Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku.

LUCIFER

#251 Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-11 18:29

#231: Homo sapiens - Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 ty debil jeden debilny krestansky zadubeny!!! kedy to konecne pochopis? PRECO ASI SU TEXTY O KRESTANSTVE TAKE AKE SU???? stale ti to nedochadza? uz ako ti to mam do tej tvojej dutej hlavy natlct? Mam ta vyfliaskat? Nakopat? Ani nevies, ako dobre by mi to padlo! A urcite aj viacerym co tu diskutuju. Krestania si za to mozu sami!!!!!!!!!!! uz to pochop, ty pridrb! Serete sa do vsetkeho odkedy bolo vymyslene to vase nezmyselne nabozenstvo! nebudem sa opakovat, uz to tu popisali viaceri, ake zverstva sa diali a stale sa deju v mene krestanstva! Su to historicky podlozene fakty! Keby krestanstvo nenapachalo tolko sraciek, neboli by teraz o nom take texty ake su! Nebol by dovod nadavat na nieco, co je dobre. Ale na nieco, co je (bolo aj bude) zle, je dovod! tisicky dovodov! Jasne, ze nikto nenadava na metalistov. Ved preco by mal? Na mierumilovnych ludi, co sa staraju o seba, nikomu nic neberu, nikomu nic nenanucuju. Niet na co pisat urazlive texty. Stale to nechapes, kurva? Take je to jednoduche! TY superjogista, nauc sa nejake duchovne jogisticke cvicenia, nech  sa ti otvori mysel a zacnes konecne uvazovat

Homo sapiens sapiens

#252 Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-11 18:58

#247: LEVIATHAN - Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Že sa Picchu číta ako "pikču" som vedel skôr, ako Vy mladý muži. Ale použil som Váš výraz. Predpokladám, že ste mladý, lebo starší človek, skúsený životom, by tak, aby ste boli spokojný, použijem výraz "nepikčoval". Jedine, že by osobnostne nedozrel. No mám obavy, že ak ostanete pri svojej životnej "filozofii", že Vám to hrozí. Týka sa to aj Lord Satana. Na Vás oboch by sa hodilo Homo sapiens impulsivus.

P.S. No hovorí sa, že muži nestarnú. Tak namiesto výrazu "starší" , dávam "skorej narodený"!

Homo sapiens sapiens

#253 Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-11 21:20

#251: LUCIFER - Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

  Prečo si dávate meno Lucifer? Urážate ho, však on je oveľa inteligentnejší a mocnejší ako Vy. Určite nie je spokojný s Vašimi "spôsobmi", lebo nimi Vy aj Vám podobní iba odpudzujete slušnejších ľudí, ktorí nesympatizujú s kresťanstvom a mohli by byť Vašimi potencionálnymi sympatizantami, ak nie členmi. A zbytočne tými nadávkami predlžujete texty komentárov, vari by boli o tretinu kratšie. Inak, aby som pravdu napísal, čím viac nadávate,  tým viac sa vo mne ozýva akási škodoradostnoť, ako ste sa rozčertili.  Nie je to odo mňa pekné, ospravedlňujem sa.

Poďme k Vašim názorom. Že kresťania urobili veľa zla je pravda, aj ale aj to, že sa to zveličuje. Ale urobili aj oveľa viac dobra. Oveľa viacej zla urobili ateisti v rozličných podobách v túžbe po moci, peniazoch, rozkoši atď. Veľa zla urobili aj príslušníci iných náboženstiev. Hrozné vojny boli aj pred kresťanstvom, najhroznejšie vojny I. a II.sv. vojna neboli náboženské. Vyvolali ich Nemci. Som presvedčený, že tvorcom tých primitívnych textov vôbec nejde o nejakú spravodlivosť, o kresťanstvo, ale aby si vybili agresivitu, pudy, potrebujú nejakú obeť a kresťanstvo svojou mierumilovnosťou im dobre padne za obeť. Nehrozí im nebezpečenstvo. Keby tu ešte vládli komunisti, ktorí o všetkom rozhodovali, do všetkého hovorili, určite by si organizátori metal. koncertu dali dobrý pozor, aké skupiny by pozvali, aj na priebeh koncertu.  A určite by ste na internete tak do komunistov neskákalili, ako teraz do nás. Boli by ste schovaní ako psíkovia za plotom a ani by ste neštekali. A je otázka, či by aj metalový koncert povolili. Vaše argumenty proti kresťanstvu mi pripomínajú komunistickú protikresťanskú propagandu. Čo Vy viete o kresťanstve a jeho význame pre udržanie sa Slovákov ako národa. O úlohe mnohých kňazov, či katolíckych či evanjelických pre pozdvihnutie národného, kultúrneho, vzdelanostného uvedomenia sa našich predkov. Ste produkty úpadkovej civilizácie, opakujete to, čo robia iní v zahraničí, ste manipulovaní zlom, alebo Zlom, ako barani, ani si to neuvedomujete. Prepáčte za výraz barani, ale hodí sa na Vás, lebo barani tlčú hlavou do seba a vy tlčiete hlavami do mocnej steny, ktorou je kresťanstvo - Cirkev a hrozí Vám, že si roztlčiete hlavy.

 

Niekedy ma napadá taká teória na niektorých z Vás, že niekde v hĺbke vo Vás sa ozýva akýsi rešpekt voči kresťanstvu, či Bohu a snažíte sa ho zahlušiť hlukom, nadávkami a podobne. Ale to je moja teória, ak to nie je pravda, hlboko sa ospravedlňujem! Myslím si, že v podstate to nie s Vami také zlé, ako sa tu prezentujete. V podstate ste celkom dobrí ľudia, len pomýlení, ako som vyššie uviedol, občas s pubertálnymi siláckymi rečami /platí na Lord Satana/. Odkazujem mu, aby sa toľko nerozčuľoval, lebo silnejší ľudia môžu dostať infarkt aj v mladšom veku. V puberte je to nepravdepodobné, ale mozgova cieva, ak je tam aneuryzma, môže prasknúť veru aj v tomto veku! A bol som ozaj veľmi nerád, keby nebodaj odišiel na Božiu pravdu kvôli môjim komentárom, len to nie! Hrozilo by mu, že by išiel rovno do pekla, to by som si do smrti vytýkal. A možno by aj nešiel. Ak úprimne hľadá pravdu, tak je možné, že by Božia milosť zaúradovala v momente smrti, ona dokáže zmeniť srdce aj najzatvrdilejšieho hriešnika. Predstavte si, že Origenes, veľký kresťanský myslitel v prvých storočiach, veril, že skrze zásluhy Ježišovej smrti na kríži sa napokon aj satan obráti.

A veľmi Vás pekne prosím, aby ste sa nerozčuľovali aj preto, aby som nemusel bojovať s tou nepeknou škodoradostnoťou, s ktorou vnútorne nesúhlasím. Pekne ďakujem!

S pozdravom Váš Homo sapiens sapiens

gothoom

#254 gothoom

2014-08-13 09:59

..dnes sa zacina gothoom (aj napriek vsetkym tym protestom) 

Ondro

#255 Prosím o šírenie tohoto odkazu

2014-08-13 10:00

Ondro

#256 Kresťanstvo je satanizmus

2014-08-13 10:07

Celkovo ľudia sú vo veľkom omyle a nevedomosti čo sa týka témy kresťanstva. Na Slovensku aktívnych kresťanov nie je veľa, pretože asi len 10-15 % ľudí chodí pravidelne v nedele a sviatky do kostola.
Potom existuje určité percento ľudí, ktorí sú tiež silne aktívnymi kresťanmi, ale cirkev neuznávajú – títo ľudia ale nie sú o nič menší otroci ako kostolní kresťania.
Asi 50% na Slovensku sú niečo medzi agnostikmi a kresťanmi, kresťanstvo nijak vážne neberú ale občas sa k tomu Pánbožkovi pomodlia, hoci do kostola nechodia (možno len tak pár krát do roka).
Ďalej existujú agnostici, ignostici a umiernení ateisti, tvorí ich podľa môjho odhadu tak cca 30 % ľudí. Títo ľudia v prevažnej väčšine cirkev neuznávajú, ale kresťanstvo viac menej považujú za prínosné pre spoločnosť, nič proti kresťanstvu nemajú, hoci sami v neho neveria.
Určitú časť asi 10% tvoria radikálni ateisti. Títo ľudia sú rovnakí duchovní otroci ako kresťania, pretože človeka nepovažujú za duchovnú bytosť ale len za akýsi biologický stroj či počítač s inteligenciou.
Len veľmi málo ľudí je tých, ktorí sú v presnom zdravom strede medzi ateizmom a náboženstvom a zároveň považujú kresťanstvo za niečo škodlivé a vyložene zlé. 1meditaciawzsk.slobodnyvysielac.sk/svetonazor-ateizmus-vs-nabozenstvo/m4/p39/b276

Celkovo by sme Slovensko mohli zhrnúť tak, že hoci aktívnych kresťanov je málo, vo veľkej väčšine tu máme ľudí, ktorí proti kresťanstvu nič nemajú a považujú ho za skôr niečo dobré ako zlé. To je verejná mienka na Slovensku.
Je to skutočne veľmi zlé, pretože táto verejná mienka je veľmi vzdialená od pravdy, ľudia sú vo veľkej nevedomosti. Kresťanstvo je po pravde skryté zlo a satanizmus, je to monštrum plné negatívnej energie. Ďalej veľmi jasné historické fakty dokazujú, že samotné kresťanstvo je jeden veľký podvod a klamstvo.

