Otvorený list na ODVOLANIE JUDr.A.Cisárovej riaditeľky CIPS

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Otvorený list na ODVOLANIE JUDr.A.Cisárovej riaditeľky CIPS.


Hosť

#1

2014-01-06 11:11

clovek, ktory sa spolci s anglickou socialkou a kona neprospech slovenskych deti v uk nema co robit na tomto poste.


Hosť

#2

2014-01-06 11:34

som za odvolanie JUDr.A.Cisárovej riaditeľky CIPS

Hosť

#3

2014-01-06 11:59

Nekonanie JUDr. A. Cisárovej bolo komentované aj v relácii
03.01.2014 Odoberanie detí rodičom z pohľadu judikatúry Európskeho súdu pre ľudské práva.
http://www.slobodnyvysielac.sk/informacna-vojna/m5/p19/r3

Hosť

#4

2014-01-06 12:04

Ano plne podporujem túto petíciu . Som riaditeľkou o.z. pre pomoc týraným ženám a ženám v núdzi, vo svojej praxi som už napísala niekoľko žiadostí smerom k CIPS zo žiadosťou o pomoc pri vymáhaní výživného zo zahraničia.Ani jediný raz sa neunúvali... Asi netreba pomáhať tam kde niesú kamery a veľká kauza však?
Anton Selecký

#5 Re:

2014-01-06 12:48

#3: -

Prosím vás o čo tu ide?   Tu sa idete oháňať tzv. Slobodným vysielačom, ktorý je založený kvôli presadzovaniu ultraľavice? a kryje sa tzv. "informačnou vojnou"? To sa už odvolávajte aj na Rádio Jerevan! Prečo tam nezavolali aj Cisárovú, keď proti nej niečo majú?

Prečo tu nevyhadzujete z ministerstva Práce a sociálnych vecí Oľgu Pietruchovú?   Čo sú toto za hry?

http://www.magnificat.sk/2013/05/aktualne-nasa-kandidatka-na-slovenku-roka-2013-judr-andrea-cisarova/


Hosť

#6 Re: Re:

2014-01-06 13:15

#5: Anton Selecký - Re:

pan Selecky, odporucam kontaktovat pani Studencovu, urcite vam rada vysvetli, ako im v ich pripade pomohla slecna Cisarova

ake mate vy konkretne dobre skusenosti s jej posobenim na poste riaditelky CIPS?


Hosť

#7

2014-01-06 13:16

Pri vypočutí celej relácie som sa cítil, ako sa vraciame do stredoveku. Na základe rôznych konšpirácií zo strany štátnych úradníkov sa dá prísť o rodinu, neskôr o majetok a možno aj o vlastný život. Takto si demokraciu určite nepredstavujem!
Milan Horelican
Autor petície

#8 Re: Re:

2014-01-06 13:30

#5: Anton Selecký - Re:

Vazeny pan Selecky,

odvolanie pani Pietruchovej je uz ukoncene. Bol tiez zverejneny Otvoreny list za jej odvolanie, ktory bolo mozne podpisat.

Odvolanie JUDR. Cisarovej vobec nie je na podnet Slobodneho vysielaca.

Osobne poznam pani Slviu Maher, ktora ma vyprovokovala, totalne pasivnym postojom Centra pre medzinarodnopravnu ochranu deti a mladeze, ze som inicioval tento otvoreny list.

Poznam osobne  dalsich cca 15 slovenskych rodin, kde zasluhou prace CIPS-u prisli rodicia o svoje deti, vnucence a dalsich minimalne 200 pripadov, kde CIPS vobec nekona

Prajem nadherny den

S pozdravom

Milan Horelican

Milan Horelican
Autor petície

#9 Re: Re:

2014-01-06 13:36

#5: Anton Selecký - Re:

Prepacte pan Selecky, nevsimol som si v rychlosti stranku, na ktoru sa odvlavate.

Viete mi vysvetlit, ako moze byt za Slovenku roka vyhlasena statna uradnicka ?

Mal som osobnu cest vidiet a pocut pracu JUDr. Cisarovej na odvolaciom Najvyssom kralovskom sude v Londyne. Tak totalne NEPRIPRAVENU osobu som este v sudnickej brandzi NEVIDEL a ani NEPOCUL. Nebyt toho, ze sa do pripadu Eleonora Studencova versusu Social Service zaangazoval pan Telensky, tak chlapci Boorovi su este dnes stale v Anglicku a boli by uz definitivne adoptovany

A pripad Elliota Maher bola posledna kvapka, ktoru som bol ochotny akceptovat, aby som nepodal navrh na jej odvolanie.

