Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku.


Hosť

#276 Re: Re: Re: Re: Skoda

2014-08-24 19:27

Homo sapiens

#277 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-25 11:55

#273: Lord Satan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Jo, potešil som sa, že ste sa ozvali, už som sa bál, že sa rozídeme bez rozlúčenia. Neviem prečo, ale celkom ste mi prirástol k srdcu, ale to je asi na vine tá kresťanská "deformácia". Posledné komentá-re od Vás sú také pokojnešie. Asi ste sa na tom festivale poriadne vybúril,, umelecky vychrochtal, či vychrčal, vyjačal, či ako to mám nazvať. Určite ste sa aj riadne vyskákal /na čerstvom vzduchu/, viem si predstaviť, ako to dunelo na tajchu nad N. Baňou. Musím sa priznať, že keď v čase festivalu pršalo, boli búrky, tak som ako slabý človek cítil akúsi škodoradosnosť/ bez drog /, no potom som sa to snažil odohnať, aby som nebol ako satanista, ktorý by určite skákal od radosti, keby kresťania mokli na nejakom ich festivale. Alebo sa mýlim? Bodaj by som sa mýlil. Tak som v duchu kresťanskej lásky / aj k "nepriateľom" /, prosil o Božie požehnanie pre účastnikov festivalu.

No k veci. Stále vy satanisti /aj "3x6"/ dookola – ako na jedno kopyto - asi čertovo - vytýkate nám netolerantným kresťanom, že do všetkého rýpeme, atď. Buďte konkrétnejší, aby sme vedeli ako sa máme správať k našim spoluobčanom satanistom. V čom vás v bežnom, konkrétnom živote obmedujeme, "nasierame", atď. Dobre, vŕtali sme do možných textov na festivale a ďalej? Vari nepatrí väčšina satanistov do LGBT komunity. Podľa vašich komentárov usudzujem, že vaše vyvinuté biologické sekundárne pohlavné znaky / na ktoré by mali byť ste aj patrične mali byť hrdí, ako ja /, sú v zhode, v harmónii aj s vašou duševnom sex. orientáciou. Však ste si aj dali "mužské" mená – Satan, Luci-fer, Belial, okrem toho "3x6". ˇV čom ešte vám tak v bežnom živote vadíme? Až tak, že by nás bolo treba Breivika, ako ste napísal v slabej chvíli, predpokladám, že pod vplyvom momentálneho nedokysličenia predného mozgu, alebo žeby z hypoglykémie? / Mozog potrebuje glukózu /. Toto by som rád vedel, kým sa so slzami v očiach s vami nerozlúčim a ukončím účasť na tejto, ako ste pekne napísal, pre vás a pridávam aj pre mňa, obohacujúcej diskusii. Vopred ďakujem za ,pokiaľ možno, slušnú odpoveď.

Aj ja vám slušne odpoviem na niektoré vaše otázky, či názory. Schizofrénia sa sa zatiaľ u mňa nezistila, ale človek nikdy nevie, platí aj pre satanistu. Banoval som po prijatí kresťanstva, že som nebol v ňom vychovaný. Vyhol by som sa mnohým hlúpym a závažným chybám v osobnom ale aj v profesnom živote. To je moja skúsenosť. Namiesto drog: studená vodička, zdravá strava, hory, bivakovanie na hrebeňoch a štítoch /porušujem zákon, neprezraďte ma /, správna životná filozofia, kresťanské spoločenstvo atď. Pri čítaní komentárov aj to, ako sa vedia satanisti načertiť. Keď som sa najviac citil silný, neomylný, som najviac urobil chýb. Je to moja skúsenosť. Viera vo všemohúcneho a pritom milosrdného a odpúšťajúceho Boha je výhoda. Ani vy nebudete stále silný, zdravý, atď. Keby boli na zemi len silný satanisti rýchlo by sa navzájom zničili. Spomeňte si na krvnú pomstu, koľko rodov sa navzájom ničilo, žili v neustálom strachu o život. Keby pri prvej vražde došlo ku kresťanskému odpusteniu, bola by len jedna mŕtvola, tak ich bolo na oboch stranách neviem koľko. Moc kazí, aj kresťanov, preto bola inkvizícia a iné veľké neprávosti z ich strany. Ale to by platilo aj o satanistoch, platí to o ateistoch, pre "sloboda, rovnosť, bratstvo " / gilotíny po tkz. "Veľkej " francuzskej roevolúcii/, komunistocho, atď. Pápeži sa aspoň ospravedlnili, neviem, či to urobili tí ostatní. Ak v Boha neveríte, tak by vás nemalo trápiť ako ho kresťania pomenovali, či nepomenovali. Pozrite si vo Wikipédii, alebo inde na internete, tam nájdete odpoveď. Manipulácia kresťanov zo strany cirkevných vrchností bola možno v minulosti, teraz to nie problém súčasného kresťanstva.

