Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku.


Hosť

#226

2014-08-08 17:01

drak v kresťanstve je symbolom diabla. Vy ste hovorili o drakoch v rozprávkach ...aspoň to tak vyplynulo z Vášho prvého príspevku :-)

 

 

 


Hosť

#227

2014-08-08 17:04

PRAVDA   ZVÍŤAZÍ


Hosť

#228 Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-08 17:07

#222: NASRAT NA BOHA !! - Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 každý má právo sa brániť,, nie ?.....a na rozdiel od Vás ja rešpektujem každého človeka a rozum používam možno viac ako vy

NASRAT NA BOHA !!

#229 Re: Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-08 18:01

#228: - Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 V první řadě tady nemáte ani co dělat. A nesnažtě se nademne povišovat. Pokud věříte v bibli rozum očividně nepožíváte. Serete si do vlastní huby. Tvrdíte že jste rozumná? Ten kdo věří v zombie, duchy, anděli ? Jeslti vám to nenzní dívně tak jste mentálně nemocna ! Já respektuji lidi pouze co jsou mentálně na nějaké urovni. 

Pinkie The Crocodile

#230 Re:

2014-08-08 20:16

#226: -  

 Ja hovorím o drakoch ako drakoch celku :D  Rozprávky boli len príkladom toho "Svätého písma" A keď hovoria o drakovi ako o diablovi nech ho nezobrazujú ako okrýdlenú jaštericu ;) 

Homo sapiens

#231 Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-08 23:30

#211: LUCIFER - Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Vážení metalisti, satanisti, možno nadržaní slabej vôle onanisti, či aj dáki komunisti ?, "superjogisti" a ateisti, som si istý, že nepíšem drísty, keď si myslím:

Že keby sa organizoval hudobný festival, na ktorom by hrozila možnosť, že by mohli odoznieť texty vyzývajúce k vraždeniu metalistov, satanistov a podobe a bola by organizovaná petícia proti týmto textom, že by ju väčšina slušných ľudí podporila, keď by o tom všetkom vedeli, som presvedčený, že aj kresťania, včetne mňa, alebo by aspoň tu petíciu nenapádali. 

P.S. Zdá sa, že sú tu aj nejakí "superjogisti", čo majú miesto úst huby a dokážu do nich nasr..! A myslia si, že to dokážu aj iní.

Homo sapiens

#232 Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-08 23:39

#212: LEVIATHAN - Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Vy ste bol na Machu Picchu, keď pitchujete?

Homo sapiens

#233 Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-09 00:03

#213: - Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

  Člen subkultúry metal, sa snáď celkom metal, keď prasačinky metal!

 

P.S. Bratku, ak Ti to slovo bratku vadí, tak súdruh náš, však patríš medzi nás, príslušníkov druhu Homo sapiens, to znie hrdo. Som rád, že patríš medzi nás, no trošku nám robíš hanbu, hlavne slušným členom subkultúry metal, ktorí tiež patria medzi nás. Zamysli sa a pozri na rady z komentáru č. 196.

Držím palce!

Homo sapiens

#234 Re: Re: Re: Re:

2014-08-09 01:16

#210: Lord Satan - Re: Re: Re:  

Ja len, že dobrá rada nad zlato!

Trošku som Vás aj dostal, keď sa tak načertil! Ale to nebolo mojím hlavným úmyslom.

Dovolím si teraz, tak ako Vy, ako to v komentári č. 207 odôvodňujete, byť naturalistický alebo skôr naturalisticko- gastroenterologicko-fyziologický.

Najviac, čo na človekovi smrdí sú vetríky a hlavne exkrementy, ktorých sa musíme zbavovať. Aspoň v tom sme zajedno, či kresťania, či satanisti, metalisti, ateisti. Tu si teraz s plnou zodpovednosťou dovolím vyhlásiť, že moje vetríky a hlavne exkrementy ako vegetariána sú o dosť menej smradľavé ako Vaše. Ak ste ovšem tiež vegatarián alebo nebodaj vegan, čo podľa Vašej váhy nepredpokladám. Čo sa týka zvukového fenoménu, tak to sa nevyťahujem, to nie! Keby toto čítal nejaký vegeterián, tak vie, o čom hovorím. Tak ako metalista vie, keď sa hovorí o metale. 