Mne ako prvému človeku sa podarilo komplexne čierne na bielom dokázať, že kresťanstvo je podvod. Pred mojou stránkou neexistovalo proti kresťanstvu prakticky nič, len stránky primitívnych fanatických ateistov a satanistov, ktorých jediným argumentom bola nenávisť proti kresťanstvu a nenávisť nie je žiaden argument.
Cirkev je tiež známa existenciou inkvizície, ale to proti súčasnej modernej katolíckej cirkvi je to len slabý argument, ktorý katolíkom nijak neotrasie.
Existuje určité percento ateistov, hoci ateizmus má v niektorých veciach zdravého rozumu a bezvýznamnosti náboženských obradov mnoho pravdy, nie je braný vážne. Ateizmus tiež nie je pravda a preto nie je braný tak vážne. Pretože klamstvom proti klamstvu sa nedá argumentovať. Ateizmus nepovažuje človeka ani za duchovnú bytosť ale za akéhosi úbohého stroja.

Pri svojej argumentácii sa vždy odvolávam na jasné dokázateľné fakty, napr. historické. A ešte dodnes akoby po kresťanstve zostala akási doba temna, doba zaslepenia, keď na to čom som prišiel ja, už ľudia neprišli dávno. Veď moje argumenty nie sú nič iné ako pozberané existujúce fakty, ktoré si v akejsi zaslepenosti nikto nevšíma.
Ak by mala kresťanská viera budiť aspoň určitú vážnosť, museli by sme preukázať aspoň ako takú hodnovernosť kresťanských dogiem. A hneď najvyššie a najdôležitejšie dogmy je možné reálnymi faktami spochybniť akými podvodmi vznikali:
-dogma, že Ježiš je Boh: nikde v Biblii nenájdeme dôkazy, že by tam bol Ježiš vyhlásený za Boha. Až Nicejský koncil (rok 325) vyhlásil Ježiša za Boha, dovtedy neexistoval ani jeden teológ, ktorý by Ježiša vyhlasoval za Boha 1meditaciawzsk.slobodnyvysielac.sk/jezis-nebol-boh-to-bola-viera-prvych-krestanov/m4/p39/b148 ,
1meditaciawzsk.slobodnyvysielac.sk/spochybnenie-jezisa-ako-boha-v-biblii/m4/p39/b154
-dogma Božská trojica: táto dogma má svoju nepríjemnú kauzu: až po 10. storočí bola zmanipulovaná Biblia a bol do nej pridaný verš, ktorý naznačuje existenciu Božskej trojice. To sú jasne dokázateľné fakty 1meditaciawzsk.slobodnyvysielac.sk/podvod-menom-bozska-trojica/m4/p39/b168
-kresťanstvo je a bolo vždy monoteistické: to je tiež veľká dezinformácia rozšírená medzi kresťanmi. Nikejský koncil hovorí jasne o dvoch bohoch, Otcovi a Synovi. Otec a Syn boli vyhlásení za jedného Boha až v Chalcedónskom koncile v roku 451 1meditaciawzsk.slobodnyvysielac.sk/nikejsky-koncil-bol-polyteisticky-velky-trapas-pre-cirkev/m4/p39/b262

-kresťania si predstavujú cirkev ako dobrú čestnú organizáciu, ktorej išlo vždy o pravdu. Ale môžeme nájsť nespochybniteľné dôkazy k tomu, ako cirkev otvorene klamala ľudí prekrúcaním Biblie. Jeden z mnoho príkladov je tu, ako cirkev prekrútila gnostické prvky z Biblie
1meditaciawzsk.slobodnyvysielac.sk/filozofia-vychodnych-nabozenstiev-v-biblii-novom-zakone/m4/p39/b116
-ďalej viacero ateistických autorov sa snaží poukázať na to, že násilie v starom zákone nie je v poriadku. Ich argumenty sú však slabé, nasledovné argumenty už kresťanom skutočne zatrasú
1meditaciawzsk.slobodnyvysielac.sk/preco-nie-je-nasilie-v-starom-zakone-v-poriadku/m4/p39/b195
-veľká kauza kresťanstva je aj to, že celý Starý zákon je mimozemský UFO podvod. Aby tento názor bol podložený, musíme najprv dokázať existenciu samotných mimozemských civilizácii. Ruský premiér Dmitrij Medvedev povedal, že mimozemšťania nielenže existujú, ale aj sa nimi veľmi vážne zaoberá Ruská vláda. Ďalej mnohé miesta v Biblii veľmi nápadne pripomínajú vesmírne UFO lode
1meditaciawzsk.slobodnyvysielac.sk/sokujuce-dmitrij-medvedev-otvorene-hovori-o-mimozemstanoch-ze-existuju/m4/p39/b214,
1meditaciawzsk.slobodnyvysielac.sk/biblicke-zazraky-su-ufo-podvod-mame-na-to-jasne-dokazy/m4/p39/b180
1meditaciawzsk.slobodnyvysielac.sk/existencia-ufo-potvrdena-ex-ministrom-obrany-kanady/m4/p39/b177
-samotná Biblia potvrzuje to, čo hovoria šamani, že ľudstvo je prostredníctvom náboženstva kresťanstva, ktoré vzniklo zo židovstva, duchovne zotročované mimozemskou civilizáciou. A nielen duchovne ale aj politicky
1meditaciawzsk.slobodnyvysielac.sk/video-saman-hovori-o-zidoch-nwo-a-demonickych-silach-v-politike/m4/p39/b142
-dôkazy sú teda naozaj jednoznačné, že kresťanstvo slúži silám zla, kresťanstvo je skrytý satanizmus
-ďalej aj samotná cirkev sa celkom jasne vyjadrila teologickým učením o Luciferovi, že slúži silám zla
1meditaciawzsk.slobodnyvysielac.sk/preco-cirkev-pomenovala-svojho-nepriatela-krasnym-menom-lucifer/m4/p39/b190

Kresťanská viera je jasný podvod vo svojich najhlbších základov, je možné preukázať podvodnosť najzákladnejších a najdôležitejší dogiem. Žiaľ existuje obrovská nevedomosť v spoločnosti, že sa o týchto veciach nevie. Ak by ľudia poznali pravdu o kresťanstve, ak nepochybujem, že by sa veľká väčšina ľudí dalo vypísať z cirkvi. Pri sčitovaní ľudu sa ľudia prihlásia, že sú kresťania, nie preto že by kresťanstvo ani tak uznávali ale len z toho dôvodu, že boli v danej kresťanskej cirkvi pokrstení a nič vážne proti cirkvi či kresťanstvu nemajú. Ale ak by ľudia vedeli pravdu o cirkvi, tak by sa ku kresťanstvu na Slovensku prihlásilo len asi takých 5% ľudí.

Kresťanstvo je dokázateľne niečo veľmi škodlivé. Ja ako bývalý fanatický kresťan som presvedčený a sám som to na vlastnej koži zažil, že kresťanstvo je skrytý satanizmus, je to náboženstvo plné negatívnej energie.

Kresťanstvo je postavené na dedičnom hriechu, že človek je sprostý úbohý hriešnik, ktorý sa sotva narodil a už je aj hnusným hriešnikom, ktorý sa previnil proti Bohu. Kresťanstvo bombarduje svojho vyznávača neustálym pocitom viny. A na spoveď človek ide len preto aby sa zbavil pocitu viny, keď ponižujúco vyrozpráva všetky hriechy, ktoré spáchal.
A za hriech sa považuje aj ľahostajnosť v kresťanskej viere, každý kto pochybuje v Pánbožka, už sa musí spovedať, že sa previnil. A nedajbože vystúpiť z cirkvi pre ten pocit viny a strachu, veď to by sa kresťan dopustil vážneho hriechu proti svätej cirkvi a skončil by som v pekle.
Cirkev hovorí, že je treba nasledovať Krista. Ježiš sa dal ukrižovať, to znamená, že cieľom kresťanstva je mnoho trpieť – nielenže sa vyhýbať situáciám, ktoré spôsobujú utrpenie, ale aj priamo ísť do takýchto situácii. Veď pre Krista treba znášať nepríjemné veci.
Cirkev je dokonca až tak kontroverzná, že zakazuje aj masturbáciu – a to nesrandujem, to je oficiálne učenie Katolíckej cirkvi. A kto masturbuje, musí za to pred svätou cirkvou mať pocit viny a pred pánom farárom sa z toho ponižujúco na spovedi vyznať a vyspovedať. Ibaže zákaz masturbácie je pre človeka psychologicky deštruktívny z pohľadu odborníkov psychológov a je to v úplnom rozpore s ľudskou prirodzenosťou.
Cirkev sľubuje, že tu na zemi sa človek musí namáhať a trpieť a po smrti človek bude odmenený a šťastný v nebi, ak bude poctivou ovečkou cirkvi. No moment, z kade má túto informáciu cirkev? Nech nám to teda cirkev dokáže a ukáže, že poctivý kresťan bude po smrti v nebi. Šamani prostredníctvom astrálneho cestovania sú schopní sa pozrieť, ako daný človek skončil po smrti. Kresťania a cirkev to nedokážu.
Keď sa ale kresťan silne napumpuje cez svoju vieru negatívnou energiou, asi ťažko ho bude čakať po smrti niečo pozitívne. Podľa šamanskej tradície sa kresťania po smrti prepadnú do nízkych pekelných svetov, pretože náboženstvo spôsobuje prijímanie obrovského množstva negatívnej energie.

