Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Quoted post

mária

#219

2014-08-07 21:25

Vážení diskutujúci!

V živote som stretla vždy len slušných ľudí bez ohľadu na vierovyznanie či "hudobnú príslušnosť." Slová,ktoými sa vyjadrujete na adresu kresťanov a konkrétne aj na moju osobu, hovoria o Vašej "ľudskej hodnote"  .Vám nejde o diskusiu,Vám ide o to,aby ste nadávali.Ale pes,ktorý breše,nehryzie.Štekáte, pretože neviete zaujať iným spôsobom.Štekáte,lebo za"silnými rečami" ukrývate svoju neschopnosť.Vaše slová kresťanom - ani mne - neublížia.práve naopak - utvrdili ma v tom,že kresťanstvo je správna voľba.Čo si myslíte Vy,je Vaša vec.Možno sú Vám kresťania tŕňom v oku práve pre svoj jednoduchý život.Som hrdá na to,že som kresťanka a ľutujem Vaše mamy, sestry, priateľky, že musia počúvať Vaše hnusné reči

Vážim si príspevok podpísaný číslom 666. Satanizmus neschvaľujem ,ale súhlasím s celým obsahom.vďaka :-)

Kresťania  chcú žiť v pokoji so všetkými,čo sa o autoroch spomínaných príspevkov povedať nedá. Škoda...

Replies

NASRAT NA BOHA !!

#223 Re:

2014-08-08 13:41:02

#219: mária -  

 A co se týče vašehos tupidného příspěvku 219

Právě že jste se střetra jen se slušnými lidmi měla by jste na vojnu tam by jste si uvědomila že bůh vám nepomůže když po vás stříleji v Afganistanu. Nevím jak o našich výcoích můžete poznat naše lidské hodnoty a i kdyby mate pokřivené vnímání hodnot tou ignoratní knihou. Každý si stanovuje vlastní hranice a hodnoty. To co je " normální " je stanovené společností .. nikde je normální pojídat lidi a nikde ne. To že se vám to nezdá nebo vaše víra s tím nesouhlasí na to vám každý sere. Uvědomte si že prostě celý svět se vám nepodřídí a to nikdy ! Protože alespon i to malé procento rozum má! Vy sem chodíte diskutovat a my vám odpovídáme. Nemáte se ani co chodit tohle je petice proti vám a nikdo se vás neprosil o komentáře jestli nedokážete unést křivá slova proti vaší " dokonalé a nadřazené víře" tak jděte nikam jinam kde lidi bud zajímat jak se v bibli píše o vraždě syna a jak ženská podvede manžela a svede to na magickou sílu. Upřímně bát to legální neváhal bych ani chvíly a všechny kostely bych vypálil a křestany zavraždil. V moderním světě je nepřípustné takovýhle vřed na tváři země. Chudáci děti co vyrůstají v téhle omezené víře přesvědčené o svojí dokonalosti a nadřazenosti. Kdyz ukryvame teda nasi neschopno urcite my vysvetlite proc mam dum, auto, 2 děti a milující manželku ? Já jsem schopný se o sebe postarat narozdíl od vás vy k uklidnění potřebujete pohádku o duchovi. Chudáci děti. Křestané hlavně  zasahují do práva dítěte tím, že děti jsou křtem nuceny vstoupit do organizace, aniž by se mohly svobodně rozhodnout, zda do ní chtějí nebo ne. Všichni nadávají na Hitlera. Takže on byl taky správná volba že ? Hamba vám. Co si myslíte vy je vaše věc tak nám sem tyhle ignoranté hlouposti netahejte ! Jste nám tvrnem v oku ne pro jednuchý život ale pro tu agoranci, ignoranci, intoleranci, egocentizmus a další jiné !!! jste hrdá na svojí nemoc gratuluji lituji vaše děti že mají matku s tak omezeným rozumem. Moje rodina a to kepletní semnou souhlasí ! Lituji že vaše rodina musí poslouchat tyto řeči. Jen malý výčet z bible paní " nadřazená a dokonalá " 

-  
Přijetím textů Bible a jejich povýšením na zákon hlásají, propagují a schvalují:

