovskeho sudu v Londyne v decembri 2013

Vsetky tieto moje aktivity su na mojej FB stranke, kludne si to mozes vazeny UCITEL pozriet a overit

Vazeny Ucitel, na rozdiel od Teba sa riadim nasledovnym textom piesne

http://www.youtube.com/watch?v=MdeQOEnpBj4


Hosť

#120 Re: Re: Typická odpoveď

2014-01-09 14:55

#119: Milan Horelican - Re: Typická odpoveď

Len nejako hodín Slovenského jazyka a literatúry ste sa zabudli zúčastniť:)

Ondrej

#121

2014-01-09 14:57

Milan Horelican:je trapny a tymito vyhlaseniami co tu pise o slecne Cisarovej si nieco chce kompenzovat a dokazovat...Pan Horelican je chudacik...nikdy nedokaze tolko ako slecna Cisarova klobuk dole pred vami slecna Cisarova Drzim vam palce...

Hosť

#122 Re: Re: Typická odpoveď

2014-01-09 15:02

#119: Milan Horelican - Re: Typická odpoveď

tak vy pan Horelica urcite niecomu rozumiete ako vidim ste mimo realitu...

 


Hosť

#123 Re: Re: Typická odpoveď

2014-01-09 15:03

#119: Milan Horelican - Re: Typická odpoveď

K odkazu na pesnicku v zavere - podla hesla : Aktivny blbec horsi ako triedny nepriatel.:)

Anton Selecký

#124 Re: Re: Ale sa vám to vymyká z rúk

2014-01-09 17:01

#107: Milan Horelican - Re: Ale sa vám to vymyká z rúk

Pan Horeličan,  pre úplnosť - ja vás nepoznám,  nikdy sme sa my dvaja nestretli v Ružomberku, ako ste to tvrdil v telefóne p. Kováčovi pred Vianocami (ktorý netuší, odkiaľ ste na neho vzali číslo), ja ani neviem, kedy som v Ružomberku naposledy bol. NIč sme vám nesľúbili, naopak, vy ste na p. Kováča tlačili, aby sme sa zaoberali Silviou Maher a obvinili ste  JUDR. Cisárovú z nekonania.  Boli ste to vy čo sa sľúbil ozvať po sviatkoch, čo sa do dnešného dňa nestalo, a v súčasnosti máte nedostupný telefón.

Milan Horelican
Autor petície

#125 Re: Re: Re: Ale sa vám to vymyká z rúk

2014-01-09 17:37

#124: Anton Selecký - Re: Re: Ale sa vám to vymyká z rúk

Vazeny pan Selecky, ani ja som sa s vami nestretol, tak neviem odkial ste zobrali informaciu, ze som sa s vami stretol. Panovi Kovacovi som povedal, ze som v zahranici a on navrhol spravit realciu cez internet. Nadiktoval som mu moju adresu. Mam zapnute aj moje slovenske telefony a pan Kovac sa ani na jeden nekontaktoval. Ja som sa pana Kovaca spytal, ci je mozne, aby Magnificat spravil realaciu o Elliotovi Maherovi. Povedal, ze nie je problem. Bolo to 23.12.2013. Dnes je 9.1.2014 a problem je... Tot vsjo, kakij problem ?