Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku.

Indy

#201 Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-05 21:36

#191: NASRAT NA BOHA !! - VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 takze si sa chytil :):)

Nenavidis NIEKOHO (nie nieco), kto EXISTUJE....dobry pokrok.

A preco Boh nezastavi vojny ? Pretoze dal cloveku slobodnu volu....

Indy

#202 Re: VEĽMI SPRÁVNE!

2014-08-05 21:43

#26: Paulínka Siváčková - VEĽMI SPRÁVNE! 

 a KTORY vedec to "dokazal" ?? Ake je TVOJE IQ...a co vies o mojom ...a inych, ktorych nepoznas a napriek tomu tu hadzes "argumentmi" o IQ  ???????

Indy

#203 Re:

2014-08-05 21:55

#58: -  

 vraj "bívalí"...a "rozkradal".....sa najprv zobud, poriadne prefackaj, zacni rozmyslat (ak to vies) a POTOM píš ;-))

Indy

#204 Re: Re: smiech :)

2014-08-05 22:17

#113: Lord Satan - Re: smiech :) 

 aj ty si vymysleny ?

Indy

#205 Re:

2014-08-05 22:56

#176: -  

 staci necitat :-)

mária
Hosť

#206 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-06 08:16

#192: Pinkie The Crocodile - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ja som sa nedostala ešte ani k jednému dôkazu o existencii víly alebo iných rozprávkových bytostí. Ak im niekto verí, nech sa páči. Každý človek potrebuje niečomu veriť. ja verím svojmu živému Bohu, ktorý mi pomáha v mojom každodennom živote. Moja viera nie je založená na domnienke , že kedysi dávno niekto žil. Moja viera je založená na poznávaní a skutiočných svedectvách ľudí, ktorí žili predo mnou. . A skutočnom prežívaní. Čím viac Boha poznávam, tým viac ho cítiom vo svojom živote:-)    pekný deň :-)

Lord Satan

#207 Re: Re: Re:

2014-08-06 16:41

#196: Homo sapiens - Re: Re:  

 Na blbe akcie blba reakcia. Nervy ma clovek len jedny, a vzhladom na to, kolko debilov tu pise krestanske nezmysly a otravuje ludom zivot, tu bola potreba napisat to naturalistickym sposobom :D lebo niektorym ovcanom to slusne nestaci


Hosť

#208 Re: Re: Re: smiech :)

2014-08-06 16:42

#204: Indy - Re: Re: smiech :) 

 Jasne, ved ste si ma vymysleli, co ti to zabudli  povedat v kostole? :DDD

mária

#209 Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-06 18:51

#191: NASRAT NA BOHA !! - VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 

abcdef

milýpriateľ! Ak je položená otázka, je dobré, ak na ňu nájdeme aj odpoveď . Pár vám ich ponúkam:                                                                                                                                            Nikto nechce, aby ste podporovali akékoľvek náboženstvo. A nikto nechce, aby ste akékoľvek náboženstvo prijímali. Mrzí ma, že ste tak negatívne naladený proti kresťanom. Prečítali ste si moje príspevky? ( č. 103, 127, 147, 148, 162, 185, 189 )  - možno v nich nájdete odpovede na niektoré Vaše otázky.

 Ako ste prišli na to, že kresťanstvo je postavené na hneve, arogancii ...?