Čo sa týka pedofílie, čítal som názory niektorých odborníkov. Podľa nich pedofil málokedy pohlavne zneužije dieťa, oveľa častejšie to urobia psychopati. Našli sa žiaľaj medzi kňazmi. No zneužitie detí je častejšie u učiteľov a oveľa častejšie u otcov v rodinách.

Ešte k tej diskutérke Márii: Jasné, že skončila s diskusiou, keď ste sa tak do nej vy satanisti pustili. Do jemnej, kultivovanej, inteligentnej, dobráckej a pôvabnej dámy. To neviete byť vy satanisti gentlemani? Píšem pôvabnej lebo pôvab je viacej ako len chladná krása tvarov, bez určitého vyžarovania ducha, tepla, dobra. Tie chladné a často aj nepekné tváre tých "krások" ,ktoré človek nechtiac vidí v reklamách na internete a inde. Nevšimli ste si aký pôvab, či príjemné fluidum vyžaruje z tváre, úsmevu, duchovne založenej ženy? Ako to povznáša dušu muža k vyšším métam? Doporučujem knihu od Sergeja Dakova, "Odpusť Nataša", kde popisuje svoj úžas z kresťanky Nataši, s ktorou sa stretol keď prenasledoval a bil kresťanov, napokon sa obrátil a podarilo sa mu ujsť z Ruska. Ak zo ženy vyžaruje len sexuálna príťažlivosť a nič viac, tak sa môže povzniesť do "výšin" tak akurát tá naša mužská hrdosť v nohaviciach a nič viac. V knihe Sirachovcovej, kapitola 26, verš v Starom zákone sa píše:19 "Svätá a cudná žena je pôvab nad pôvab..."

Čo sa týka Nietzcheho, už tu bolo spomenuté, že posledných asi 10 rokov života bol pomätený. A búrlivák Crowley zase ku koncu života trpel na depresiu a mániu – asi mániodepresívna psychóza.

Vďaka za pozorné prečítanie až do konca.

P.S. Satana nevymysleli kresťania, však je spomínaný aj v SZ.

 

 

Homo sapiens

#278 Re: Re: Re: Re: Skoda

2014-08-25 12:17

#272: 666 - Re: Re: Re: Skoda  

 No "3x6", trochu ste pritvrdil. Už som som si naivne myslel, že sa nájdu satanisti, ktorí nepotrebujú vulgarizmy, pri vyjadrovaní svojich "hlbokých" myšlienok. Jasné, že som predtým o LaVeyovi nepočul, ktorý normálne mysliaci človek by vedome, či chtiac takéto niečo šíril. Koniec koncom sám LaVey si uvedomoval, že hlavné body jeho "učenia" sa doslova nedajú aplikovať vo vyspelejšej civilizácii a v podrobnejšom texte ich "zmierňuje". Vďaka za ocenenie, že satanistom nikdy nebudem, dúfam, že máte pravdu. Napíšte konkrétnejšie, do čoho rýpeme, že vám to tak vadí – viď komentár k "Lord Satanovi". Kresťanstvo tu je oveľa dlhšie ako váš satanizmus, je jedným z koreňov európskej civilizácie, 60 % obyvateľstva sa k nemu prihlásilo / i keď veľa neparaktizujúcich, ilúzie si nerobím, ale sa aspoň prihlásilo /. Možno, keby nebolo kresťanstva, by tu bol už islam. Pohanské zvyky prinášajúce ľudské obete bohom, by tu snáď už neboli, ale len ich pripomínam. Vari nemáme právo upozorniť na primitívne texty niektorých metalových skupín. Ale to už tu bolo pertraktované veľakrát, tak končím. Ostatné viď vyššie u "Lord Satana".

