Otvorený list na ODVOLANIE JUDr.A.Cisárovej riaditeľky CIPS

Quoted post


Hosť

#116 Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

2014-01-09 08:03

#102: Učiteľ - Štvavá a dezinformačná kampaň.

na to aby neumrela Lucka musia nejake deti odobrat? Ake? Preco sa neodoberaju len tie tyrane?

Lucku si naozaj nik nevsimal a najviac socialne pracovnicky. mame novy zakon, aby takymto pripadom zabranil - nahlasovacia povinnost v 3 rokoch. Ako by Lucke pomohlo, keby mama v jej 3 rokoch nahlasila, ze ziju v tom byte v Ruzinove? Nijako.

Neviem, mozno Selecky ani Holerican nevidia veci komplexne, ale na druhej strane, to co tu pan Holerican uviedol, su dost vazne argumenty, ak to nie je pravda, nech to jednoducho pani Cisarova vyvrati a nech povie, ako postupovala v jednotlivyvh pripadoch, ved to by malo byt jednoduche

Replies


Hosť

#117 Re: Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

2014-01-09 08:30:43

#116: - Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

Vážený hosť,

to by tu najskôr muselo byť na čo reagovať a nie na neurčité a nekonkrétne výmysly pána Horeličana a spoločnosti anonymov. Tie linky pod petíciou (akože doplnené) sú ničnehovoriace. Len pre informáciu dôkazné bremeno je vždy na tom, čo preukazuje a nie na tom, ktorý sa má brániť. Ak má niečo konkrétne pán Horeličan a spol., nech to preukáže a vydokladuje relevantnými skutočnosťami a dokladmi. Inak je to ohováranie a osočovanie, a to je na trestné oznámenie.

Pán Horeličan všetkých OPONENTOV osočuje preto, že neuvedú svoje meno v diskusii. Ja mu len odporúčam, aby sa pozrel na vyše polovicu tých, ktorí nezverejnili svoje meno na petícii pri podpise a na druhú polovicu tých v komentároch, čo ho podporujú, a ktorí sa nepodpisujú.

Hmmm, znie to tak dôveryhodne.

 

Pán Horeličan sa pasuje za odborníka v oblasti školstva, vedy, odborových organizácií, kolektívneho vyjednávania ale aj oblasti práva a súdnictva, ak vie, ako má prebiehať konanie, a duplom na  kráľovskom súde, určite si je vedomý aj trestnoprávnej a občianskoprávnej roviny jeho vyhlásení.

Je to taký náš polyhistor (ale on by zrejme po skúsenostiach s gramatikou v jeho predchádzajúcich príspevkoch napísal polihyster....:))

 

Pevné duševné zdravie prajem

 

Biologický rodič Lucky spomína ako ostal bez pomoci

#128 Re: Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

2014-01-09 21:37:20

#116: - Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.

Hľadal som ich po Bratislave a našiel ju aj s malou v Devínskej Novej Vsi v záhradkárskej oblasti, v chatrči, v ktorej nebola voda, plyn, no nič. Vtedy som Jura poriadne zbil, nebolo to prvýkrát, a malú som si zobral so sebou preč. Saša však zavolala policajtov, tí ma chytili hneď na zastávke a malú mi zobrali. Skoro zo mňa spravila únoscu... Hovoril som im, nech sa tam idú pozrieť, ako žije to decko, no podľa mňa ich to ani nezaujímalo. Hľadal som ich aj neskôr, dokonca som bol na ,Februárke‘ policajtom dať ich opis, nech ich nájdu, no nič sa nedialo. Vraj ak ich stretnem, nech im to oznámim http://zivot.azet.sk/clanok/12198/otec-utyranej-lucky-dcerku-mu-umucil-byvaly-kamarat.html

Tesne pred smrťou dievčatka, sociálni pracovníci klopali na dvere Hrotákovcov. Otvorila im vtedy samotná Lucka, ktorá bola doma sama a s cudzími ľuďmi sa bála rozprávať. Sociálni pracovníci vtedy za dievčatkom zavreli dvere a odišli. Lucka krátko po tom, zomrela. http://www.topky.sk/cl/100370/1326673/Socialni-pracovnici-mohli-smrti-Lucky-zabranit--Bojim-sa--ze-ma-rodicia-zbiju--povedala-im-