Marx hoci bol predchodca boľševikov, mal jeden slávny a pravdivý výrok: „náboženstvo je ópiom ľudstva.“ Je to veľká a hlboká pravda. Ópium je droga, ktorá človeku chutí ale zároveň veľmi škodí. Droga je vec na ktorej je človek závislý a musí sa z nej liečiť.
Podobne je to aj z náboženstvom. Ľudia sú zmanipulovaný cirkvou a keď majú nejaké problémy, utrpenie a ťažkosti majú neustálu potrebu obrátiť na Pánbožka, aby im pomohol. (Podľa mojich skúseností najlepší spôsob ako vyriešiť ťažké situácie, je zrieknuť sa kresťanstva a utrpenie ustúpi, pretože už človek prestane prijímať toľko negatívnej energie.)
Kresťania sú ľudia, ktorí by mali byť liečení v psychologických liečebniach podobne ako sú liečení v psychiatrických liečebniach drogovo závislí. Kým cirkev ovečku zmanipulovala, úlohou odborníkov je ovečku odmanipulovať a navrátiť späť do prirodzenosti

Byť kresťanom v skutočnosti znamená otrocky slúžiť rôznym démonickým bytostiam. Kresťanstvo je skutočne skrytý satanizmus. S kresťanstvom je to podobné ako zo súčasným politickým systémom, ktorý je zlom ale navonok sa prezentuje ako systém demokracie a ľudských práv.

Je veľmi smutné že ľudia sú v nevedomosti a nevedia o nebezpečenstve kresťanstva
Je nevyhnutné, aby štát vytvoril zákony, ktorými by všetkými spôsobmi ako sa len dá, úplne zlikvidoval cirkev a to mierumilovným spôsobom
****
Podľa názorov niektorých čitateľov mojich článkov pozorujem nemilý jav, že sa nezrieknu kresťanstva úplne, ale ešte nejakou tou štvrtinou kresťanmi zostanú. Toto je skutočne veľmi nesprávny a zlý postoj. Prečo sa nezrieknuť kresťanského jedu úplne? Prečo tak neurobiť z lásky k sebe? Prečo na sebe nechať nedokončenú prácu? Veď nedokončená práca nie je žiadna práca. Preto, vyzývam tých ľudí, ktorí sa neúplne zriekli kresťanstva, aby sa zriekli kresťanstva úplne. 1meditaciawzsk.slobodnyvysielac.sk/vyzva-na-zrieknutie-sa-krestanstva/m4/p39/b287

****
Najviac požehnaný je Britský národ. Je to národ, ktorý najviac na svete odmieta kresťanstvo a náboženstvo, a preto tento národ do seba neprijíma negatívnu energiu kresťanstva, ktoré je skrytý satanizmus. Ku kresťanstvu sa tam hlási len minimum ľudí a aj tí čo sa hlásia to sú len takí povrchní kresťania, ktorí berú kresťanstvo len ako nejakí kultúrny prežitok. Veľmi podobne je to aj s nemeckými či inými západnými kresťanmi. Veľká Británia je šťastná krajina, kde má prekvapivo najvyššie preferencie vo voľbách euroskeptická strana Nigela Farageho. Jedine taká krajina, ktorá zahodí kresťanstvo do koša, môže byť skutočne požehnaná a môže sa jej dariť.
A ako len môže byť v slovenskej politike menej zla, keď Slovenský národ je tak veľmi kresťanský? Veď kresťanská viera je čierna mágia, kresťanstvo je plné negatívnej energie, kresťanstvo je skrytý satanizmus. Politici v skutočnosti nemajú žiadnu moc, oni sú len úbohé bábky, ktorých ovládajú negatívne energie kresťanskej viery Slovenského národa. Kým Slovenský národ nezahodí celé kresťanstvo do koša a nebude ho považovať za výkal, nemôžeme očakávať to, že zo slovenskej politiky a spoločnosti ubudne zlo.
1meditaciawzsk.slobodnyvysielac.sk/podstata-tohto-sveta-a-priciny-jeho-problemov/m4/p39/b285
Uvedomujem si, že Slovenský a Slovanský národ uznáva kresťanstvo len z nevedomosti. Slovenský národ nie je zlý a nechce uznávať kresťanskú ideológiu skrytého zla a čiernej mágie. Najväčší problém je nevedomosť Slovanov a preto je veľmi potrebné šíriť osvetu, šíriť tieto informácie pravdy, že kresťanstvo je zlo.
************
Uvedomil som si, že kresťanstvo a cirkev vlastne nikdy v histórii neboli na nič dobré, okrem toho, že narobili mnoho škody a zla:
-je mýtus, že láska či odpustenie existuje len v kresťanstve: takéto niečo existovalo už dávno v hinduizme, budhizme a prírodnom duchovne
-je mýtus, že právny systém pochádza z desatora, základy súčasného práva pochádzajú z pohanskej Rímskej ríše
-manželstvo a manželské právo fungovalo v pred-kresťanskej Rímskej ríši ešte morálnejšie ako dnes

Skutočne kresťanstvo do spoločnosti nič pozitívne neprinieslo. Ak by zostala existovať pohanská Rímska ríša, bolo by to lepšie – tá by aspoň nebrzdila ľudský pokrok a vyhli by sme sa fašistickej krutovláde cirkvi, ktorá pri pokresťančovaní zmasakrovala milióny ľudí (Slovania sa pokresťančovali najťažšie, šírením kresťanstva bol snáď zmasakrovaný každý druhý Slovan v polulácii)
Podotýkam: pravda je taká, že cirkev priniesla do spoločnosti len morálny rozklad a úpadok
************
Neviem ako je to možné, že sa na Slovensku hlási toľko ľudí ku kresťanstvu. Ľudia vôbec nerozmýšľajú. Veď kresťanstvo považuje akúsi nenávidiacu zlostnú bytosť – starozákonného „boha“ Jahveho - za svojho najvyššieho a jediného Boha. To je predsa neakceptovateľné! Ja by som sa bál byť kresťanom, aby som nebol pod kliatbou boha Jahveho.
************
Silní alebo fanatický kresťania, takéto články o kresťanstve môžu psychicky znášať ťažko, pretože zrazu sa im zrúti ten „krásny“ rozprávkový svet (ktorý je plný zdanlivej harmónie a logiky), v ktorom boli všetky tie kresťanské dogmy/učenie tak krásne a harmonické. Silní kresťania si opierajú celý svoj zmysel života o kresťanstvo a takto sa im zrúti svet pod nohami. Preto navrhujem aj špeciálne psychiatrické liečebne pre kresťanov, kde ich budú jednak odborníci odhovárať od náboženského tmárstva a jedna im budú pomáhať sa psychicky vyrovnávať po zrieknutí sa kresťanstva

****
1meditacia.wz.sk/

Ondro

#257 Tolerancia kresťanstva je chyba

2014-08-13 10:32

Dnes na Slovensku väčšina ľudí kresťanstvo aktívne neuznáva (pretože len asi 10-15% ľudí chodí do kostolov), ale ho toleruje a považuje ho za skôr niečo pozitívne ako negatívne. Ale tolerovať zlo, znamená v skutočnosti zlo podporovať. Je pravda, že náboženského fanatizmu je tu dnes menej ako v cirkevnom stredoveku, cirkev sa nám dnes nenanucuje, a môže nám byť jedno čo pár ľudí v kostole robí. Ale jedno by nám to po správnosti byť nemalo. Kresťanstvo je dnes to isté ako cirkevný stredovek len s tým rozdielom, že je to v menšej dávke. Cirkev sa už musela stiahnuť, pretože ju ľudia prestali podporovať, ale nestiahla sa/nezanikla úplne.
           Nebezpečenstvo cirkvi je možné prirovnať k jedu. Vysvetlíme si to na nasledovnom príbehu: Predstavte si, že prídu blázni, ktorí nenávidia ľudstvo a chcú všetkých ľudí zničiť a vyhubiť. Použijú na to jed, ktorý veľa ľudí pozabíja. Ale ľudia týchto zločincov odhalia a zničia ich (k tomuto obrazne môžeme prirovnať cirkev v stredoveku, ktorej fanatický náboženský jed bol príliš nápadný, až ho ľudia odhalili a prestali cirkev uznávať, pretože ten fanatizmus im už liezol neskutočne na nervy a bol odpudivý). Preto zločinci museli neskôr ustúpiť a zvoli plán B: niečo opatrnejšie a miernejšie: rozhodli sa ľudí otráviť nízkou dávkou jedu, že do očkovacích vakcín začali pridávať jedy. Ľudia z toho neumreli, ale začali mať z toho zdravotné problémy na ktoré nikto neprišiel, že pochádzajú z vakcín – jed začali podávať takpovediac neviditeľne cez vakcíny. Ľuda si myslia, že vakcína/očkovanie mu pomôže ale v skutočnosti škodí. A podobne je to aj z cirkvou dnes. Cirkev sa umiernia vo fanatizme a stiahla sa z verejnosti, ale stále je tu a stále pôsobí na určitú časť obyvateľstva. Cirkev sa zmenila na neviditeľný jed, ktorý 95% ľudí populácie bez najmenších problémov toleruje. Ľudia v stredoveku vedeli, že čo je to cirkev, vedeli, že cirkev je zlo, pretože zlo bolo okaté a nápadné. Dnešná cirkev je ale neviditeľný jed, ktorý pôsobí neviditeľne pomaly, ale predsa silne pôsobí na spoločnosť.
Poučenie: cirkev a kresťanstvo neslobodno tolerovať, pretože toleranciou zla, zlo aktívne podporujeme. Netreba byť pasívny a treba proti cirkvi a kresťanstvu otvorene bojovať
************
Článok som spojil aj s ďalšími inými témami:

 

Prečo sa kresťanstvo tak úspešne šírilo? Prelievanie krvi

 