Prečo Boh nezastaví vojny ? Pretože vojnu si Boh neželal. Vojna je výsledkom správania sa ľudí. Keby ľudia prejavili aspoň malý záujem o zmierenie, snažili sa aspoň trošku lepšie žiť, určite by toľko vojen nebolo. A vo vojnách sa stalo veľa zázrakov, kde Boh uchránil ľudí, ktorí mu verili.        Prečo kňazi znásilňujú deti? Nie kňazi. Ľudia. Aj kňaz je len človek, ktorý má svoje slabosti. Ak urobí takéto niečo, Tak nie preto, že je kňaz, ale preto, lebo je chlap, ktorý sa nevie ovládať. Ale pozreli ste sa na to,koľko iných chlapov znásilňuje deti a nie sú kňazi? Koľko je takých rodičov? To je omnoho vačšie nešťastie, pretože sa previňujú na vlastnej krvi, na vlastnej rodine. Takých prípadov Je omnoho viac, len sa o nich nepíše na verejnosti.                                                           Prečo ľudia v Afrike trpia? Pretože bohatí tohto sveta sa nechcú podeliť s tými chudobnejšími,  nechcú pomáhať tým, ktorí to potrebujú.                                                                                 Odkiaľ pochádzajú čierni? Nikto sa nikdy nevyjadril k tomu, akú farbu pleti mali Adam a Eva. A prečo sme rôzni?  Nuž preto, lebo farba pleti sa prispôsobuje prostrediu, v ktorom človek žije. Vo veľmi horúcom podnebí potrebuje mať človek tmavú pokožku, aby mu slnečné lúče neuškodili. To sa učí už na základnej škole.                                                                                                Prečo v stredoveku upaľovali nevinných ľudí? Odpoviem protiotázkou: prečo boli popravení alebo sú dnes vo väzeniach ľudia, ktorí nespáchali žiadny zločin?

Kresťanstvo si váži každého človeka, teda aj homosexuála. Prijíma ho takého, aký je. Nemá v záujme ho ani meniť. Práve naopak, podáva mu pomocnú ruku, ak o pomoc stojí. Cirkev odsudzuje len konanie týchto ľudí, ktoré je v rozpore s jej učením. Pretože spolužitie dvoch ľudí rovnakého pohlavia nie je prirodzené.A aby takýto pár vychovával deti? Kto z takých detí potom vyrastie?

Prečo sú proti potratom? Pretože si vážia každého človeka, každú dušu. Veľa slávnych ľudí by napríklad nebolo na svete, keby matky poslúchli okolie a išli na potrat. Už v momente počatia je dieťatko živé. Potrat je vražda.

Máte pravdu, že cirkev má majetky, možno viac, ako by bolo dobré, ale určite nie až toľko, ako sa o tom hovorí v médiách. A okrem toho, je veľa cirkevných inštitúcií, ktoré pomáhajú ľuďom v núdzi, bezdomovcom, aj závislým, chorým...pomáhajú aj tam, kde sa to iným hnusí:

Môžete si myslieť, že biblia je jedna veľká lož, je to Váš názor. Pre kresťana je to kniha, v ktorej vždy nájde povzbudenie, usmernenie, radu...Starý zákon sa ale nedá brať doslovne. V tom čase sa ľudia vyjadrovali v obrazoch - symboloch. Aj zvieratá na arche sú symbolom toho, že Boh nezničil celú Zem,ale zachránil aspoň niektorých. A koniec – koncov, Bohu nič nie je nemožné. Možno naozaj vzal na loď z každého páru zvierat :-)

Boh stvoril ľudí, aby žili v raji, nie aby ničili Zem. Ničia ju tí, ktorí si myslia, že im patrí všetko, že môžu všetko, spoliehajú sa len na seba a nepočúvajú ostatných -  lebo nepočúvajú Boha, ale satana . Zem ničia niektorí „neveriaci“ . Prečo sa mení klíma na Zemi,prečo je toľko prírodných katastrof? Lebo Zem ničí egoizmus pár jednotlivcov.Skutoční veriaci – či je kresťan, moslim, budhista či vyznavač iného náboženstva, si Zem chráni. Boh je však taký veľký grant, že necháva človeku slobodnú vôľu v konaní.Utrpenie vo svete je ťažko pochopiteľné. Jeho pravý zmysel pozná  len Boh.

Odpúšťam Vám konštatovanie ,že kresťania "jsou jenom stupidní lidé přesvědčeni o svojí slepé pravdě“ . Hovorí z Vás veľký hnev a v hneve človek povie veľa zlého, aj to, čo nechce. Ak máte negatívne skúsenosti s kresťanmi , tak ma to mrzí, ale sú to tiež len ľudia, ktorí svoju vieru nežijú presvedčivo.