 

-       Vraždu dle § 140

-       Těžké ublížení na zdraví dle § 145

-       Mučení a jiné nelidské a kruté zacházení dle § 149

-       Obchodování s lidmi dle § 168

-       Zbavení osobní svobody dle § 170

-       Zavlečení dle § 172

-       Loupež dle § 173

-       Omezování svobody vyznání dle § 176

-       Porušování svobody sdružování a shromažďování dle § 179

-       Soulož mezi příbuznými dle § 188

-       Týrání svěřené osoby dle § 198

-       Křivé obvinění dle § 345

-       Násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci dle § 352

-       Nebezpečné vyhrožování dle § 353

-       Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob dle § 355

-       Podněcování nenávisti vůči skupině osob dle § 356

-       Genocidium dle § 400

-       Útok proti lidskosti dle § 401

-       Založení, podporu a propagaci hnutí, směřujícího k potlačení práv a svobod člověka dle § 403

-       Válečnou krutost dle § 412

-       Perzekuci obyvatelstva dle § 413

-       Uctívání masového vraha

-       Porobení národů

-       Navádění k vraždě dítěte

-       Navádění k udavačství a vraždě

-       Rasovou segregaci

-       Vraždění nemluvňat

-       Vraždění tělesně postižených

-       Vyhrožování skupině obyvatel

-       Vraždění stoupenců vyznávání jiného boha

-       Korupci

-       Křivou výpověď

-       Lež 

Jestli chcete žít v míru se všemi naučtě se je respektovan a nevnucovat jim vaší stupidní víru !! Za historii jste napáchali dost a ještě to obhajujete raději zklapnětě a zalezte si do kostela dál se modlete ke kusu dřeva. Nevidíme důvod proč by jste s vámi měli žít v míru. Jak ste napsala vy neschvalujete Satanismus. Já jsem přečetl celou Bibli a i celou Satanskou bibli ( je víc druhů Satanismu stejně jako Krestanství a momentálně mluvím o Anton Laveyovem Satanismu ) a užasně funguje. Je to totiž pouze mířená provokace Atheistů na Křestani popírající jakékoliv křestanské hodnoty či zásady. Předkládají důkazi a fakty o vaší nebezpečné a agresivní víře ! Vy si to nikdy nepřečtětě protože to " neschvalujete " no my vás taky ne tak proč by jsme vás měli poslouchat. Kdyby jste zkutečně myslela oběktivně alespon by jste si to přečetla a brala to s nadhledem a vážně. Satanimus podporuje čistě přirozené lidské potřeby a řídí se fakty! Narozdíl od vás neomezuje tělo a ani mysl je to kult těla a mysli. Neznávám Satanismus ale rozhodně sním víc souhlasím neý s vámí má hlavu a patu. Ostuda když i víc rozumu se najde v knize pro podivinývy než pro ty co mají ukazovat morální hodnoty a říkají že se o ně zasloužili přitom zákony byly už dávno před nějakým fanatikem co so považoval za syna božího. 

Pokoj a pravda

#242 Re:

2014-08-10 13:05:18

#219: mária -  

 Milá Mária, keď ste začali písať komentár č. 219 ako odpoveď na komentár č. 191, hneď ma napadli slová Pána Ježiša - Mt 7,6 :

 

6 Nedávajte, čo je sväté, psom a nehádžte svoje perly pred svine, aby ich nohami nepošliapali, neobrátili sa proti vám a neroztrhali vás.

Akoby som tušil, čo sa strhne proti Vám. Inak na tento verš ma upozornil aj kamoš, keď som mu hovoril o tejto "diskusii"a doporučoval mi, aby som prosil o potrebnú múdrosť "zhora".

Aby nedošlo k omylu, nepovažujem nikoho z diskutérov za psa alebo sviňu, je to typické semitské obrazné zveličovanie. Pre mňa ste všetci, tak ako aj ja, synmi a dcérami nášho nanajvýš milosrdného nebeského Otca!

P.S. Komu vadia citáty z NZ, nech kľudne používa na podporu svojich argumentov citáty od La Veya. Z jeho biblie. Vďaka!