Významný rannokresťanský teológ Tertulián povedal slávnu a veľmi známu vetu: „Krv mučeníkov je semenom nových kresťanov“.
Zo šamanského hľadiska, čím viac získajú dravčie démonické bytosti preliatej krvi od ľudí, tým majú väčšiu moc a tým lepšie dokážu ľudí manipulovať aby prijali kresťanskú vieru.
Čo je to za zvrátenú vieru, kde je prelievaní krvi považované za niečo pozitívne? Veď krv milujú len démonické bytosti, hovoria šamani.
A takto sa vlastne celý čas čírilo kresťanstvo. Najprv boli prenasledovaní kresťania a pretieklo veľa krvi, potom keď sa štátna moc stala kresťanskou, zasa ona prelievala krv na tých, čo boli neochotní konvertovať. Pre dravčie bytosti je úplne jedno akým spôsobom sa prelieva krv, či niekto masakruje kresťanov alebo kresťania masakrujú iných – pre dravčie bytosti je dôležité len jedno – aby sa preliavala krv a to akýmkoľvek spôsobom.
           Je zaujímavé, že sa hovorí, že kresťanstvo je v súčasnosti najviac prenasledovaným náboženstvom. Nuž bodaj by aj nie, keď slúži démonickým bytostiam, ktoré baštia po krvi. Prenasledovaním kresťanov démonické bytosti získajú energiu, aby mali ešte väčšiu moc ako doteraz, aby tak ešte viac ľudí priviedli do otroctva kresťanstva
           Teraz trochu odbočím od témy: na Ukrajine sa momentálne prelieva krv. Znovu: prelievanie ľudskej krvi je potrava pre démonické bytosti supai. Znovu čím viac pretečie krvi a bude utrpenia, tým viac budú mať tieto bytosti moc a vplyv na ľudí. A čím budú mať väčšiu moc nad ľuďmi tým viac budú chcieť aby pretieklo krvi, aby mohli získať ešte väčšiu moc a mohli sa ešte lepšie napapať pre nich chutnej lahôdkovej krvi. Preto konflikt na Ukrajine bude len eskalovať a eskalovať, čím ďalej tým bude konflikt silnejší intenzívnejší a bude pretekať viac krvi.
           Zaujímavé, že že aj krutovládca Stalin povedal niečo také, že je doslova smädný po krvi ľudí a že ho prelievanie krvi nejakým spôsobom uspokojuje (počul som to v nejakom dokumentárnom filme o Stalinovi). Za jeho vlády bol každý deň popravených presne stanovený počet ľudí, aby mal pravidelnú „potravu“ rovnomerne na každý deň
Viac o prelievaní krvi zo šamanského uhľa pohľadu píšem tu

***************************************************************

 

Návod na politickú reformu: ako zničiť cirkev

-skonfiškovať majetok a kostoly cirkevi a používať ich na meditácie. Takmer úplne zlikvidovať kresťanstvo
-95% majetku na bankových účtoch cirkvi bude zoštátnených, pretože aj cirkev v minulosti skonfiškovala všetok majetok pohanov neochotných konvertovať, takže tento krok je s právneho hľadiska úplne legitímny
-nepoužívať financovanie cirkvi ani v takej forme ako je na západe, kde sa musí povinne odvádzať cirkevná daň – je to forma nútenia, ktorou štát núti ľudí platiť daň, je to forma vydierania ľudí – buď budeš platiť daň, alebo budeš vylúčený z cirkvi úplne. Táto forma vydierania je veľmi úspešná, ľudia odvádzajú do cirkvi viac peňazí ako si oni sami vnútorne chcú a prajú. Väčšina ľudí chcú byť len pasívnymi členmi cirkvi, ale majú na cirkev veľké výhrady a preto jednoducho nechcú na ňu prispievať vôbec, alebo len omnoho menej peňazí ako je cirkevná daň
-ľudia budú mať dovolené financovať cirkev dobrovoľnými príspevkami – to je jediný dovolený spôsob financovania cirkvi a cirkev bude mať povinnosť evidovať aj výšky týchto príspevkov
-cirkev na svoju činnosť (omše, modlitby) bude mať zakázané využívať verejné priestory ako sú kultúrny dom, športová hala, kino, telocvičňu. Cirkev bude mať zakázaný vstup samozrejme aj do kostolov
-jedine kde bude mať cirkev dovolené slúžiť omše sú súkromné domy
-cirkevné školy sa stanú štátnymi
-cirkev bude mať úplne zakázaný vstup do nemocníc a škôl
-pri zručení cirkvi nepoužívať žiadne násilie a krviprelievanie, pretože tým by sa len pomohlo bytostiam supai
************************************************************************
...Navyše napadla mi jedna zaujímavá vec, že asi nie nadarmo nosia katolícki a pravoslávni kňazi čierne reverendy – čierna farba je symbolom niečoho negatívneho a zlého. Je to opodstatnené – veď kňazi slúžia silím zla

Ďalej kardináli nosia červené sutany – nuž táto symbolika zas pochádza zo silne krvavého šírenia kresťanstva, kedy boli tí čo nechceli konvertovať na kresťanstva vraždení jedna radosť. O cirkevnom fašizme viac na nasledovnom  odkaze http://www.youtube.com/watch?v=azxQ_SKdrKI

Ondro

#258 Bol Ježiš vôbec významnou osobnosťou?

2014-08-13 10:35

Článok má dve témy: čo spôsobuje tak neuveriteľnú iracionalitu, že ľudia vyznávajú na hlavu postavené kresťanstvo? Druhá téma je o historických klamstvách o Ježišovi
Prečo sú ľudia vlastne kresťania? Prečo ľudia vlastne chodia do kostola, keď tam človek len cíti negatívnu energiu, a nie nič užitočného a prospešného? Dôvodov môže byť viacero:
-strach: ľudia sú kresťania preto, lebo im ju pod hrozbou strachu nanútili rodičia (v islamskom svete princíp strachu a nanútenie viery rodičmi je mnohonásobne silnejší. Kto by sa opovážil prehrešiť Islamu, keď by ho príbuzní za to málom zabili? V menšej miere to platí aj o kresťanoch)
-je prirodzené, že ľudia sa chcú utiekať k najvyššiemu princípu – Bohu: ľudia sú veľmi oklamaní, keď im cirkev hovorí, že ona jediná má o Bohu pravdu, že ona jediná verí v pravého Boha. Pravda je taká, že cirkev si robí posmech a paródiu zo skutočného Boha – ide o akéhosi primitívneho osobného Boha, komickú rozprávkovú Božskú trojicu a Pánbožka na obláčiku. Cirkev s Bohom nemá nič spoločné
-utrpenie: zúfalstvo v ťažkej situácii človeka núti sa utiekať k najvyššiemu princípu – Bohu – žiaľ ľudia sa modlia ku kresťanskému Bohu a tým len prijímajú množstvo negatívnej energie a navyše si okrem toho ešte prihoršia v utrpení. Utrpenie žiaľ často spôsobí, že ľudia zo zúfalstva sa stanú silnejšími kresťanmi a tým silnejšie sa chytia do pasce a otroctva kresťanstva
Z čoho som veľmi smutný, že tým, že sa na Ukrajine bojuje a ľudia trpia, veľmi sa utiekajú k akémusi démonickému kresťanskému Pánbožkovi, čím ľudia na seba prichytávajú len viac a viac negatívnej energie a utrpenia, ľudí to posunie len dozadu v duchovnej evolúcii
*************************
Bol Ježiš vôbec významnou osobnosťou?
Ako som už spomenul, mnoho kresťanských dogiem je aj v rozpore s Bibliou. Biblia až tak idealisticky Ježiša neopisuje a nepovažuje ho za Boha.
O Ježišovi hovorí Biblia. Ale kto nám môže zaručiť, že Biblia hovorí pravdu? Potvrdzujú Bibliu aj nejaké iné nezávislé zdroje? Bol Ježiš naozaj až tak významný ako sa o ňom hovorí? Skutočne robil tak veľké zázraky?
No pravda je taká, že autentické spisy o Ježišovi okrem Biblie sú len gnostické. A gnostici teda Ježiša za Boha určite nepovažovali a nehovoria o jeho žiadnych zázrakoch. Gnosticiké spisy opisujú Ježiša len ako duchovného učiteľa.
Rímski a Grécky spisovatelia písali históriu veľmi veľmi podrobne. Územie Palestíny bolo pod politickou mocou Ríma. Ale nie sú žiadne známe historické spisy o tom, že by bol Ježiš nejak extra významný. Ak by Ježiš naozaj robil také zázraky ako sa o ňom píše v Biblii, tak určite by o ňom nejakí historici aspoň niečo napísali, že ide o veľkého mystika, ktorí robí veľké divy, ale vidíme, že nič nenapísali.
Z tohto môžeme jasne usúdiť, že Biblia klame.
Ukrižovanie Ježiša nebol žiaden najvyšší akt Božej milosti vykúpenia. Ale bol to skutočný pád, prehra a nehoda Ježiša, ale tento neúspech a trapas sa snažili nasledovníci Ježiša ututlať, že to všetko bolo cielené a v „rámci hry“.