Vy sa smrti bojíte? Ja sa naozaj bojím iba pekla, ale snažím sa žiť život čo najlepšie a verím, že pôjdem do neba. Na smrť sa teším, hoci s bázňou – veď sa nedá predstaviť, aké to bude,  ale teším sa na stretnutie s Bohom. Lebo ak mi už teraz dáva také dobré veci, aké musí byť nebo krásne ...Čomu veríte Vy? Že po smrti nebude nič? Pre mňa by bol potom život na Zemi nezmyselný. Ako kresťan viem, prečo žijem. A teším sa, že žijem:-)

K Vášmu postrehu z kostola: kňaz mohol byť objemnejší aj zo zdravotných dôvodov, nemyslite?

Nikto Vám neponúka fanatické reči, nikto Vám neponúka imaginárnych priateľov( apropo – podľa môjho názoru internet a sociálne siete na ňom vytvárajú omnoho imaginárnejšie priateľstvá. Priateľstvo s Bohom je živé – ale to pochopíte, ak sa prestanete na kresťanov hnevať).A znovu opakujem: kresťan nikoho do ničoho nenúti, nikomu nič nevnucuje, rešpektuje každého človeka takého, aký je. Prajem Vám, aby ste vo svojom živote stretli skutočných – úprimne veriacich ľudí, aby ste nenávisť ku kresťanom premenili na priateľstvo.

Ps: ak veríte len sám sebe, dokážete vyriešiť všetky problémy, všetky životné situácie, prijať akúkoľvek bolesť ,krivdu v pokoji?  Ja to nedokážem, ale s Bohom áno.

pekný deň :-)

Lord Satan

#210 Re: Re: Re:

2014-08-06 20:08

#196: Homo sapiens - Re: Re:  

 Apropo, staraj sa o seba, smradlavy krestan :) mna nedostanes lacnymi pseudointelektualnymi akozepsychologickymi trikmi :)

LUCIFER
Hosť

#211 Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-06 20:10

#209: mária - Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Naozaj krestan nikomu nic nenuti? nikomu nic nebere? TAK PRECO POTOM, DOBOHA, SA FURT SERETE DO VECI, DO KTORYCH VAS JE HOVNO A KTORYM HOVNO ROZUMIETE? napr. do metalovych festivalov....

LEVIATHAN
Hosť

#212 Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-06 20:15

#209: mária - Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Serete si do huby, vazena pani maria :) "kto z takych deti potom vyrastie?" no predsa clovek! ten, koho si ta vasa chora cirkev podla vas tak vazi! Ludska bytost, ktoru by ste vy nepotratili, lebo vraj je to vrazda! "krestania nikoho nezatracuju, su uzasne tolerantni a blabla bla" ale kazdu chvilu na daco pitchuju, dakoho kritizuju a odsudzuju, pretoze to je "v rozpore s ich ucenim". No to je ale uzasna logika.... 


Hosť

#213 Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-06 20:23

#209: mária - Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 ze aj teba mater nepotratila! fujha! skoda, ze vsetci ti vygumovanci, co su proti festivalu, neboli kyretazou vytiahnuti z brucha svojich matiek. o kolko debilov by bolo menej :D naco su dobre interupcie? aby neboli blbi ludia. Preco su krestania proti interupciam? aby bolo cim viac deti, ktore by mohli knazi zneuzivat. Masineria jak svina :D Ste si mysleli, ze na to nikto nepride, co? :D

Lord Satan

#214 Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-06 20:25

#209: mária - Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Vazena pani,

ked uz spominate moje ctene meno, tak ho aspon laskavo piste s velkym S. Satan. Dobre? To je meno ako aj Maria, Jozef, Jezis, Lucifer... Vlastne mena sa pisu s velkymi pismenami. To sa uci na zakladnej skole. Teda Vy ste asi navstevovali nejaku specialnu skolu, vzhladom na Vase podivne myslienkove pochody, tak neviem, co vsetko Vas tam (ne)ucili.  Ale to uz je teraz irelevantne.