Homo sapiens

#279 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-25 19:47

#273: Lord Satan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Ešte mi nedá dodať k vašej vete: "Poznas?: Ked mas imaginarneho priatela, tak si blazon. Ked ma imaginarneho priatela miliarda ludi, tak je to nabozenstvo".

Ja odpovedám, že aj LaVey pokladal svoj satanizmus za náboženstvo, viď citáty: " NOVÉ náboženství, založené na přirozených pudech člověka, muselo nutně vzniknout. ONI mu dali jméno. Jmenuje se satanismus."

"V satanismu jsou jak ceremonie, tak dogmata."

Ešte niečo: aj kresťan sa musí mať rád, čím viac, tým lepšie. Ako by mohol napĺňať vetu: "Miluj blížneho ako seba samého"? Iba keď dokáže milovať seba samého, tak aj blížneho.

K tomu S/s/atanovi. Pokiaľ viem, katolícke učenie pripúšťa dva spôsoby chápania: buď ako reálnu duchovnú bytosť, alebo ako pojem pre zlo ako také, ako personifikované zlo. neviem v akom pomere sú zdielané tieto chápania. Exorcisti sú sklamaní, že Cirkev pripúšťa aj tento druhý názor.

 

Homo sapiens

#280 Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-25 20:23

#218: Belial - Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Nedá mi tiež nereagovať na váš inteligentný ostrovtip prejavený v komentári č.218. Ako vtip je celkom dobrý, verím, že pani Mária, ak má zmysel pre humor, sa nad tým povzniesla. Dovolím si odpovedať za ňu, prečo by sa mala báť pekla. V Novom zákone Ježiš hovorí: "Hovorím vám: Tak bude aj v nebi väčšia radosť nad jedným hriešnikom, ktorý robí pokánie, ako nad deväťdesiatimi deviatimi spravodlivými, ktorí pokánie nepotrebujú".

Toto platí aj opačne, v pekle sa budú tešiť, keď nejaká mnoho rokov zbožná duša v závere života naletí na nejakú diablovú pascu, odmietne Ježiša a dostane sa po smrti do pekla. Budú mať z nej väčšiu radosť, ako z 99 duší, ktoré sa do neho takmer samy hrnú, keď v živote nepoznali vyššie méty, ako je sexuálna príťažlivosť. A o pekle sa v NZ píše: "Tam bude plač a škrípanie zubami".

dezo

#281 re:homo sapiens

2014-08-26 20:30

Islam - Náboženstvo bolo ovplyvnené judaizmom (židovským náboženstvom) a kresťanstvom, s ktorými zdieľa väčšinu prorokov a vyznáva toho istého boha.

Cize vzhladom na to, by to nemalo byt az take hrozne, keby na svk bol islam, nakolko to 'zastresuje' ten isty boh, v ktoreho veris. A jezis v islame tiez figuruje akurat mu asi nie je pripisovany taky vyznam ako mohamedovi.

Tak, ci tak, nasiel si si zivotnu filozofiu, ktora robi tvoj zivot lepsim, ok,  to ale neznamena, ze boh existuje,  ze existuje posmrtny zivot, ze existuje nebo a peklo. 

Homo sapiens

#282 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-27 23:19

#279: Homo sapiens - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Aby som bližšie ozrejmil ako sa stavia katol. Cirkev k existencii satana - diabla, pre katol. Cirkev je to synonymum. V komentári 279 som nie až tak presne/ čítal som to pred viacerými rokmi/ vyjadril názor teológa Kremmera z r. 1978,  profesora výkladu Nového zákona na viedenskej univerzite. Dnes som si to našiel, tak upresňujem. Profesor hovorí, že dnes /teda v r. 1978/ možno ohľadne diabla a démonov zaujať tri Cirkvou tolerované stanoviská: prvé dve sú v komentári 279, k tretiemu sa prikláňa aj profesor, že nemožno vylúčiť, že za zlom, ktoré je zrejmé vo svete, stojí aj moc zla, ktorej nemožno odoprieť vlastnú existenciu nezávislú na existencii človeka. Nie je však možné to dokázať iba z biblických textov, ktoré však poukazujú na niečo v ľudskom živote, čo sa aspoň dnes nedá celkom racionálne vysvetliť.