Vzhľadom na Vašu Váhu sa určite teraz v lete aj dosť potíte, asi aj na nohách... Ja asi menej, lebo mám ledva 65 kg aj s kľúčami. Ale mne by ste vôbec nevadil, vo svojom fachu som sa načuchal všelijakých aróm.

Na tie Vaše jedny nervy odporúčam ešte droždie, med, studené sprchy - ja sa každý deň a poriadne. A hlavne pohyb, chlape, na čerstvom vzduchu, viete ako je to radosť si poprdkávať v prírode, či už menej smradľavo, či viacej, vietor Vám fúka do zad..., priam balzam na nervy!

Váš spoludruh v druhu Homo sapiens!

Homo sapiens

#235 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-09 01:21

#234: Homo sapiens - Re: Re: Re: Re:  

 Oprava: Ak nie ste ovšem vegetarián...

Ospravedlňujem sa.

dezo

#236 re: homo sapiens re: maria

2014-08-09 06:27

Tieto akoze inteligentno-vtipne komentare su hrozne. Radsej sa vyjadri poriadne, aj trebars s hnevom a emociami a povedz, co si uprimne myslis o neveriacich, metalistoch, satanistoch, ... 

Co sa tyka vegetarianstva, tak to nie je 'bohvieco', resp. 'satanvieco' - ked uz nieco robis, tak to rob poriadne a bud vegan, pretoze to potom vyzera tak, ze si si z toho vsetkeho vybral len to, co ti pasuje a na zvysok si sa vysral. Tak ako si vacsina veriacich vybera len to, co sa im paci a su slepi voci ostatnemu. Ale mozno si vegetarian z inych dovodov, ako ochrana zvierat - neviem. 

 Nech si veriaci veria, comu chcu, ale nech sa netvaria, ze cela ta story je pravda. Nech povedia, ze veria preto, lebo ich to bavi a pomaha im to zit tento 'nezmyselny' zivot. Nech cirkev prehlasi, ze boh, jezis, ... je len myslienka, resp. ideal, ktory ma viest k 'lepsiemu' zivotu (a k pokojnym, neburiacim sa oveckam). 

Maria, podla tvojich komentarov, sudim, ze si v 'tom' riadne hlboko a v podstate potvrdzujes to, co si povedala uz davnejsie, ze tomu veris vsetkemu do bodky. To ma vsak naplna trochu strachom. Co sa stane, ked zajtra vystupi papez s tym, ze mu boh povedal, ze treba zacat vojnu proti neveriacim a inovercom? kedy si povies, ze toto je uz privela? Alebo zacnes vrazdit? vzhladom na pocet veriacich a ich schopnost mobilizacie za kazdu 'spravnu' vec sa bojim, ze by bolo po nas v mziku oka.

K myslienke zivota po smrti. Ak tomu veris, tak urcite veris aj na dusu. Ale dusa neexistuje, existuje vedomie a vedomie zacina a konci s mozgom. Predstava, ze po smrti budes vidiet alebo citit, je nespravna, nakolko na take veci potrebujes telo a mozog.

Chcem sa este opytat, maju podla teba zvierata dusu? Resp. maju aj zvierata posmrtny zivot? Ak nie, tak vychadzajuc z tvojej nelogiky, zivot zvierat nema zmysel.

NASRAT NA BOHA !!