Dakujem za pochopenie. S pek(el)nym pozdravom

Satan

P.S. Nemozem za to, ze ma niekto vymyslel pred cca 2000 rokmi, spolu s ostatnou bandou anjelov a demonov :) staznosti, prosim, smerujte na svätu srac.. pardon, stolicu. Este raz vdaka :*

RACIO
Hosť

#215 Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-06 20:42

#209: mária - Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 No jo, citali sme vsetky Vase prispevky. A co nam z toho vyslo????????

...........................................

Ze ste trochu mimo, mila pani. To, co pisete, je cisty fanatizmus. Ja Vam to neberem, kdeze, nemam o to najmensi zaujem. Ale moderny, racionalne zmyslajuci clovek, zijuci v kontexte s dobou 21.storocia, nad tym moze iba nechapavo krutit hlavou. Raz darmo, blahoslaveni chudobni duchom, lebo im patri kralovtsvo nebeske. Inak povedane: budte sproste ovce, nerozmyslajte, nepochybujte, nechajte sa osierat, a vsetko bude fajn. Nabozenstvo - instrument regnii - nastroj vladnutia. Naozaj sa ani trosku, ani trosilililinku nemienite zamysliet, ci je to vsetko pravda? ci je to tak, ako Vam to cely zivot vykladali v kostole ci doma? Nebojte sa, nic sa Vam nestane, neumriete kvoli tomu. Raz to skuste. Ten pocit poznania je neopisatelny :) Ale pozor! Varovanie! Potom uz niet cesty spät k naivite a stredovekym nazorom a hodnotam! Uz sa budete radit medzi intelektualov a individualistov! Uz Vas nikto nebude vodit za nos! Rozhodnite sa sama - stado tupych oviec, ktore ovladaju chytrejsi a mazanejsi manipulatori, alebo osobnost, clovek samostatne zmyslajuci, ktory nikomu nedovoli, robit z neho debila. Je to na Vas :)

666

#216 Skoda

2014-08-06 21:21

Caute vsetci metalisti, satanisti, ateisti, krestania, a pod.!

Na uvod mi dovolte sa predstavit. Som z Blavy, pomaly mi taha na 27ku,  od 17.rokov pocuvam black metal a uz vyse 8 rokov sa venujem Satanizmu podla Antona LaVeya. Ti, ktori citali jeho dielo, vedia, o co ide. Tym, ktori este necitali, to vrelo odporucam. Dozvedia sa nieco nove a rozsiria si obzor. 

Mozno si mylsite, ze mam plnu rit satanskych kamosov, s ktorymi noc co noc mlatime krestanov a vypalujeme kostoly. Predstava to nie je zla, ale nebolo by to pekne. Uz len pre to, ze sa nechceme znizit na uroven inkvizitorov 12.storocia. A kostol je len stavba, ktora nemoze za to, akemu ucelu sluzi. 

Naopak, mam vela krestanskych kamaratov, ktorych  si vazim. Chodime spolu von, popijame, zabavame sa, dokonca pocuvame spolocnu hudbu. Ano, aj krestania pocuvaju black metal, ak sa im paci. Preco nie? Bavime sa o tom, co nas spaja, nie o tom, co nas rozdeluje. Nebudeme sa predsa navzajom zabijat len preto, ze mame na nieco trosku iny nazor. Jasne, pri pive si povieme, ako sa veci maju, ale sposobom, aby sme sa neurazali a nehnevali sa na seba. Nikdy totiz nevieme, kedy budeme jeden druheho potrebovat. 