Niekto môže argumentovať, že kresťanstvo je to pravé kvôli tomu, že je najväčšie, a že Biblia je načítanejšia kniha. Tak toto nie je veľmi na chválu, v Európe sa šírilo kresťanstvo krvavým násilím a mečom, všemožnými perzekúciami, tým čo neboli ochotný konvertovať, pohanom zobrali všetok majetok, živobytie a tí mohli umierať hladomorom.
Napr. takto sa šírilo kresťanstvo na Slovensku, Zakon sudnyj ľudem:
1. Pred každým zákonníkom sa treba zmieniť o Božej pravde. Preto svätý Konštantín v prvom zákone napísal a povedal takto: Každá dedina, v ktorej sa konajú obety alebo prísahy pohanské, nech je odovzdaná Božiemu chrámu so všetkým majetkom, ktorý patrí pánom v tejto dedine. Tí, ktorí vykonávajú obety a prísahy, nech sa predajú so všetkým svojím majetkom a získaný výnos nech sa dá chudobným.
(to už aj Stalinovská diktatúra bola mnohokrát miernejšia. Teda nielenže neochotným konvertovať bol zhabaný celý majetok, dom a živobytie, ale dokonca museli vstúpiť do otroctva)
Kresťanstvo bola malá bezvýznamná sekta v ktorej bolo len pár tisíc ľudí v celej Rímskej ríše, ktorá bola väčšia ako celá Európa. A veľmi ľahko sa šírilo kresťanstvo, keď o jeho šírení rozhodol jeden jediný človek – cisár Konštantín
Možné teória o Ježišovi: Existuje aj taká možnosť, že Ježiša premohli sily zla. Uvedomujem si aká je sila temnoty teraz a v minulosti sila temnoty nebola o nič slabšia ako dnes. Ukrižovanie Ježiša znamenala jednoducho nie nič iné ako jeho prehra nad silami zla. Nebola to len fyzická ale aj duchovná prehra Ježiša
Ježiš zrejme aj po svojej smrti vyjednával so silami zla, aby sa stalo jeho učenie a osoba známa a populárna. Sily zla zrejme súhlasili ale za podmienky, že jeho učenie podľa možnosti čo najviac prekrútia a tak sa aj stalo. Osoba veľkého učiteľa sa napriek silnej moci zla na Zemi stala veľmi známa, ale za nehorázne vysokú cenu – 95% jeho učenia bolo úplne prekrúteného a významné Tomášovo evanjelium cirkev silne tajila a odhalené bolo až nedávno
Môj názor na Bibliu: v Biblii sa dajú nájsť aj pár hodnotných veršov, ktoré sú nesmierne poučné, ale na druhej strane je tam aj veľmi veľa vyložene zlých a duchovne škodlivých informácii, ako kult Ježiša, zvrátený spasiteľský význam jeho krvi

Možné teória o Ježišovi: Existuje aj taká možnosť, že Ježiša premohli sily zla. Uvedomujem si aká je sila temnoty teraz a v minulosti sila temnoty nebola o nič slabšia ako dnes. Ukrižovanie Ježiša znamenala jednoducho nie nič iné ako jeho prehra nad silami zla. Nebola to len fyzická ale aj duchovná prehra Ježiša
Ježiš zrejme aj po svojej smrti vyjednával so silami zla, aby sa stalo jeho učenie a osoba známa a populárna. Sily zla zrejme súhlasili ale za podmienky, že jeho učenie podľa možnosti čo najviac prekrútia a tak sa aj stalo. Osoba veľkého učiteľa sa napriek silnej moci zla na Zemi stala veľmi známa, ale za nehorázne vysokú cenu – 95% jeho učenia bolo úplne prekrúteného a významné Tomášovo evanjelium cirkev silne tajila a odhalené bolo až nedávno
Môj názor na Bibliu: v Biblii sa dajú nájsť aj pár hodnotných veršov, ktoré sú nesmierne poučné, ale na druhej strane je tam aj veľmi veľa vyložene zlých a duchovne škodlivých informácii, ako kult Ježiša, zvrátený spasiteľský význam jeho krvi

http://1meditacia.wz.sk/

Ondro

#259 Krestanstvo je dokonalé dielo psychologickej manipulácie

2014-08-13 10:38

Ak si niekto myslí, že kresťanské náboženstvo je niečo primitívne, je na veľkom omyle.
Kresťanstvo je dokonalé dielo psychologickej a duchovnej manipulácie, a vymývania mozgov.

-padol komunizmus a čoskoro padne aj tento politický systém falošnej demokracie, pretože je založený na primitívnom podvode a primitívnej manipulácii. Ale náboženstvo kresťanstvo ešte nepadlo a je tu 2000 rokov, pretože to je dokonalá manipulácia a dokonalé a totálne zotročenie ľudí
-prvok fanatizmu: náboženstvu sa podarilo presvedčiť ľudí, že čím budú viac vo viere fanatickí, tým budú, bližšie k Bohu. Vidíme to hlavne v islame. Moslim sa musí až 5 krát denne povinne modliť otočený smerom k Mekke. Musí dodržovať milión nezmyslelných príkazov a zákazov, a čím viac fanaticky to dodržuje tým si myslí, že je bližšie k Bohu. V cirkevnom stredoveku bola tiež populárna askéza a fanatizmus bol na silnej úrovni. Ale ani súčasných kresťanov fanatizmus neopustil, celkovo kresťanstvo fanatizmus neopustil, i keď je v menšej miere. Ale už keď si len zoberieme akí kresťania sú tu a akí v západnej Európe, tak tiež sú tam veľké rozdiely. Kresťania v západnej Európe sú omnoho viac liberálni a vieru neberú nijak vážne – kresťania v strednej Európe sú v porovnaní s nimi fanatici
-nie je rozumné, ak je založená diktatúra na násilí. Lepšie je ľudí zmanipulovať tak, že začnú milovať svoje otroctvo a dokonca aj po ňom silne túžiť. Na takéto niečo potrebujete vedieť perfektnú manipuláciu a ním je kresťanstvo
Drahí priatelia nemyslíte si, že nejaký Nový svetový poriadok tu príde. Ten to už dávno bol a to v čase cirkevného stredoveku a monarchie, kedy mala cirkev politickú moc a náboženský fanatizmus bol nesmierne silný a psychologická manipulácia bola úplne dokonalá.
-ľudí nie je možné manipulovať bez toho, aby ste ich násilne nahnali do kostolov a potom tvrdými kázňami ľuďom vymývať mozgy (niektorí kňazi vedia doslova používať hypnózu na ľudí vo svojich ohnivých a zapálených kázniach ). Ale ako ľudí nahnať do kostola? Nasilu? To by nebolo riešenie
-cirkvi sa podarilo oklamať verejnosť, že ľudia musia byť od nej závislí a že bez nej existovať nemôžu(„ak nebudeš v cirkvi pôjdeš po smrti do pekla!!!“). Ďalej cirkev manipuluje ľudí tak, že ona jediná dáva ľuďom určité výhody („jedine cirkev ta dá spásu, jedine cirkev ťa privedie k Bohu!!!“). Až potom ak vysvetlíte ľuďom, že cirkev poskytuje určité výhody môžete ľudí presvedčiť, že do kostola sa chodiť oplatí. Potom Vám začnú ľudia chodiť do kostola celkom dobrovoľne.
-princíp strachu: „ak nebudeš v cirkvi, pôjdeš po smrti do pekla!!!“Strach je naozaj silná páka ako manipulovať ľudí a prinútiť nielen do cirkvi chodiť, ale byť dokonalo cirkvi vo všetkom poslušný a vo všetkých nezmysloch budú dokonalo otročiť
-princíp zadĺženosti: „Ježiš ťa spasil!!!“ „Ježiš za teba zomrel, dal za teba aj to najvzácnejšie – svoju krv!!!“ „Musíš pre Ježiša niečo urobiť aj ty!“ Nemiluješ Ježiša! Nerobíš pre neho nič! Musíš pre neho niečo urobiť!
Cirkev v skutočnosti ľuďom nič nedala, ale klame ľudí, že ľuďom toho dala veľa, veď predsa cirkev je Ježišova nevesta ako sa píše v Biblii. Ľudia sa cítia byť zadĺžený Bohu-Cirkvi-Ježišovi, veď predsa Ježiš prostredníctvom svojej krvi, dal ľuďom veľký dar a milosť, a preto sa mu je treba zavďačiť: preto je treba poriadne otročiť a dodržiavať milión obmedzujúcich príkazov a zákazov, ktoré cirkev dáva
-okrajová poznámka: treba si uvedomiť, že cirkev nie je len o politickom a fyzickom zotročení človeka. Cirkev je nástroj démonických temných bytostí. Cirkev predovšetkým duchovne zotročuje ľudí, aby nemohli duchovne rásť, aby boli ľudia čo najďalej od pravdy
-tiež cirkev oklamala ľudí, že umelý problém dedičný hriech a preto potrebujú spásu Ježišovej krvi. Pretože načo by ľudia potrebovali Ježišovo vykúpenie
Dedičný hriech je možné prirovnať k nasledovnému príbehu: máte svoj vlastný byť a momentálne nemáte žiadne dlhy, žiaden úver ani pôžičku. Ale jedného dňa vám zaklope na dvere ujo exekútor a povie Vám, že máte obrovský dlh, ktorý nesplácate. Aby sa Vám v praxi stala takáto situácia je rovnako absurdné, ale povedať, že človek má dedičný hriech a preto potrebuje úžasne „štedrú“ spásu Ježiša
-princíp súcitu: nuž nebola by to dokonalá manipulácia, ak by sa nepoužívali aj ľudské city a emócie a to vo forme súcitu. To, že Ježiš bol ukrižovaný bola pre Ježiša vo skutočnosti nehoda, prehra, potupa a úplný koniec, nie žiadne hrdinstvo. Ale podvodná cirkev ľudí oklamala a prekrútila Ježišovu smrť na hrdinstvo.
Existujú sviatky, kedy sa v kostoloch pripomína Ježišove umučenie; spievajú na silne emocionálne a nervy drásajúce pašie o umučení Ježiša. Niektorým ľuďom zo súcitu z Ježišom pri takýchto obradoch aj začnú tiecť slzy. A nielen to je silná vec, že Ježiš zomrel, ale dokonca „za mňa zomrel a bol umučený ten úžasný Ježiš“. „Tá cirkev a kresťanstvo je predsa úžasné, veď ten úžasný Ježiš za mňa predsa zomrel a dal za mňa tú drahocennú krv
Ďalej sa v Katolíckej cirkvi konajú aj tzv. krížové cesty, kedy sa intenzívne pripomína Ježišovo umučenie
Zo strany cirkvi je to nesmierne cynické, keď na manipuláciu zneužíva ľudský súcit pre účel duchovného a politického zotročenia veriacich
-prvok pravdy: cirkev sa vždy oháňala, že ona jedná má pravdu a patent na pravdu. Veď to je predsa jednoduché, že ten kto najviac klame, potrebuje sa najviac oháňať slovom „pravda“. V tomto fanatizme inkvizícia prenasledovala ľudí, ktorí hlásali učenie len o trošku odlišné od toho oficiálneho
Cirkev veľmi cynicky a obratne sa okolo seba oháňala slovom „pravda“
Veď v dokonalom klamstve a manipulácii nesmie chýbať ani šikovne použité slovo pravda.
Vo skutočnosti kresťanstvo je totálna lož vo všetkých smeroch http://1meditaciawzsk.slobodnyvysielac.sk/krestanstvo-je-skryty-satanizmus-verejna-mienka-vs-pravda-o-krestanstve/m4/p39/b292
-ľudia milujú vodcov, milujú ľudí, o ktorých sa môžu psychicky oprieť, milujú ľudí o ktorých si myslia, že všetko za nich vyriešia. Pozrite napr. na takú popularitu vodcovského politika Vladimíra Putina ako ho v Rusku majú radi. A tento prvok má v sebe aj kresťanstvo. Ježiš je predsa úžasný starostlivý človek, ktorý je zároveň Bohom, Ježiš nás úžasne miluje a poctivo sa o nás všetkých stará. Ak prežívajú ľudia utrpenie, majú predsa vždy pri sebe toho úžasného starostlivého Ježiša, ktorý sa nás všetkých zomrel a preto nás veľmi miluje. Kresťania často hovoria, aby človek dobre znášal utrpenie, veď aj Ježiš za nás trpel omnoho viac ako my. Tak cirkev dosiahla to, že ľudia boli ochotní znášať trpezlivo veľmi veľa utrpenia, chudoby a krutosti panovníkov s ktorými cirkev vždy stála ruka v ruke.
-ľudia zo psychologické hľadiska túžia po ideály, po nejakom najvyššom ideálnom princípe. Túto psychologickú túžbu ľudí, šikovní a prefíkaní cirkevníci využili. Z obyčajného a chybného človeka ako každý iný, Ježiša urobili cirkevníci idealistickú, bezchybnú, bezhriešnu rozprávkovú postavu. Ježiš sa v skutočnosti narodil ako nemanželské dieťa – píše sa tak v nekanonickom Nikodémovom evanjeliu. Ale veď my predsa potrebujeme aby náš vodca nebol známy tým, že bol nešťastné nemanželské dieťa, to musí byť niečo dokonalé. Tak nejasnosti okolo nemanželského splodenia Ježiša, cirkev vyriešila tak, že z Ježiša urobili to, že bol počatý z Ducha Svätého a problém bol vyriešený. A akoby to predsa vyrezalo ak by bol nejaký Bohočlovek nemanželským dieťaťom?
-kresťania veria v tak úžasne milujúceho Boha ako to nie je v žiadnom náboženstve: veď predsa ten úžasne milujúci Boh bol nielenže tak pokorný, že sa stal človekom, ale dokonca pre ľudí urobil aj to najpotupnejšie – dal sa ukrižovať, aby spasil ľudí svojou krvou. V rámci psychologickej manipulácie je aj toto veľmi dobrý trik, ako urobila cirkev kresťanstvo niečím lákavým a atraktívnym. Veď žiadne iné náboženstvo takéhoto milujúceho Boha predsa nemá, preto je rozumné ľudí takto oklamať!! A milióny krát opakovaná lož sa stala zdanlivou pravdou pre ľudí, ktorú začali všeobecne ľudia akceptovať a prijímať. A takto náboženstvo, ktoré v skutočnosti nielenže ľuďom nič nedáva, ale dokonca veľmi zotročuje, je zdanlivo pre ľudí úžasné – je to taký dobrý placebo efekt
-viera: aj samotní kresťania si priznávajú, že najdôležitejší prvok v kresťanstve je viera. Tiež sa kresťania vzájomne povzbudzujú vo viere, aby ju mali čo najsilnejšiu. Zo šamanského hľadiska je viera pohonná energia k tomu, aby ľudia tým všetkým kresťanským klamstvám verili a boli o nich hlboko, bez najmenších pochybností presvedčení. Ide o vieru v jednotlivé kresťanské dogmy. Cirkev zo začiatku klamala vedome, ale neskôr sa klamstvo stalo vierou. Vo viere sa jednotliví kresťania a cirkevní hodnostári vzájomne veľmi povzbudzovali a vieru mali z generácie na generáciu silnejšiu. Neskôr už ľudia nemali najmenších pochybností, že klamstvo zvané kresťanstvo má úplnú a 100%-nú pravdu. Ako sa hovorí 100 krát opakovaná lož sa stáva pravdou.
V Islame je fanatický prvok slepej viery omnoho silnejší ako v kresťanstve.
Taký človek, ktorý si nie je sám o niečom 100%-ne presvedčený, nedokáže a nie je schopný o tom presvedčiť iného človeka (a to nie len v náboženstve ale platí to aj všeobecne). Preto aj kresťanstvo sa efektívne začalo šíriť, pretože vždy sa našli fanatickí evanjelizátori so silnou vierou v slepé dogmy a dokázali o tom presvedčiť aj druhých.
Sila viery je pre náboženskú manipuláciu úplne kľúčová.
-cirkev tiež veľmi dbala na jednotnosť svojej viery, inkvizícia veľmi poctivo dbala, aby žiaden kňaz nevybočil z oficiálneho učenia cirkvi ani o malý milimeter. Ono to malo nasledovný význam: cirkev robilo silnejšiu táto jednota: ľudia sústredili vieru len do jedného bodu, len do veľmi úzkeho cirkevného učenia, a tak nebola energia rozkúskovaná do viacero sektorov. To robilo cirkev nesmierne silnou a sila takejto manipulácie bola neopísateľne silná. Sila energie viery presvedčila aj toho najviac pohybujúceho, ľudia mali úplne potlačený rozum
-šamani dokonca hovoria, že primitívny osobný kresťanský Boh v trojici na obláčiku skutočne existuje, hoci je to taká pseudobytosť, pretože ľudia si ho vytvorili svojou vierou (sila viery je totiž nesmierne silná). Každý kto v to verí, je energeticky oslabovaný a musí živiť svojou vierou a energiou túto bezmocnú pseudobytosť. Tým, že ľudia svojou vierou vytvorili takúto pseudobytosť, spôsobujú si tým sebe ešte rafinovanejšiu psychologickú manipuláciu