#237 Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-09 06:47

#233: Homo sapiens - Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Nesjem žádný upocený a smradlavý " Metalista " poslouchám všechno bez ohledu na to co to je i Metalovou muziku ale mezi vás " drsnáky " já nepatřím .. nikdy jsem se za Metalistu neprohlásil a připadá mi to dětinské se řadit k nějaké subkultůře .. asi nemůžete najít sami sebe tak se raději k někomu řadíte a přizpůsobujete se jeho stylu. Vsadím se že " Metalák " musí mít zakonitě alespon jedno tričko AC/DC a dlouhá vlasy. Ty stereotipy jsou rpostě smutné. Nesjem žádný špinavý komutista a ani váš bratr nebo kamarád. Hambu si děláte sami poskakováním a tvářením se drsně. Nestojím o váš hloupý komentář a k toleranci vůči křestanům jsem se již výjádřil v komentáři 223. 

NASRAT NA BOHA !!

#238 Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-09 06:50

#232: Homo sapiens - Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 A vůbe jestli nemáte nic k mým předeším komentářům. Žádná fakta, důkazy či postřehy tak si svoje stupidní komentáře nechte pro sebe nemám zájem mrhat časem s blýzny co věří na duchy a zombie. 

Pokoj a pravda

#239 Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-09 12:11

#214: Lord Satan - Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Podľa pravidiel slov. pravopisu sa satan píše s malým "s". V tom ma diskutérka Mária pravdu a neprávom ste sa do nej obuli. Že Vy ste si dali takú prezývku je Váš problém a nikto Vám nevytýka, že za to môžete. Koniec koncom v tej vete nepísala o Vás, ale o satanovi ako takom.

Inak je zaujímavé, že podľa slov. pravopisu sa satan píše s malým "s" a ostatné postavy ako Belzebub, Lucifer s veľkými začiatoč. písmenami.

Pokoj a pravda

#240 Re: Re: Re:

2014-08-09 12:43

#217: Lord Satan - Re: Re:  

 To ste riadny valibuk! To slovo človiečik som myslel tak, že ste si trúfal, dať takú prezývku "Lord Satan", ako človek, ktorý oproti schopnostiam / sile, inteligencii, poznaniu atď. / je podstatne slabší - teda človiečik. Platí to aj na mňa a pre iných ľudí. Človek sa proti satanovi nemôže postaviť vlastnou silou, iba z moci Božej. Píšem, ako chápem, pre vás, čo pokladáte satana za vymysleného sú toto hlúposti. Pre mňa je satan skutočná duchovná bytosť, veľmi mocná, rafinovaná, nenávidiaca človeka. Ak by ste viacej chceli o tom vedieť v zmysle hľadania pravdy, odporúčam si na internete nájsť skúsenosti s exorcizmami od kedysi hlavného rímskeho exorcistu pána Amortha.

Inak to vaše vysvetlenie mi stačí, jasný názor, jasne formulované myšlienky. Stačí.

alpha

#241

2014-08-09 14:04

Pokoj a pravda

#242 Re:

2014-08-10 13:05

#219: mária -  

 Milá Mária, keď ste začali písať komentár č. 219 ako odpoveď na komentár č. 191, hneď ma napadli slová Pána Ježiša - Mt 7,6 :

 

6 Nedávajte, čo je sväté, psom a nehádžte svoje perly pred svine, aby ich nohami nepošliapali, neobrátili sa proti vám a neroztrhali vás.

Akoby som tušil, čo sa strhne proti Vám. Inak na tento verš ma upozornil aj kamoš, keď som mu hovoril o tejto "diskusii"a doporučoval mi, aby som prosil o potrebnú múdrosť "zhora".

Aby nedošlo k omylu, nepovažujem nikoho z diskutérov za psa alebo sviňu, je to typické semitské obrazné zveličovanie. Pre mňa ste všetci, tak ako aj ja, synmi a dcérami nášho nanajvýš milosrdného nebeského Otca!

