Otvorený list na ODVOLANIE JUDr.A.Cisárovej riaditeľky CIPS

Quoted post

Milan Horelican
Autor petície

#105 Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

2014-01-08 23:51

#102: Učiteľ - Štvavá a dezinformačná kampaň.

Vazeny UCITEL,

ano, mozno som podla Teba ,,Trulko'', ktory vsade bol a vsetko videl. Na rozdiel od Teba, som konkretna osoba - Milan Horelican a vobec sa nehambim za svoju identitu, ako nejaky UCITEL, ktory ani nevie ako sa vola a ake ma priezvisko a pod ruskom anonimity utoci bez toho, aby poznal fakty a skutocnosti. Vidim, ze mas super Informacie o mojich aktivitach na uciteslkych forach a podla toho, co pises, tak som TI, ako clenovi (mozno vedenia ) Odboroveho zvazu pracovnikov skolstva a vedy na Slovensku musel riadne stupit na malicek, ked som hecoval skolskych zamestnancov do Strajku za zvysenie ich ZOBRACENIEK. Uvadzas nieco, comu sa Otvoreny list na odvolanie.... vobec nevenuje, a to je problem prace slovenskej socialky.

Vazeny UCITEL, skus nieco nahodit o mojej protiucitelskej antikampani, o mojom antiodborarskom tazeni proti sudruhovi precedovo Ondekovi, ktory za par grosov zapredal 130 000 zamestnacov skolstva,nech maju obcania prehlad aj v tejto mojej aktivite

Ani v jednom pripade, co su uvedene linky pod Otvorenom liste...., CIPS nekonal v prospech statnych prislusnikov Slovenskej republiky a ich pricinenim prisli rodicia, stari rodicia o svoje deti, vnucence

Pretoze Vazeny UCITEL, si nebol ani na jednom rokovani Najvyssieho kralovskeho sudu, kde svoju profesionalitu v pravom svetle ukazala JUDr. Cisarova, tak neviem, ako mozes posudzovat jej pracu !

 

Replies

hosť

#110 Re: Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

2014-01-09 07:30:14

#105: Milan Horelican - Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

Ty si bol až na troch pojednávaniach, znalosťou angličtiny sa pýšiť nemôžeš, právnické vzdelanie nemáš, tak nechápem, kde berieš tú drzosť kritizovať prácu pani JUDr. Cisárovej.

Učiteľ

#115 Typická odpoveď

2014-01-09 08:02:53

#105: Milan Horelican - Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

vševedka.  Argumenty chýbajú, tak budeme útočiť. Nie je problémom moja identita, ale ten problém si vyrobil ty. Máš schopnosti veľmi vzácne. Dokážeš vyrábať problémy všadiaľ tam, kde u rozumných ľudí nemajú šancu vzniknúť.  Jednoducho sa chceš nejako realizovať a tak sa montuješ do všetkého a zjavne veciam nerozumieš. Žiejš kdesi vo VB, či kde, tak prečo sa preboha staráš tu do ľudí ?  Veci si nezistíš a riadiš sa len tým že JPP.

Jednal si osobne s Cisárovou ? Mal si vôbec záujem sa s ňou stretnúť a porozprávať sa ? Hneď si začal pľuvať a strieľať. Lebo je to v tvojej povahe.  Všetko vidíš jednoducho. Všetkých odvolať, lebo len ty si rozumovo patentovaný.

Ako vieš, že Ondek, napr. je súdruh. Ja s Ondekom nesúhlasím. Ale ak si taký megademokrat, tak by si sa o ľuďom mal vyjadrovať úctivo. Čo keby tebe niekto nadával do súdruhov ?

A prečo keď si taký "múdručký", žiješ vo VB prečo tam nejdeš protestovať, aby sociálky neodoberali deti matkám a nedávali ich na adopciu buzerantom ? Ja ti poviem prečo. Spravil by si to tam raz. Potom by si dosť dlho rozmýšľal vo svojej demokratickej base. Ale ty potrebuješ kopať a kritizovať. A na Slovensku cítiš šancu po uplatnení.

Veľmi dobre poznám, koľko hlienu si nakydal na všetkých na FB ohľadom školstva. Tam už na teba notorika nikto ani nereaguje. Že ťa to baví. Si pomýlený. Ak si myslíš, že ziapaním a kydaním niečo dosiahneš tak žiješ v hroznom omyle. Silou mocou si natláčal na tribúny, kde ťa absolutne nikto nechcel. nechcú ťa do nijakých funkcií. Lebo si notorický štváč a okydávač. A taký narobia nesmierne škody. Nikto ťa už neberie vážne. Spamätaj sa a daj sa liečiť.