Katechizmus katol. Cirkvi z r. 1992 jasne hovorí o diablovi a démonoch, ako padlých anjeloch, ktorí nenávidia človeka a snažia sa ho odviesť od Boha. Tento názor zdieľajú aj skúsení exorcisti.

 

RW

#283

2014-08-31 22:47

Robin Williams Live on Broadway - Biblical History

https://www.youtube.com/watch?v=PXeSgVk5aH4

GC

#284

2014-09-02 20:04

George Carlin on Prayer and God

https://www.youtube.com/watch?v=70vuRnnPIzE

Peter

#285

2014-12-01 19:43

Lol, a vy ste čítali aj Nový Zákon? Lebo ten upravuje, modernizuje a vysvetľuje to čo tu píšete :D : D :D Keď o niečom chcete hovoriť či to snáď kritizovať, tak sa aspoň niečo naučte, lebo tu píšete somariny. 


Hosť

#286 Potom

2014-12-12 11:35

Potom môžeš zakázať aj židovstvo a islam


Hosť

#287

2014-12-12 18:31

sarkazmus je fajn

Hosť

#288

2014-12-19 18:18

MOMENTALNE NABOZENSTVA SU JEDNYM Z NAJVACSICH ZIEL TOHTO SVETA SPOLU S POLITICKYMI A BANKOVYMI SPOLOCENSTVAMI
Boris

#289 Kresťanstvo

2014-12-31 18:24

Tvorca petície sa musel na hlavu asi poblázniť

Žijeme v demokratickej krajine a každý z nás má právo sa slobodne vyjadrovať (politicky, nábožensky...).

Ale chápem, si "ateista" a nedokážeš sa sebou zmieriť.

ALTF4 sú na to dvere.

"Sloboda, rovnosť a bratstvo !"


Hosť

#290 Re:

2015-01-26 10:59

#38: -  

 asi odvtedy ako si zacal pozerat hollywoodsku produkciu ze? :D

LORD KOPAS

#291 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-26 18:10

#274: Lord Satan - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 CO tu este robis chlapcisko ? :D

kristína186

#292

2015-02-28 18:31

Ludia,vy ste normálny,že toto podpíšete?sa spamätajte!!Vidím tu len samé negatívne komentáre na kreťanstvo. Rozhodne s touto petíciou nesúhlasím a nebudem ju podporovať.

SERU NA BOHA

#293 VÁŠ BŮH JE MRTVÝ !!

2015-06-30 22:37

Kdo přijímá za svůj zákon Bibli, ten schvaluje, hlásá a propaguje jako metodu a způsob řešení problémů a situací:

1. Vraždu
2. Masovou vraždu
3. Zločin proti lidskosti
4. Genocidu
5. Incest
6. Vyhrožování skupině obyvatel
7. Rasismus
8. Křivou přísahu
9. Korupci
10. Vraždění tělesně postižených

Dnes vidíme v mainstreamových médií že ISIS mučí a zabíjí lidi. Ničí všechno co přijde do konfliktu s jejich náboženstvím. A myslím si že většina z nás souhlasí že jestli že je to pravda tak je to strašná věc. Ale co se snažím podotknout je to že tenhle styl chování není nic nového. Už jsme to zažili předtím. A zažili jsme to předtím tady v Evropě. Protože co ISIS ted dělá v poměrně malém počtu je to co dělali Křestané ve velmi velkých počtech a velmi dlouhou dobu. Tady v Evropě. To co ISIS dělá je naprosto stejné. Nejsou o nic horší.