P.S. Komu vadia citáty z NZ, nech kľudne používa na podporu svojich argumentov citáty od La Veya. Z jeho biblie. Vďaka!

filmarik

#243 velmi dobree

2014-08-10 15:29


Hosť

#244 Re: Re:

2014-08-11 17:33

#205: Indy - Re:  

 staci nepisat kktiny

Lord Satan

#245 Re: Re: Re: Re:

2014-08-11 17:42

#240: Pokoj a pravda - Re: Re: Re:  

 Valibuk, veru, to by ti tie tvoje silne reci boli naprd, keby si mi prisiel do cesty :D za klavesnicou je kazdy frajer. ale keby malo dojst na lamanie chleba, ani len  ten tvoj vymysleny boh ti nepomohol :) 

Vela z vas je tu tzv. plotovych hrdinov. Urcite to poznate: ide velky pes po ulici, a vestci zakrskovia, krpati spinavi ukomplexovani bastardi a cokli nanho z poza plota brechaju ako zmyslov zbaveni, bliakaju a ukazuju "odvahu", ale akonahle sa plot zruti, su posrani az za usami, ked sa na nich ten vacsi vyruti a chmatne ich do papule. By ma zaujimalo, kolki z vas by nieco zmohli v priamej fyzickej konfrontacii :)

A po druhe, ze "pokoj a pravda"... hahaha, naozaj trafena prezyvka. Poprve, svojimi tupymi recami tu nasieras ludi a tym siris urcite vsetko len nie pokoj.  a ze pravda? no to urcite. Jedina pravda co tu je, ze krestanstvo je jedna velka loz :)

Videl si uz Satana nazivo, cloviecik? Odkial vies, ako vyzera? z obrazkovej knizky? Sikovny :) Inak, v tej vasej svatej knihe, biblii, ako sa pise satan? Pokial viem, tak Satan... len tak na margo

 

Lord Satan

#246 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-11 17:50

#234: Homo sapiens - Re: Re: Re: Re:  

 Pardon... ty si akoze chcel byt vtipny? Alebo mi usla pointa. Pretoze to, co vypotil tvoj schizofrenicky retardovany krestansky mozog bolo prazvlastne. Ked nevies pouzivat nadavky a vyjadrovat sa naturalisticky, tak si naser, vezmi si bibliu do paprce, zavri sa do spovednice a vyfajci fararovi. To by si mohol vediet, co povies? :DDDD To vas tam ucia od malicka, nie?

Zas dalsi plotovy hrdina, tak ako pan "pokoj a pravda". Jedna pravacka odo mna a sedel by si na oblaciku :) V bezpeci za klavesnicou sa ti dobre pise, vsakze? :)

LEVIATHAN

#247 Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-11 17:52

#232: Homo sapiens - Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Das si prezyvku "clovek rozumny", ale nevies ani pravidla vyslovnosti. Picchu sa cita "pikču", ale dobre. Daj si radsej prezyvku Neandertalec :DDDDDDDDD


Hosť

#248 Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-11 17:59

#221: mária - Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 krestanstvo tu bude dovtedy, pokial tu budu sprosti sfanatizovani ludia s vytretymi hlavickami. A ti tu zial budu stale

Lord Satan

#249 Re: Re:

2014-08-11 18:03

#223: NASRAT NA BOHA !! - Re:  

 Vidim, ze je tu niekto s normalnym rozumom a hodnotami :) 

Nedajme sa tym falosnym smradom :) Tesim sa na ich prekvapene ksichty, ked sa jedneho dna dozvedia pravdu :DDDDDDDD

Belial

#250 Re: Re:

2014-08-11 18:07

#223: NASRAT NA BOHA !! - Re:  

 Ave, neviem kto sa skryva za touto prezyvkou, ale bolo by mi velkou ctou sa s tebou osobne stretnut.

 Hovoris mi z duse.  LaVeyovmu satanizmu sa venujem uz skoro 8 rokov. Otvoril mi oci. Dal hodnoty. Mozno je aj dobre, ze jeho ucenie ostava pristupne len pre niektorych. Ako tu jeden mudrc napisal, nehadzme perly sviniam...