Otvorený list na ODVOLANIE JUDr.A.Cisárovej riaditeľky CIPS

Quoted post

Učiteľ

#115 Typická odpoveď

2014-01-09 08:02

#105: Milan Horelican - Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

vševedka.  Argumenty chýbajú, tak budeme útočiť. Nie je problémom moja identita, ale ten problém si vyrobil ty. Máš schopnosti veľmi vzácne. Dokážeš vyrábať problémy všadiaľ tam, kde u rozumných ľudí nemajú šancu vzniknúť.  Jednoducho sa chceš nejako realizovať a tak sa montuješ do všetkého a zjavne veciam nerozumieš. Žiejš kdesi vo VB, či kde, tak prečo sa preboha staráš tu do ľudí ?  Veci si nezistíš a riadiš sa len tým že JPP.

Jednal si osobne s Cisárovou ? Mal si vôbec záujem sa s ňou stretnúť a porozprávať sa ? Hneď si začal pľuvať a strieľať. Lebo je to v tvojej povahe.  Všetko vidíš jednoducho. Všetkých odvolať, lebo len ty si rozumovo patentovaný.

Ako vieš, že Ondek, napr. je súdruh. Ja s Ondekom nesúhlasím. Ale ak si taký megademokrat, tak by si sa o ľuďom mal vyjadrovať úctivo. Čo keby tebe niekto nadával do súdruhov ?

A prečo keď si taký "múdručký", žiješ vo VB prečo tam nejdeš protestovať, aby sociálky neodoberali deti matkám a nedávali ich na adopciu buzerantom ? Ja ti poviem prečo. Spravil by si to tam raz. Potom by si dosť dlho rozmýšľal vo svojej demokratickej base. Ale ty potrebuješ kopať a kritizovať. A na Slovensku cítiš šancu po uplatnení.

Veľmi dobre poznám, koľko hlienu si nakydal na všetkých na FB ohľadom školstva. Tam už na teba notorika nikto ani nereaguje. Že ťa to baví. Si pomýlený. Ak si myslíš, že ziapaním a kydaním niečo dosiahneš tak žiješ v hroznom omyle. Silou mocou si natláčal na tribúny, kde ťa absolutne nikto nechcel. nechcú ťa do nijakých funkcií. Lebo si notorický štváč a okydávač. A taký narobia nesmierne škody. Nikto ťa už neberie vážne. Spamätaj sa a daj sa liečiť.

Replies

Milan Horelican
Autor petície

#119 Re: Typická odpoveď

2014-01-09 13:48:25

#115: Učiteľ - Typická odpoveď

Vazeny neidentifikovatelny UCITEL,

pre TVOJU informaciu - s JUDr. Cisarovou som OSOBNE jednal a rozpraval sa a tym padom som sa s nou musel aj stredtut - nie jeden krat. Mam na to svedkou, ktoi to dosvedcia

Predceda OZ PSaV (Odboroveho zvazu pracovnikov skolstva a vedy) bol clenom KSC a KSS a do dnesneho dna clensky preukaz neodovzdal, tak ako 99 % clenov. Z toho dovodu ho mozem oslovovat sudruh, pretoze je to oslovenie, ktorym sa clenovia komunistickych stran oslovuju.

Co sa tyka mojej ucasti na protestoch. Osobne som sa zucastnil ako protestujuci Generalneho strajku ucitelov v roku 2011 a 2012 - proti znizeniu dochodkov a proti nezvysenia platov, strajku Studentskej odborovej centraly v roku 2011 - proti zavedeniu skolneho na Vysokych skolach a Univerzitach na £ 10 000 rocne, Zucastnil som sa vsetkych 3 protestov pred Najvyssim kralovskym sudom pocas sudnych jednani Eleonora Studencova versusu Social Service v termine oktober 2012 - december 2012, Celoanglickeho protestou proti Social Service v juli 2013 pred sidlom Predsedu vlady v Londyne a protestu pred budovou Najvyssieho kralovskeho sudu v Londyne v decembri 2013

Vsetky tieto moje aktivity su na mojej FB stranke, kludne si to mozes vazeny UCITEL pozriet a overit

Vazeny Ucitel, na rozdiel od Teba sa riadim nasledovnym textom piesne

http://www.youtube.com/watch?v=MdeQOEnpBj4