Skoda, preto, ludia, ze sa dokazeme medzi sebou pohadat pre kazdu jednu kktinu. A pri tom by sme spolu mohli tak pekne vychadzat. Mrzi ma to. LaVey by si toto urcite neprial, a urcite ani Jezis - ak existoval (pardon, nechcem nikoho urazit:)

Bolo by naozaj pekne, keby sme spolocne nasli primerie v duchu ZI A NECHAJ ZIT. Apelujem hlavne na tych intelignetnejsich - zacnite, a hadam sa budu postupne pridavat aj ostatni :) 

PEACE!

 

Lord Satan
Hosť

#217 Re: Re:

2014-08-06 22:01

#137: Pokoj a pravda - Re:  

Cloviecik, mam 190cm a cca 100 kil, ale dobre..  uznavam slusnych krestanov, dobre citas. Ti su zaroven aj inteligentni, a preto maju nadhlad nad nejakymi textami. Ja schvalujem texty typu "Krestanov levom!" len  v pripade, ze sa dotykaju tych hlupejsich spoluobcanov, co sa do vstekeho seru. ano, takych treba nielen levom nahadzat, ale aj postrielat v style Harman, Breivik. Staci ti to takto vysvetlit? 

Belial

#218 Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-07 06:42

#209: mária - Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Mila pani, vy sa pekla vobec nemusite bat! Taku ako ste vy by tam urcite nikto za ziadnych okolnosti nechcel! co by tam s vami robili? Urcite ste sexualne neatraktivna, keby vas zjedli asi by sa pozvracali, a partner do debaty tiez nie ste prave najlepsi, vzhladom na vase nazory. Tak mi povedzte, z akeho dovodu sa bojite? :DDD 

mária

#219

2014-08-07 21:25

Vážení diskutujúci!

V živote som stretla vždy len slušných ľudí bez ohľadu na vierovyznanie či "hudobnú príslušnosť." Slová,ktoými sa vyjadrujete na adresu kresťanov a konkrétne aj na moju osobu, hovoria o Vašej "ľudskej hodnote"  .Vám nejde o diskusiu,Vám ide o to,aby ste nadávali.Ale pes,ktorý breše,nehryzie.Štekáte, pretože neviete zaujať iným spôsobom.Štekáte,lebo za"silnými rečami" ukrývate svoju neschopnosť.Vaše slová kresťanom - ani mne - neublížia.práve naopak - utvrdili ma v tom,že kresťanstvo je správna voľba.Čo si myslíte Vy,je Vaša vec.Možno sú Vám kresťania tŕňom v oku práve pre svoj jednoduchý život.Som hrdá na to,že som kresťanka a ľutujem Vaše mamy, sestry, priateľky, že musia počúvať Vaše hnusné reči

Vážim si príspevok podpísaný číslom 666. Satanizmus neschvaľujem ,ale súhlasím s celým obsahom.vďaka :-)

Kresťania  chcú žiť v pokoji so všetkými,čo sa o autoroch spomínaných príspevkov povedať nedá. Škoda...

NASRAT NA BOHA !!

#220 Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-08 01:43

#209: mária - Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Nejsem váš přítel to zaprvé                                                                                                                                         Mě nezajímají jakékoliv odpovědi člověka tak chorého že k životu potřebuje imaginárního přétele.

 Na aroganci protože o so bě tvrdíte že jste jediná cest a všichni ostatní budou v pekle. Stejně jako tvrdil Hitler o svojí rase. 

Buh nikoho nezachranil ale to doktoři co operují ve válkách

Nebavíme se o veřejnosti ale o vaší stupidní víře tak se neobracejte na veřejnost a nepřekrucujte co jsem napsal

Trpí protože se narodili do chudobi a přitom ani nezhřešili. Nakonec umřou ani se nedožijí 110 let. Běžtě těm dětěm mluvit o bohu ty to určitě bude zajímat

 Takže my pocházíme všichni z jednoho incestu ? Jak normální. Děti se na základní škole učí o evoluci ale to váma si v té době vymazávali mozek už v kostele

Upalovali jste je protože byly bud jineho vyznani nebo svami nesouhlasili jste agresivni opice rizene knihou ktera v dnesnim svete nemuze obbstat je to jen dobra psychologie pro chore a na vas to zabralo. 

