Otvorený list na ODVOLANIE JUDr.A.Cisárovej riaditeľky CIPS


Hosť

/ #117 Re: Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

2014-01-09 08:30

#116: - Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

Vážený hosť,

to by tu najskôr muselo byť na čo reagovať a nie na neurčité a nekonkrétne výmysly pána Horeličana a spoločnosti anonymov. Tie linky pod petíciou (akože doplnené) sú ničnehovoriace. Len pre informáciu dôkazné bremeno je vždy na tom, čo preukazuje a nie na tom, ktorý sa má brániť. Ak má niečo konkrétne pán Horeličan a spol., nech to preukáže a vydokladuje relevantnými skutočnosťami a dokladmi. Inak je to ohováranie a osočovanie, a to je na trestné oznámenie.

Pán Horeličan všetkých OPONENTOV osočuje preto, že neuvedú svoje meno v diskusii. Ja mu len odporúčam, aby sa pozrel na vyše polovicu tých, ktorí nezverejnili svoje meno na petícii pri podpise a na druhú polovicu tých v komentároch, čo ho podporujú, a ktorí sa nepodpisujú.

Hmmm, znie to tak dôveryhodne.

 

Pán Horeličan sa pasuje za odborníka v oblasti školstva, vedy, odborových organizácií, kolektívneho vyjednávania ale aj oblasti práva a súdnictva, ak vie, ako má prebiehať konanie, a duplom na  kráľovskom súde, určite si je vedomý aj trestnoprávnej a občianskoprávnej roviny jeho vyhlásení.

Je to taký náš polyhistor (ale on by zrejme po skúsenostiach s gramatikou v jeho predchádzajúcich príspevkoch napísal polihyster....:))

 

Pevné duševné zdravie prajem