Ta osoba nema co robit na tak dolezitom poste !


Hosť

#10

2014-01-06 13:36

Je podivuhodné, že do tejto funkcie bola menovaná slobodná žena, ktorá nemá vlastné deti a teda nevie, ani nemôže vedieť, čo znamená rodinné puto medzi matkou a vlastným dieťaťom. Ako ona môže posudzovať rodinu, ked si vlastnú dodnes nezaložila.
Anton Selecký

#11 Re: Re: Re:

2014-01-06 13:45

#6: - Re: Re:

TU sa ide proti osobe JUDr. Cisárovej bez konkrétnych dôkazov, vyzerá to len na pomstu nejakej osoby, ktorá ju chce dostať z funkcie. Prosím, ak máte dôkazy, poskytnite ich.  V tom liste - výzve -  je len bablablabla.  Teda:  V akom prípade nekoná, kde zlyhala, prečo a z akých dôvodov ju pán Horeličan priraďuje k Juvenilnej justícii a treba z jej "pazúrov zachániť deti". Okrem toho aj vy sa podpíšte, keď chcete odo mňa relevantné informácie.  My sme tak pri nakrúcaní dokumentov o Juvenilnej justícii na Slovensku postupovani profesionálne a pri dokazovaní sme vyčerpali všetky možnosti.   My tu nie sme nejaké Rádio Jerevan  - s prepáčením.


Hosť

#12

2014-01-06 13:57

Zvykli sme si bohužiaľ, že úradníci štátnej správy a už aj úradníci samosprávy neriešia problémy občanom, ale hlavne svoje, stranícke a rôznych záujmových skupín. Mali by sme sa dožadovať profesionálneho prístupu a riešenia problémov, ktoré nás najviac sužujú.
Anton Selecký

#13 Re:

2014-01-06 14:13

#12: -

Je to oveľa zložitejšie.   Ale aj uradníci štátnej správy sú ľudia, mnohí. Niektorí  nejdú proti svojmu svedomiu, aj keď musia ísť proti svojim straníckym chleboradcom. A tí  koho poslúchajú?  Takmer všetci - Brusel. Čo má taký štátny úradník robiť? A čo má robiť občan? A ešte ho aj  dopletú kadejaké "nezávislé médiá".  Treba rozlišovať - ako sme už my uviedli na  magnificat.sk  KTO ZA KOHO KOPE.  Dôležité sú výsledky. NIe blablablabla. Ja som na svojom vystúpení v Národnej rade SR na tému Juvenilnej justícii žiadal predovšetkým transparentnosť.   Teda nech sú verejnosti predložené všetky aspekty každého prípadu. Nech tá HYDRA, ktorá je aj na Slovensku za tzv. Juvenilnou justíciou, sa láskavo odhalí. Treba podržať všetkých, ktorí proti nej - aj v štátnej správe - bojujú.  A tu už ale musí byž nejaká koncepcia.  Preto aj v tomto ohľade nemožno dávať na médiá, ktoré keď počúvam, tak mám dojem že som v nejakom hyde-parku, alebo  trhovisku na Miletičovej.  Áno, treba sa dožadovať spravodlivosti a pravdy, ale je nutné hlavne nezavádzať ľudí čudnými hrami, kvázyspravodajstvom a vyžadovať na to ešte aj podpisy.   Viď Aliancia (vraj) Fair play.


Hosť

#14 Je potrebné vypočuť si celú reláciu Slobodného vysielača. Re: Re: Re: Re:

2014-01-06 14:44

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-01-06 15:08


Elena

#16

2014-01-06 16:20

Pan Selecky, ja si myslim, ze Slobodny vysielac by nemal problem zavolat pani Cisarovu do studia, ale to by musela brat telefon, pripadne odpovedat na mail. Jeden fakt je, ze v pripade Boorovcov zlyhala a to sme videli vsetci, ktori sme to sledovali. Ako moze jedna osoba, ktora je kompetentna zastupovat Slovensko na Kralovskom sude, ked sudca pytal od nej nejaky dolezity material povedat, ze ho zabudla na hoteli a pritom ona vraj vobec v hoteli nespala. Toto je take fopa, ktore sa neda ospravedlnit. Vdaka nej sa opat konalo jedno sudne pojednavanie a matka deti tam skoro skolabovala, mali by ste to asi fakt viac sledovat, pripadne sa porozpravat s panom Horelicanom, ktory sa vacsiny sudnych pojednavani osobne zucastnuje, cize su to informacie z prvej ruky a nie jedna pani povedala.
Anton Selecký