KTo jsou zli vedete proti nim pochodi a pisete petice. Zadnou pomocnou ruku nepotrebuji jsou to vetsinou jeste lepsi lidi nez vy ! Neni to prirozene ? Al emluvit snikym koho vidite to je co ? .A co vyroste z deti kterym od mala vnucujete svoji idiotskou viru aniz by si mohli vybrat ! Prasata ze se nestydite !

Zavrazdit se da jenom neco co se narodi ty kravo blba !

Maji majetku dost to vi zase nechcete videt jak vas hloupy stary papez seda na zlate kreslo se zlatou holi !

Jasny urcite se to na drevenou lod veslo. A kde jsou potom teda dinosouri ? Proc je nevzali sebou ?

Clovek by mel byt svym vlastnim panem a ne se ridit nemyslnymy zakony popirajici prirozene reakce. Omezovani tela a mysli ! Fuj hamba vam prasata ! 

Nepotrebuji vase odpusteni za svym vyrokem si stojim "jsou jenom stupidní lidé přesvědčeni o svojí slepé pravdě“ .A ja to chci stojim si  za tim za Histoii jste zabilivic lidi nez Hitler a stejne tak omezujete a vrazdite jako on. Vsechny kostely by meli byt spaleny jako v Norsku roku 1990 .. prisli jste do zeme Vikingu kde nemate co delat tak vypadnete .. zabit vsechny pedoofii a omezovace osobni svobody .. ignoraty jako ste vy !! 

Ja se smrti nebojim zil jsem zivot jak jsem chtel a stojim si za kazdmym rozhodnutim co jsemkdy udelal pac bylo moje, svobodne a nebylo nicim ani nikym ovlivneno !! Ano neverim v nic. Copak zivot musi mit nutne smysl ? Uvedomte si jak velky je vesmir oproti jednomu cloveku. Jedna bezvyznamna existence nema zadny smysl .. proste se narodite aumrete .. smirte se s tim a nebudte jak maly deti.. ktere stejne jste .. kdyz existuje buh tak i jednorozci a skritkove .. 

Nezajima me to i kdyby byl nemocnej z jeho ust prameni duchaprazde a bezmysleknovite hlouposti !! 

Budu proti krestanstvu jsem zavazany a nikdy nebudu tolerovat vasi ignoranci a aroganci !!  NUTITE LIDEM SVOJI VIRU JINAK UDAJNE SHORI V PEKLE TAKHLE VYHROZUJETE UZ MALYM DETEM VY SPINY !! Nehodlam mluvit s lidmi co jsou mentalne na urovni 5 ditete ze se nechaji takto zmanipulovat !!

Ano jsem dospely muz a umim se o sebe narozdil od vas postarat sam. Verim v sebe e nepotrebuji duchy nebo knihu lzi abych se citil lepe. Dve ruce udelaji vic prace nez ruce co se jen modli a doufaji v zazrak.   

Snad dostanete rozum 

mária

#221 Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-08 11:48

#220: NASRAT NA BOHA !! - Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

príspevok 219 patril aj Vám...možno dostanete rozum Vy :-)

diskusia je o tom,že sa  diskutujúci snažia počúvať a rešpektovať jeden druhého.Vy nerobíte ani jedno,ani druhé.keby ste"počúvali" - teda čítali s porozumením,netvrdili by ste dookola to isté
      

 kto sa dokáže tak hnusne vyjadrovať ako Vy,  ukazuje svetu svoju úbohosť

 

ps: ak je kresťanstvo dielom človeka, rozpadne sa aj bez tejto smiešnej petície. ( a zatiaľ   

      trvá už   2 000 rokov) Ak je Božím dielom, vydrží aj napriek takýmto smiešnym petíciám 

     ...aj keby ste   ich podpísali 1 000.   

 

 

       pekný deň

 

NASRAT NA BOHA !!