Nemožno sa čudovať, že sa kresťanstvo takto úspešne šírilo. Kresťanstvo je dokonalé klamstvo, na ktoré v tej dobe jednoduchí ľudia neboli pripravení a preto mu ľahko naleteli a podľahli. Navyše nie je sa možné čudovať tomu, že vždy sa našli až tak silne presvedčení ľudia o správnosti kresťanstva, že pre šírenie kresťanstva hlava nehlava zabíjali všetkých ľudí, ktorí sa dobrovoľne nechceli dať pokrstiť

Pokoj a pravda

#260 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-13 15:35

#245: Lord Satan - Re: Re: Re: Re:  

 V Knihe kníh, v našej biblii sa satan píše s malým "s". K ďaľším Vašim "myšlienkam" nie je radno sa vyjadrovať.

Pokoj je dobrý predpoklad pre nájdenie pravdy! A pravda prináša pokoj, i keď často cez bolesť.

P.S. Nech žijú silní Slováci!!!

Pokoj a pravda

#261 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-13 18:27

#245: Lord Satan - Re: Re: Re: Re:  

Aby som zadosťučinil pravde, práve sa mi dostalo do rúk české vydanie tkz. "Jeruzalemskej biblie", tam je satan s veľkým "S". Popravde, aj mne sa to zdá správnejšie, hlavne keď sa s/S/atan sa berie ako reálna duchoná bytosť, nie iba ako personifikované zlo. Pre Vás, ktorý ho neuznávate ako reálnu duchovnú bytosť by malo byť vcelku jedno aké "s" sa použije. Je to iba taká nedôležitá hra s písmenami.

Homo sapiens

#262 Re: Skoda

2014-08-13 22:11

#216: 666 - Skoda  

 Pozdravujem, vďaka za kultivovaný príspevok, strčili ste do vrecka všetkých vulgárnych "diskutérov" a mne ste akoby "vyrazili zbraň z ruky", nešlo mi do hlavy, že satanista má takéto názory. Platí staré porekadlo: "Na lyžičku medu sa chytí viacej múch, ako na sud octu". A keď ste ešte napísal, že by sa to LaVeymu nepáčilo také jednanie, hneď som v ten, či na druhý deň jeho bibliu na internete zhruba prečítal v českom preklade, hlavne jeho "filozofiu", tie praktiky a rôzne vzývania som len preletel. Včera som sa vrátil k jeho "filozofii" viac podrobnejšie. Musím uznať, že vie dobre formulovať svoje, názory myšlienky, vezie sa na nedostatkoch, či slabostiachi ľudí, čo praktizujú rôzne náboženstvá. Je to taká revolta hlavne proti kresťanstvu.

S niektorým jeho názormi aj súhlasím: jeho postoj k zvieratám, deťom, stať o duševných upíroch, je ich dosť aj medzi hlavne kresťankami, kňazi by mohli o tom rozprávať. Prekvapila ma aj veta, citujem :"Hluboká duchovní láska je obohacena láskou sexuální, a je samozřejmě nutnou součástí každého uspokojivého vztahu, protože se však sexuální záliby liší, může někdy mimomanželská sexuální aktivita nebo masturbace být potřebným doplněním. Druhú polovinu vety neschvaľujem, ale aj tak ma tento názor príjemne prekvapil. Aj to že uznáva aj asexuálny spôsob života, v prípade sublimácie sexuálnej energie. Aj tento výrok vcelku ujde:"...čiň jiným to, co oni činí tobě. Pokud byste jim činili to, co chcete, aby oni dělali vám, a oni by s vámi přitom jednali špatné, bylo by proti lidské přirozenosti brát na ně dál ohledy. K jiným byste se měli chovat tak, jak chcete, aby se oni chovali k vám; pokud ale nebude vaše slušnost opětována, vypořádejte se s nimi, jak si zaslouží".Niektorí "diskutéri" sa tohoto nedržali, na slušné príspevky odpovedali vulgárnymi.