Hospodin ani žádný bůh neexistuje. To ví už i malé děti. Možná by jste s neměl vrátit na zákalní školu a naučit se něco o evoluci a přestat věřit v pohádky o jednorožcích. Tomu říkám láska boží a náboženská otevřenost vyhrožovat mi utrpení jak pokrokové ;).
Je mi jedno koho podporujete. Pokud uznáváte bibli podporujete genocidu, vyvraždění a násilné konvertování. Věříte v duchy a čáry a upřímně člověk s takovým myšlením by neměl mít ani děti ;)
Navíc by ta vaše sci-fi kniha měla být zkázaná jako Mein Kamf.
Názorná ukázka -
http://www.blisty.cz/art/22867.html

Jeden z Vas

#294

2016-01-21 13:58

MOJ NAZOR. Nazov a formulacia peticie je dost nestastna a zachadza do extremu. Ked uz tak mala by sa volat Peticia za zakaz  statom financovanych a registrovanych cirkvi hlasajucich nenavist a nemoralnost. To by,ale muselo prejst dokazovacim procesom a jeho uspech je velmi otazny aj napriek hore uvedenym citaciam z Biblie a faktom. To by mohlo byt rovno zakazane aj prezentovanie a zobrazovanie cohokolvek co vyvolava negativne emocie uz len jedineho cloveka a to je nemozne.

Ja som tiez proti organizovanym aj krestanskym nabozenstvam. Tiez ich chapem ako prezitok,ale myslim si, ze ich bude tazke zakazat resp mozno by to nebolo ani spravne pokial by sa nedokazala ich skodlivost pre spolocnost. Ak sa nedokaze ich skodlivost nie je rozumne ziadat ich zakaz. Nemozte predsa zakazat cloveku aby chodil do kostola a v co ma verit  uz vobec nie.

TREBA TO NECHAT NA PRIRODZENY VYVOJ.Je predpoklad, ze same raz postupne zaniknu. Ludia ich prestanu potrebovat. BUD DOSPEJU K ATEIZMU alebo K AUTENTICKEMU OSOBNEMU NABOZENSTVU- VEDOMIU,ZE K VIERE V BOHA NEPOTREBUJU ZIADNU CIRKEVNU AUTORITU,ktora by im kazala dogmy, cirkevne predstavy Boha v akeho treba  verit, co je dobre a zle atd

Vsetko je to vec dospenia. Ja verim ze k skutocnej viere nemozno nikoho naucit ani vychovat.K tej moze clovek len dospiet alebo jeho existenciu musi clovek citit.Cloveka mozno vychovat aby bol moralny aj ked je pravda,ze su aj ludia od narodenia nevychovatelni

Ja osobne som tento slobodny tip veriaceho.Nehlasim sa k ziadnemu organizovanemu nabozenstvu. lebo som tak na stasie nebo vychovany. Organizovane nabozenstvo ako kazda ideologia prinasa cloveku hotove pohodlne odpovede a zbavuje cloveka zdraveho krickeho uvazovania a vlastneho hladania odpovedi

Podla mna Boh nie je osoba sediaca hore na oblaciku ale vyssia nehmotna vsetko organizujuca inteligencia prejavujuca sa prostrednictvom prirodnych zakonov a slobodnej vole zivych  bytosti.

Nerobim si ale ziaden patent na mudrost a pravdu. Kazdy ma pravo na svoju pravdu a mudrost

 

Jeden z vas

#295 radsej peticiu ZA ZAKAZ ISLAMU V SLOVENSKEJ REPUBLIKE

2016-01-22 17:54

Este som zabudol dodat,ze ovela lepsie ako ziadat zakaz krestanstva je ziadat ZAKAZ ISLAMU. Krestanstvo uz davno nie je hrozba, ale je nou islam. Je zbytocne sa vracat k Staremu zakonu a porovnavat ho s koranom. Tvrdy, prisny Stary zakon bol predsa nahradeny Novy zakonom a odkazom Jezisa. V islame je to ale naopak. Povodne pozitivne znejuce hlasania boli neskor nahradene negativnejsimi a tvrdsimi a tie su dnes platne v islame 

Tak ludia podpiste radsej peticiu ZA ZAKAZ ISLAMU V SLOVENSKEJ REPUBLIKE

 

Boh je láska

#296 Re: Aspon peticiu pre odluku cirkvi od statu

2016-07-07 00:02

#21: Wolf - Aspon peticiu pre odluku cirkvi od statu 

 Zamysli sa človeče. Ježiš prisiel na tento svet, aby spasil tvoju i moju dušu. No ak by jeho učenie nebolo od Boha tak by sa už dávno rozpadlo, a nik by o ňom nevedel. No jeho láska k nám bola taka veľka, že dal svoj život za nás. Prosím ťa uvažuj o tom, kým nieje neskoro.