#17 Re: Je potrebné vypočuť si celú reláciu Slobodného vysielača. Re: Re: Re: Re:

2014-01-06 17:10

#14: - Je potrebné vypočuť si celú reláciu Slobodného vysielača. Re: Re: Re: Re:

Pán Horeličan, ešte jedna vec:  Keď už napádate konkrétnu osobu JUDr. Andreu Cisárovú, a viete čo všetko " nevybavuje" a máte tie informnácie - ako píšete  - poznáte konkrétne 15 rodín resp. 200 nevybavených prípadov, ste povinný svoje konanie vydokladovať.  Čakáme teda na vaše zdôvodnenie, resp mená  spomínaných rodín.

Vy sám ste zrejme pracovníkom   Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny keď píšete:

Osobne poznam pani Silviu Maher, ktora vyprvokovala totalne pasivnym postojom Centra pre medzinarodnopravnu ochranu deti a mladeze, ze som inicioval tento otvoreny list.

"Poznam osobne  dalsich cca 15 slovenskych rodin, kde zasluhou prace CIPS-u prisli rodicia o svoje deti, vnucence a dalsich minimalne 200 pripadov, kde CIPS vobec nekona"

Prečo teda iniciujete petície, a osočujete verejne  štátneho zamestnanca - choďte za ministrom a vybavte si to na pôde vášho zamestnávateľa.

P.S. Konkrétnu reláciu na tzv. Slobodnom vysielači som počul.  Je novinársky absolútne neprijateľné, aby tam bola JUDr. Andrea Cisárová napadnutá a zhodená takým primitívnym spôsobom.

anonymous

#18

2014-01-06 17:11

pán Horeličan a kto vám prekladal, keď ste sa zúčastnovali súdnych pojednávaní ? ste podľa výzoru tváre vedeli o čom sa tam prebiehalo ? Poliaľ viem nemáte ani základy s UK jazyka. A len zavádzate ľudí. Ste dosť trápny a najprv dajte dôkazy, že nikdy nekonala? Treba sa aj k ľudom správať s úctou a respektom.

Hosť

#19 Re: Re:

2014-01-06 17:13

#5: Anton Selecký - Re:

Pán Selecký, aj vy ste boli oklamaní a dôverčiví ak o my ... po odvsielaní rozhovoru s pani Maher sa ozvali viaceré rodiny, ktoré sú znepokojené a postihnuté nekonaním CIP/Su pod vecením A. Cisárovej - zaviedla aj Magnificat, pretože ľudia si mysleli, že tie jej chyby sú z dôvodu že je tam nová, že jej tgreba dať čas a podporiť ju - dodať jej chuť do Ďalších ťažkých vecí, Ale - mýlili sme sa. Len sa to zhoršuje a s prepáčením na prípady ktoré sú na jej konaní závislé z vysoka ... kašle. Prosím vypočujte si informačné vojny, SV neviem akého je zamerania, ale jediný je schopný dodať informácie, ktoré sa iné sgtanie boja odvysielať a taja čo sa deje ...

crude oil

#20 co to je za nezmysel?

2014-01-06 17:59

Dozvieme sa podrobnosti o spomenutych pripadoch? Ci tu zase vklakto len zase kyda? P. Horelican a p. Studencova reagujte!

Hosť

#21

2014-01-06 18:12

som za odvolanie JUDr.Andrei Cisárovej za neplnenie si svojich pracovných povinností, čím poškodzuje práva nevinným deťom.

Hosť

#22

2014-01-06 18:16

Som za odvolanie JUDr. Andrei Cisárovej za neplnenie si svojich pracovných povinností, čí poškodzuje ľudské práva nevinným deťom.

Hosť

#23

2014-01-06 19:15

Ja som podpisala hoci si myslim, ze je trochu do tejto necinnosti tlacena, skratka nasa republika sa bude chovat tak ako ostatne staty, ktore si nevedia zastat svojich obcanov. No ale to je jej problem, ked nemoze svoju funkciu vykonavat podla svojho presvedcenia, tak nech ju nerobi. Naznacila to aj p. Studencova, ze castokrat zo dna na den zmenila svoj nazor a protirecila si.

Hosť

#24

2014-01-06 21:50

Pan Selecky, mohli by ste nam teda napisat, ze preco pani Cisarova dodnes nevyziadala repatriaciu maleho Eliota na Slovensko, aj napriek tomu, ze ju k tomu vyzval anglicky sudca?

Tento príspevok bol odstránený autorom petície (Show details)

2014-01-06 22:37