Otvorený list na ODVOLANIE JUDr.A.Cisárovej riaditeľky CIPS

Quoted post

Milan Horelican
Autor petície

#125 Re: Re: Re: Ale sa vám to vymyká z rúk

2014-01-09 17:37

#124: Anton Selecký - Re: Re: Ale sa vám to vymyká z rúk

Vazeny pan Selecky, ani ja som sa s vami nestretol, tak neviem odkial ste zobrali informaciu, ze som sa s vami stretol. Panovi Kovacovi som povedal, ze som v zahranici a on navrhol spravit realciu cez internet. Nadiktoval som mu moju adresu. Mam zapnute aj moje slovenske telefony a pan Kovac sa ani na jeden nekontaktoval. Ja som sa pana Kovaca spytal, ci je mozne, aby Magnificat spravil realaciu o Elliotovi Maherovi. Povedal, ze nie je problem. Bolo to 23.12.2013. Dnes je 9.1.2014 a problem je... Tot vsjo, kakij problem ?

Replies

Anton Selecky

#129 Re: Re: Re: Re: Ale sa vám to vymyká z rúk

2014-01-09 21:39:59

#125: Milan Horelican - Re: Re: Re: Ale sa vám to vymyká z rúk

Prosím vás, ja som OSOBNE sedel pri panovi KOvacovi, ked ste spolu volali!  Co tu mystifikujete? Ja nemam dovod vymyslat!  Tvrdili ste, ze ma poznate z Ruzomberka!   Prosim vas, hovorte si co chcete, aj to ze ste Martan. A vy nam  nemate co radit co mame tocit a comu sa mame venovat. Ani nam tu nemate co vytykat. A o tom rozhodujem ja a nie pan Kovac, ktory vam to jasne povedal! To je nasa slobodna a dobra vola.  Obratte sa na JUDr. Cisarovu, s tou budete zrejme teraz v intenzivnejsom kontakte.

Anton Selecký

#130 Re: Re: Re: Re: Ale sa vám to vymyká z rúk

2014-01-09 21:49:57

#125: Milan Horelican - Re: Re: Re: Ale sa vám to vymyká z rúk

Pan Horeličan, nerozumiem vášmu myšlienkovému pochodu, niekedy mám dojem že si tu robíte zo mňa blázna. Prekrúcate informácie, a zakaždým napíšete niečo absolútne iné. A na takéto hry ja nemám čas.  Píšte si čo chcete, ja mám inú prácu...