Autor biblie si protirečí, lebo tieto citáty nekorenšpondujú s týmito: "Satan znamená ukájení choutek, nikoli odříkání!Satan znamená člověka jako pouhé zvíře, někdy lepšího, mnohem častěji však horšího než ti, co kráčejí po čtyřech..."Život je velká radost - smrt velké odříkání. Proto si užijte života co nejvíce - TEĎ HNED! Oplácejte ránu ranou, pohrdání pohrdáním, odsouzení odsouzením a k tomu štědře přidané úroky z úroků. Oko za oko, zub za zub, vždy čtyrnásobně, stonásobně! "

Je jasné, že pravá láska neexistuje bez odriekania, nikdy sa dvaja ľudia tak 100% nezhodnú, aby sa nemuseli tolerovať, odpúštať si, prispôsovať sa. Ak chceme normálne žiť, vždy sa nejako musíme zapierať: ranné vstávanie, styk s ľuďmi, hnevajúce deti, odporný šéf – kopu vecí, ovládanie v jedle, sexe. Choroby, bolesť atď. Človek, ktorý sa nechce zapierať sa stáva otrokom svojich chúťok, stráca slobodu, sú to staré známe veci, platia aj pre satanistu. Podľa mňa človek potrebuje nad sebou nejaku autoritu, o ktorú sa môže aj oprieť, aby mal silnejší motív prekonať napr. manželské krízy a nevzdával to tak hneď, často potom sa manželstvo dostane na vyšší stupeň. Našou autoritou je milosrdný, chápajúci, odpúšťajúci Boh. Keby na Zemi žili samí satanisti určite by dochádzlalo medzi nimi k stretom, ako to život prináša a na základe vyššíe uvedených rád by sa rýchlo asi navzájom zničili a vzývali navzáajom na seba pekelné sily, ak by sa držali sa vyššie uvedených rád.

LaVey píše, že od človeka a vesmírnej akcie a reakcie všetko závisí. No v ďaľšiom texte si protirečí, lebo zabúda na základné okultistické zákony: zákon odrazu – lebo všetko, čo dávaš, dostaneš späť. /Viď nižšie/.

Neuznáva modlitbu, ale jeho vzývania a k Satanovi a iným diablom a ich oslava je predsa v postate modlitba, či už prosebná alebo oslavná. A prečo ich vzýva, žiada o ochranu, či pôsobenie, keď sa satanista má cítiť takým pánom. Viď citát:

"Všechny tvé kosti pak hrdě řeknou, Kdo se mi vyrovná? Nebyl jsem snad příliš mocným sokem svým nepřátelům? Neosvobodil jsem se SÁM, vlastním rozumem a tělem?"

A nehrozí satanistovi, že mu napokon tieto pekelné sily riadne ublížia?

Mohli by ste mi vysvetliť ako Vy chápete Satana, diablov – princov atď.? Ako sily, živly? Ći duchovné bytosti, nejakých menších bohov? A prečo autor biblie neradí vzývať priamo Boha, ktorého uznáva ako mohutnú silu, ktorá preniká univerzum a všetko udržiava v rovnováhe. Nie vari najmocnejší?

Satanista nechce byť pod vládou Boha, ale že sa dáva pod vládu Satana mu nevadí!

  1. Blahoslaveni silní. neboť jejich bude Země - prokleti slabí, neboť se jim dostane jha!

    "Satanismus není řádným náboženstvím; je to náboženství světské a živočišné, náboženství těla - a nad tím vším panuje Satan, zosobnění špatné cesty."

    Ďaľšie citáty:

  2. Blahoslaveni mocní, neboť oni budou chováni v úctě mezi lidmi - prokleti slabí, neboť budou vyhlazeni!

  3. Blahoslaveni troufalí, neboť oni budou pany světa - prokleti pokorní, neboť budou ušlapáni pod rozeklanými kopyty!

  4. Blahoslaveni vítězní, neboť vítězství je základem práva - prokleti porazení, neboť budou provždy otroky!

Ako sa majú satanisti stavať podľa týchto citátov ku svojim chorým, starým, ku svojim rodičom, starým rodičom, atď., k neúspešným, chudobným, ku telesne slabým, napr. Satanistom, atď.? Satanisti by nemohli ani súťažiť v športe, lebo keby boli porazení, ako by to zniesli? Neviem si to ani vlastne predstaviť satanistu ako športovca, tobôž nie dobrého, kedže satanista uznáva lenivosť, žiadne odriekanie: viď citát :"Sedm smrtelných hříchů podle křesťanské církve jsou: chamtivost, pýcha, závist, zloba, obžerství, smilstvo a lenost. Satanismus se těchto hříchů zastává, neboť všechny vedou k tělesnému, duševnímu nebo emočnímu uspokojení."

No možno keby satanisti v nejakom športovom zápase vzývali o pomoc diablov v enochiánskom jazyku by aj vyhrali, lebo súperi by buď od strachu alebo smiechu prestali bojovať.

Vlastne, keby sa riadne držali rád tejto biblie, a ako správni satanisti by sa mali, tak by v ničom neboli dobrí : či šport, umenie, hudba, veda, atď, - lebo všetko vyžaduje usilovnosť -opak lenivosti a sebazapieranie, ak chcete byť v niečom dobrý. Ani by nebolo tých ozaj dobrých hudobníkov metalových skupín. Ale už začínam byť trochu ironický, takže končím. Vďaka každému, ktosi to celé prečíta.

Ešte nejaké názory na LaVey-a.

 

  1. Hledání cesty

  2. V 60. létech XX. století vznikl ve Spojených Státech velký hlad po náboženství a založit si vlastní církev platilo za nejsnazší a nejrychlejší metodu k zbohatnutí. Na této vlně se svezl i Anton LaVey (1930–1997), ve kterém pozvolna vyklíčily vzpomínky na vyprávění svých gruzínských, rumunských, alsaských a cikánských předků, jež ho inspirovaly v jeho zálibě v magii a okultismu. V mládí se živil jako krotitel divokých zvířat, hudebník v cirkuse a pomocník kouzelníka, od kterého se naučil základům hypnózy. Po své svatbě ve svých jedenadvaceti letech se stal policejním fotografem, po dalších třech letech se začal opět živit hraním na varhany v San Franciských klubech a divadlech, ale současně se vášnivě věnoval své velké zálibě v černé magii a okultních tématech. Začal o těchto tématech pořádat přednášky a se skupinkou svých věrných posluchačů přívrženců s nimiž založil tzv. Magický kruh se záměrem vykonávat společné seance a magické obřady, ať již vyčtené z knih okultních autorů ztatého věku magie XIX. století nebo i obřadů, jejichž pravidla sám vymyslel.

Jmenování se Černým papežem a Satanská Bible

  • Jeho geniálním tahem bylo jmenováním se za „Černého papeže“ satanistické církve, což mu vyneslo velkou mediální popularitu i tolik potřebné útoky ze strany křesťanských fundamentalistů, kterou dokázal zúročit geniálním názvem pro svou jinak zcela slaboduchou knihu Satanská biblie ve které jen rozmělnil filozofické myšlenky Friedricha Nietzscheho a všeobecné komentáře k zprofanovannosti křesťanství, od kterého má snahu se distancovat, ale jeho pragmatická filozofie nemá natolik dostatečnou hloubku, aby ji dokázal definovat a zdůvodnit bez křesťanské berličky, a jeho ústřední dílo je tak po obsahové stránce slabší než kniha o bylinkách z babiččiny zahrádky. LaVey se nijak nesnaží zakrývat, že jeho definice satanismu je ve skutečnosti jen obhajoba a zdůvodnění vlastního egoismu a Satanská biblia je postavena jen na své domnělé literární genialitě. Základním kamenem jeho učení se dá nejlépe charakterizovat mottem hnutí Wicca: „Dělej, co chceš, pokud to nikomu neškodí.“, s přídavkem Satana v názvu, který zajišťuje potřebnou propagaci, a s čistě teatrálními rituály.

 

 

 

 

Homo sapiens

#263 Re: Re: Skoda

2014-08-13 22:36

#262: Homo sapiens - Re: Skoda  

 Crowley a satanismus

Crowley byl bezpochyby satanistou, svým učením i životem, ale nelze jej rozhodně řadit vedle Antona LaVeye, kterému by se s největší pravděpodobností od srdce vysmál. Vyžíval se ve všem, co mohlo v tehdejší době vzbuzovat pobouření: černou magií, tajnými obřady, ezoterickým učením, vyvoláváním ďábla, sexuálními rituály a pohrdáním vším a všemi, což je k jistě daleko bližší k tradičnímu satanistickému učení než čistě egocentrický LaVey, který ve své snaze vybudovat nový chrám Satanův, zapomíná na základní okultistické zákony: zákon odrazu (vše co dáváš, dostáváš zpět), položením principu zla na stejnou úroveň jako dobra (zlo je ve skutečnosti jen nedostatkem dobra) a zcela pominutou láskou, která je základním kamenem lidstva. Ale i Crowley stojí bok po boku s LaVeyem, protože jeho příklon a obdiv k Satanovi ve spojení se sexuální magií je již na konci XIX. století vysoce módní záležitostí, ovšem ezoterického charakteru.