#222 Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-08 13:15

#221: mária - Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Psal sjem že nemám zájem o žádné fanatické řečí od vás bláznu. Narozdíl od váš rozum mám a nevěřím na Sci-Fi bohy. Chodící mrtvý nebo měnící se vodu. Narozdíl od váš já uvažuji svým rozumem a neopakuji hloupé pasáže bible. Nevidím jediný důvod proč by sjme meěli respekovat váš. Co vůbec děláte na téhle petici když sem nepatříte. Nerespektujete ostatní tak si ani vy žádné uznání nezasloužíte špíny ! Četl jsem už dost a opakujete se  pořád. Nezajímají mě vaše " mourosti " nebo zkušenosti je mi to jedno pro mě jste prostě podřaný lidé já bych nikdy nezaměstnal blázna co věří andělíčky a klanése mrtvému bohu na křížy. Vyjadřuji se s naprostou upřímnost, otevřeností a pravdomluvností. jestli to nedokážee ustát a jsem ubohá protože mám tenhe postoj tak určitě bude normální lézt kam nepatřím a vnucovat lidem svojí arogantní a násilnou víru. Běžte dělat pochody proti zábavě a homosexuálům někam jina vy xenofobní omezenci !! Každé naboženstvé se rozpadne. Země se nakonec taky zničí raději si budu užívat svobodného života než bát jako nemyslící ovce ve stádů ubožáků co si nedokážou sami v životě poradit a pochopit evoluci je pro ně moc složité tak radši věří v jednorožce a pohádky. Rozadne se to je prostě jisté. Celé lidstvo jednou zanikne. Už jenom globální oteplování a docházení surovin to dost naznačuje. Ale jáse nebojím užiju si dokud můžu a nebudu brečet a modlit se jako ubožák neschopný vzít zodpovědnost za svoje činy. 

NASRAT NA BOHA !!

#223 Re:

2014-08-08 13:41

#219: mária -  

 A co se týče vašehos tupidného příspěvku 219

Právě že jste se střetra jen se slušnými lidmi měla by jste na vojnu tam by jste si uvědomila že bůh vám nepomůže když po vás stříleji v Afganistanu. Nevím jak o našich výcoích můžete poznat naše lidské hodnoty a i kdyby mate pokřivené vnímání hodnot tou ignoratní knihou. Každý si stanovuje vlastní hranice a hodnoty. To co je " normální " je stanovené společností .. nikde je normální pojídat lidi a nikde ne. To že se vám to nezdá nebo vaše víra s tím nesouhlasí na to vám každý sere. Uvědomte si že prostě celý svět se vám nepodřídí a to nikdy ! Protože alespon i to malé procento rozum má! Vy sem chodíte diskutovat a my vám odpovídáme. Nemáte se ani co chodit tohle je petice proti vám a nikdo se vás neprosil o komentáře jestli nedokážete unést křivá slova proti vaší " dokonalé a nadřazené víře" tak jděte nikam jinam kde lidi bud zajímat jak se v bibli píše o vraždě syna a jak ženská podvede manžela a svede to na magickou sílu. Upřímně bát to legální neváhal bych ani chvíly a všechny kostely bych vypálil a křestany zavraždil. V moderním světě je nepřípustné takovýhle vřed na tváři země. Chudáci děti co vyrůstají v téhle omezené víře přesvědčené o svojí dokonalosti a nadřazenosti. Kdyz ukryvame teda nasi neschopno urcite my vysvetlite proc mam dum, auto, 2 děti a milující manželku ? Já jsem schopný se o sebe postarat narozdíl od vás vy k uklidnění potřebujete pohádku o duchovi. Chudáci děti. Křestané hlavně  zasahují do práva dítěte tím, že děti jsou křtem nuceny vstoupit do organizace, aniž by se mohly svobodně rozhodnout, zda do ní chtějí nebo ne. Všichni nadávají na Hitlera. Takže on byl taky správná volba že ? Hamba vám. Co si myslíte vy je vaše věc tak nám sem tyhle ignoranté hlouposti netahejte ! Jste nám tvrnem v oku ne pro jednuchý život ale pro tu agoranci, ignoranci, intoleranci, egocentizmus a další jiné !!! jste hrdá na svojí nemoc gratuluji lituji vaše děti že mají matku s tak omezeným rozumem. Moje rodina a to kepletní semnou souhlasí ! Lituji že vaše rodina musí poslouchat tyto řeči. Jen malý výčet z bible paní " nadřazená a dokonalá " 