Boh je láska

#297 Re:

2016-07-07 00:11

#288: -  

 Prečo pokladáš naboženstvo za zlo ?

Veď práve kresťanské náboženstvo nás uči aby sme sa milovali navzájom. Najväčším zlom tohto sveta je tvrdosť ľudských sŕdc, lebo nechápu že Boh je láska, a miloval nás na toĺko, že nám dal svojho syna Ježiša Krista, aby nás zbavil od hriechu a dal nám večný život. Skús o tom popremýšlať, kým nie je neskoro.

Kresťan

#298

2017-04-05 10:11

Je zrejme, ze autor peticie asi Kristovo posolstvo nepochopil alebo zamerne prekrutil. Jezis sam povedal, ze zakony ako - oko za oko a zub za zub, alebo prepustenie manzelky, proroci dovolili uzakonit len pre ludsku tvrdost. Teda nemozno vraviet, ze Boh to schvaluje a teda ani Kristus. Dalej tiez povedal, ako sa mame modlit "Otce nas,...odpust nam ako aj my odpustame..." a dal nove prikazanie lesky "miluj blizneho ako seba" zabijanie tam nikde nie je obsiahnute dokonca ani sudenie, ja ho v uceni Kristovom nikde nenachdzam, ak sa mylim, tak prosim opravte ma, kde v novom zakone teda tom co priniesol Jezis a na ktorom vzniklo Krestanstvo sa spomina dake nasilie, celel je to o odpusteni, prajnosti a milosrdenstve. Krestanstvo sa velmi rokmi stiepilo ale opat to tkvie v tvrdosti ludi a nie v Kristovom uceni. pr.: Ak ta udru po pravol lici nastav aj druhe. A ak budu chciet aby ste isli milu chodte dve. Robte druhym to co chcete aby robili oni vam. Nesudte aby ste neboli sudeni.

 

Kazdopadne v demokracii plati cezarovské "Vox populi, vox Dei est." Takze pravo vypisat peticiu ti neuprieram, je to tvoj nazor. Len sa obavam ineho paradoxu. Zatial co nasinci bojuju proti tradicnym a historicky osvedcenym kulturnym a nabozenskym konvenciam, tlacia sa sem stale viac moslimovia a oni budu daleko razantnejsie presadzovat svoje nabozenstvo, je to pochopitelne ak sa tu vytvara volny priestor bude saturovany inou kulturou. Nabozenske vakuum je nazmysel, o ktory sa pokusali marxisti a bolo to peklo v podobe temna maoizmu, fasizmu a stalinizmu. Mozno je vhodne zamysliet sa nad skutocnostou, ze ak vyse 90% populacie ma dake nabozenske presvedcenie, len tazko budu fungovat bez neho. Socialne pokusy tohoto druhu nedopadli dobre. A na zaver ateizmus je rovnako tazko obhajitelne presvedcenie ako ine nabozenstvo. 

bohousek1

#299 Re: Re: Re: smiech :)

2018-08-12 19:56

#71: Thanatos - Re: Re: smiech :) 

Tu nieje o com diskutovat pravda zostane stale pravdou aj ked jej neveris. A nezmysly ako bohovia,rodiace panny, jednorozci, skriatkovia, vstavanie z mrtvych, premeny chleba na ludske telo a vino vkrv, oplodnenia svetym duchom, kralovstva bozie v nebi, zivot po smrti, pekla, certi, duse, duchovia, demoni, chodenie po vode, rozdvojovanie mora, zazraky, zjavenia a hromada dalsieho hnoja a sraciek co je popisane v tvojej super knihe zvanou biblia alebo lepsie "blablabla" zostane len rozpravkou, ktorej ty a ZIAL miliony retardov VERI, lebo vasa pravda=viera. Zacni mysliet tam vonku je realita.

 

bohousek1

#300 Re: radsej peticiu ZA ZAKAZ ISLAMU V SLOVENSKEJ REPUBLIKE

2018-08-12 20:25

#295: Jeden z vas - radsej peticiu ZA ZAKAZ ISLAMU V SLOVENSKEJ REPUBLIKE 

povedz mi na aku picu je tvoja viera dobra. Skapes skor ci neskor a to je vsetko, to je realita a realita je pravda.