Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

NASRAT NA BOHA !!

/ #220 Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-08 01:43

#209: mária - Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Nejsem váš přítel to zaprvé                                                                                                                                         Mě nezajímají jakékoliv odpovědi člověka tak chorého že k životu potřebuje imaginárního přétele.

 Na aroganci protože o so bě tvrdíte že jste jediná cest a všichni ostatní budou v pekle. Stejně jako tvrdil Hitler o svojí rase. 

Buh nikoho nezachranil ale to doktoři co operují ve válkách

Nebavíme se o veřejnosti ale o vaší stupidní víře tak se neobracejte na veřejnost a nepřekrucujte co jsem napsal

Trpí protože se narodili do chudobi a přitom ani nezhřešili. Nakonec umřou ani se nedožijí 110 let. Běžtě těm dětěm mluvit o bohu ty to určitě bude zajímat

 Takže my pocházíme všichni z jednoho incestu ? Jak normální. Děti se na základní škole učí o evoluci ale to váma si v té době vymazávali mozek už v kostele

Upalovali jste je protože byly bud jineho vyznani nebo svami nesouhlasili jste agresivni opice rizene knihou ktera v dnesnim svete nemuze obbstat je to jen dobra psychologie pro chore a na vas to zabralo. 

KTo jsou zli vedete proti nim pochodi a pisete petice. Zadnou pomocnou ruku nepotrebuji jsou to vetsinou jeste lepsi lidi nez vy ! Neni to prirozene ? Al emluvit snikym koho vidite to je co ? .A co vyroste z deti kterym od mala vnucujete svoji idiotskou viru aniz by si mohli vybrat ! Prasata ze se nestydite !

Zavrazdit se da jenom neco co se narodi ty kravo blba !

Maji majetku dost to vi zase nechcete videt jak vas hloupy stary papez seda na zlate kreslo se zlatou holi !

Jasny urcite se to na drevenou lod veslo. A kde jsou potom teda dinosouri ? Proc je nevzali sebou ?

Clovek by mel byt svym vlastnim panem a ne se ridit nemyslnymy zakony popirajici prirozene reakce. Omezovani tela a mysli ! Fuj hamba vam prasata ! 

Nepotrebuji vase odpusteni za svym vyrokem si stojim "jsou jenom stupidní lidé přesvědčeni o svojí slepé pravdě“ .A ja to chci stojim si  za tim za Histoii jste zabilivic lidi nez Hitler a stejne tak omezujete a vrazdite jako on. Vsechny kostely by meli byt spaleny jako v Norsku roku 1990 .. prisli jste do zeme Vikingu kde nemate co delat tak vypadnete .. zabit vsechny pedoofii a omezovace osobni svobody .. ignoraty jako ste vy !! 

Ja se smrti nebojim zil jsem zivot jak jsem chtel a stojim si za kazdmym rozhodnutim co jsemkdy udelal pac bylo moje, svobodne a nebylo nicim ani nikym ovlivneno !! Ano neverim v nic. Copak zivot musi mit nutne smysl ? Uvedomte si jak velky je vesmir oproti jednomu cloveku. Jedna bezvyznamna existence nema zadny smysl .. proste se narodite aumrete .. smirte se s tim a nebudte jak maly deti.. ktere stejne jste .. kdyz existuje buh tak i jednorozci a skritkove .. 

Nezajima me to i kdyby byl nemocnej z jeho ust prameni duchaprazde a bezmysleknovite hlouposti !! 

Budu proti krestanstvu jsem zavazany a nikdy nebudu tolerovat vasi ignoranci a aroganci !!  NUTITE LIDEM SVOJI VIRU JINAK UDAJNE SHORI V PEKLE TAKHLE VYHROZUJETE UZ MALYM DETEM VY SPINY !! Nehodlam mluvit s lidmi co jsou mentalne na urovni 5 ditete ze se nechaji takto zmanipulovat !!

Ano jsem dospely muz a umim se o sebe narozdil od vas postarat sam. Verim v sebe e nepotrebuji duchy nebo knihu lzi abych se citil lepe. Dve ruce udelaji vic prace nez ruce co se jen modli a doufaji v zazrak.   

Snad dostanete rozum