-  
Přijetím textů Bible a jejich povýšením na zákon hlásají, propagují a schvalují:

 

-       Vraždu dle § 140

-       Těžké ublížení na zdraví dle § 145

-       Mučení a jiné nelidské a kruté zacházení dle § 149

-       Obchodování s lidmi dle § 168

-       Zbavení osobní svobody dle § 170

-       Zavlečení dle § 172

-       Loupež dle § 173

-       Omezování svobody vyznání dle § 176

-       Porušování svobody sdružování a shromažďování dle § 179

-       Soulož mezi příbuznými dle § 188

-       Týrání svěřené osoby dle § 198

-       Křivé obvinění dle § 345

-       Násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci dle § 352

-       Nebezpečné vyhrožování dle § 353

-       Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob dle § 355

-       Podněcování nenávisti vůči skupině osob dle § 356

-       Genocidium dle § 400

-       Útok proti lidskosti dle § 401

-       Založení, podporu a propagaci hnutí, směřujícího k potlačení práv a svobod člověka dle § 403

-       Válečnou krutost dle § 412

-       Perzekuci obyvatelstva dle § 413

-       Uctívání masového vraha

-       Porobení národů

-       Navádění k vraždě dítěte

-       Navádění k udavačství a vraždě

-       Rasovou segregaci

-       Vraždění nemluvňat

-       Vraždění tělesně postižených

-       Vyhrožování skupině obyvatel

-       Vraždění stoupenců vyznávání jiného boha

-       Korupci

-       Křivou výpověď

-       Lež 

Jestli chcete žít v míru se všemi naučtě se je respektovan a nevnucovat jim vaší stupidní víru !! Za historii jste napáchali dost a ještě to obhajujete raději zklapnětě a zalezte si do kostela dál se modlete ke kusu dřeva. Nevidíme důvod proč by jste s vámi měli žít v míru. Jak ste napsala vy neschvalujete Satanismus. Já jsem přečetl celou Bibli a i celou Satanskou bibli ( je víc druhů Satanismu stejně jako Krestanství a momentálně mluvím o Anton Laveyovem Satanismu ) a užasně funguje. Je to totiž pouze mířená provokace Atheistů na Křestani popírající jakékoliv křestanské hodnoty či zásady. Předkládají důkazi a fakty o vaší nebezpečné a agresivní víře ! Vy si to nikdy nepřečtětě protože to " neschvalujete " no my vás taky ne tak proč by jsme vás měli poslouchat. Kdyby jste zkutečně myslela oběktivně alespon by jste si to přečetla a brala to s nadhledem a vážně. Satanimus podporuje čistě přirozené lidské potřeby a řídí se fakty! Narozdíl od vás neomezuje tělo a ani mysl je to kult těla a mysli. Neznávám Satanismus ale rozhodně sním víc souhlasím neý s vámí má hlavu a patu. Ostuda když i víc rozumu se najde v knize pro podivinývy než pro ty co mají ukazovat morální hodnoty a říkají že se o ně zasloužili přitom zákony byly už dávno před nějakým fanatikem co so považoval za syna božího. 

Pinkie The Crocodile

#224 Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-08 15:30

#221: mária - Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 čo je 2000 rokov oproti životnosti planéty ako celku? ;) 

A inak čo sa týka Drakov etc.. Dneska som bola na Oravskom hrade v Kaplnke kde sami kresťania vyobrazovali zabíjanie Drakov! Tak mi nevravte že Nejestvujú a len boh je živý..


Hosť

#225 Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-08 17:00