Vliv Aleistera Crowleyho

Podmínkou pro vznik učení Antona LaVeye byl nepochybně egodeismus Aleistera Crowleyho, který však LaVey srazil na čistě materialistický egoismus. Na jedné straně se snaží odmítnou vše předchozí: Černé mše, parodie křesťanského Svatého přijímání, násilí, vraždy zvířat i lidí, sexuální rituály a magii i okultimus jako takový a prohlašuje je za překonané, ale snaha vystříhat se všeho vyšumělého a povznést satanismus na úroveň filozofického učení vypadá směšně zvláště v jeho snaze napodobovat staré magické spisy a rituály včetně opakující se kritiky křesťanství, která je stavební kostrou jeho ústředního díla a od něhož se snaží distancovat.
LaVey se neskrývá podobnost svého učení s Crowleyem, ale odsuzuje jej pro jeho exhibicionismus a falešný ezoterismus.
Homo sapiens

#264 Re: Re: Skoda

2014-08-14 02:28

#262: Homo sapiens - Re: Skoda  

 Ospravedlňujem sa za pravopisné chyby, ktoré mi ušli.

Homo sapiens

#265 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-14 02:43

#246: Lord Satan - Re: Re: Re: Re: Re:  

 No čakal som lepšie ohodnotenie, ja som sa pri písaní svojej reakcie na Váš výraz "smradľavý kresťan" celkom bavil. Aspoň chvíľu som žil v ilúzii, ako som vtipný. Stálo to zato. Ale berte ten môj komentár č. 234 ako recesiu. /Platí aj pre Deža/.

Homo sapiens

#266

2014-08-14 02:52

Tvár LaVey-ho. Brrr, nechcel by som ho stretnúť v noci zoči-voči!

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-08-14 21:19


Homo sapiens

#268 Re: Krestanstvo je dokonalé dielo psychologickej manipulácie

2014-08-14 22:01

#259: Ondro - Krestanstvo je dokonalé dielo psychologickej manipulácie 

 Pozdravujem, konečne zase niekto, kto sa kultivovane vyjadruje.

Niečo o mne. Bol som vychovaný ako ateista, otec bol umiernený komunista. Asi 20-ročný som začal praktizovať hathajógu, pranajámu, meditácie, aj pri východe a západe slnka, žil som relatívne asketicky, stal som sa vegetariánom, chodil som na rôzne tábory jógy. Pri meditáciach som sa okrem iného snažil vyprázdňovať myseľ, odpútať sa od zmyslov, koncentrovať. Neskôr som dostal mantru od indického gurua, ktorý chodil na Slovensko. Pri vyprázdňovaní mysle som si začal uvedomovať, že sa otváram pre možné pôsobenie nejakých "síl", vplyvov, ktoré by nemuseli byť pre mňa dobré. Upustil som od toho, mantru som naďalej používal. Pri nej som ten pocit nemal.

V práci som sa stretol s dobrými kresťankami, na tábory s guruom som ďalej chodil, no postupne, veľmi pomaly, som začal inklinovať ku kresťanstvu a po asi 7-8 rokoch som sa dal pokrstiť. Tu chcem zdôrazniť, že kolegyne nerobili žiaden nátlak, ba tvrdili, že v mnohom si môžu brať odo mňa príklad. Prijatím kresťanskej viery som pocítil akési oslobodenie od niečoho, čo neviem presne vyjadriť, mal som pocit istoty, bezpečia, pocit, že to je ono, kde mám byť. To je o mne.

 

Teraz Vás prosím, či by ste, ak chcete, nenapísali niečo o Vašej životnej filozofii, čo považujete teda za správne pre človeka, pre jeho hlavne duchovný rozvoj, prípadne psychický. Ak chcete, mohli by ste aj napísať, v čom bol ten zlom, že ste sa z fanatického kresťana stali tak tvrdým kritikom kresťanstva. Vďaka.

 

Chcem prečítať tie Vaše odkazy, je ich veľa.

Držte sa!

Certisko

#269 Nech zije GOTHOOM

2014-08-22 18:35

Hip hip huraaa,

Gothoom je uspesne za nami! Festival sa vydaril, ludia boli spokojni, vypoculi si oblubenu muziku, zabavili sa a krešťanov mohlo od jedu aj roztrhnut! Metalistom prajem dalsie vydarene akcie tohto typu a krešťanom zase  podobnu smolu aj pri dalsich nezmyselnych pokusoch montovat sa nam do zivota :DDD 

Horns up! \m/

Lord Satan

#270 Re: Re: Krestanstvo je dokonalé dielo psychologickej manipulácie

2014-08-22 19:00

#268: Homo sapiens - Re: Krestanstvo je dokonalé dielo psychologickej manipulácie 

 Prijatim krestanskej viery sa u teba zrejme len rozvinula dlho skryvana schizofrenia :)

Poznas?: Ked mas imaginarneho priatela, tak si blazon. Ked ma imaginarneho priatela miliarda ludi, tak je to nabozenstvo. 

Zeby si jeho knihu fakt precital? Sa mi ani verit nechce:) Apropo, LaVey nikdy neprikazoval, aby mu ludia slepo verili na 100%. Kazdy si moze slobodne z jeho diela vybrat to, co mu pasuje. Nikdy sa nepokladal za neomylneho, ani ho tak satanisti neberu. Podla mna je v jednom jeho diele viac logiky nez v celom krestanstve dohromady. Vies vobec nieco brat "relativne"? "S nadhladom"? Nepaci sa ti? Dobre, nikto ta do toho nenuti.  Radsej sa tam venuj svojim rozpravockam :) 

Dakujem sa vsetky nase prijemne, aj menej prijemne konverzacie, bolo mi potesenim spoznat ludi s tvojimi myslienkovymi pochodmi. Aspon mam o nich trochu lepsiu predstavu. Uz viem, co od nich mozem ocakavat. Moje komenty mali jeden jediny ciel: Psychologicku studiu ludi, ktori presli roznymi stadiami mentalnych a emocnych poruch. Nedalo mi nechat si ujst taku skvelu prilezitost akou bolo toto forum, nakolko sem hufne prispievali nasi krestanski spoluobcania :) 

Pretoze sa ale fesival uspesne skoncil, konci sa aj moja uloha v tomto diskusnom fore. Konecne mozem svoju energiu a cas vyuzit na dolezitejsie veci. Kazdopadne mi nase male foriky aspon trochu sprestrili dlhu chvilu :) 

Keby nebolo krestanov, bola by tu nuda :D 

Pardon, oprava: Keby nebolo retardovanych krestanov, bola by tu nuda. Pretoze tych slusnych by nenapadlo vymyslat take somariny. 

Na zaver: Mojim krestanskym kamosom sa nebudem a ani nemusim ospravedlnovat za nic, co mi vyslo z klavesnice. Oni su prilis nad vecou a prilis dobre vedia, komu boli moje nadavky smerovane. Oni sami sa totiz hanbia za vsetkych klerofasistov a krestanskych fanatikov, z ktorych mnohi sa aj tu na tomto fore velkolepo predviedli :)

Jo a kto povedal, ze cim je clovek starsi, tym je mudrejsi?  Ked je niekto hlupak, nepomoze mu ani vek, ani vysoka skola, nic. Vekom ziskas skusenosti, ale to neznamena, ze aj rozum :) ako sa mi dostalo cti sa o tom presvedcit z nasich vrucnych dialogov :)

Pozdravujem vsetkych, dobrych aj zlych, a tesim sa opat takto o rok na diskusii pred dalsim rocnikom Gothoom fetsivalu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LUCIFER

#271 Re:Tvar LaVEYA

2014-08-22 19:03

#266: Homo sapiens -  

 Ani on teba :DDDDDDDD to sa stavim!

666

#272 Re: Re: Re: Skoda

2014-08-22 19:20

#263: Homo sapiens - Re: Re: Skoda  

 Z akeho dovodu si nam to tu vypisal? Ved my to uz vsetko davno vieme, pan Dedko-vsevedko :) totiz, neviem ci ti to niekto povedal, ale kazdy normalny satanista si najskor overi, do coho ide, az potom sa do toho pusti. Nesli by sme predsa proti pudu sebazachovy -To je take krestanske... To vy ste ako barany - clovek do vas moze hustit, dat vam pravdu popod nos, ale vy si tvrdohlavo budete stat za sovjimi bachorkami a klamstvami. Ale ved dobre, je to vasa vec, len to, prosim, nevnucujte ludom, ktori na to nie su ani najmenej zvedavi. Akurat ich naserete. 

Vies o tom, ze satanisti ani z daleka neberu satanizmus tak seriozne ako krestania krestanstvo? 

Len si tak na internete preletis jedno jeho dielo a uz tu robis uzasne zavery, pan Odbornik-na-satanizmus. Keby si sa tomu aspon rok intenzivne venoval, tak nepoviem. Ale cely zivot mas na ociach tie svoje ruzove krestanske okuliarky, stavim sa, ze si nikdy predtym o LaVeyovi ani len nepocul. A teraz odrazuuu tu cez CtrlC CtrlV hadzes jednu mudrost za druhou. Skvele, gratulujem. Ty by si nebol satanistom, ani keby si ako chcel :)

Nebudem tu marnit svoj drahocenny cas vysvetlovanim, preco je ta kniha napisana takym stylom akym je. Kazdy sa musi k poznaniu dopracovat sam. 

No hadam sa takto prostrednictvom teba dostanu nejake tie informacie aj medzi ostatnych tvojich sukmenovcov. Ked uz nic ine, tak aspon info. Lepsie nez nic. 

Vlastne kludne vypisuj aj nadalej. Diky za pomoc pri sireni satanizmu, cenim si to :) 

LASKAVOST K TEM, KDO SI TO ZASLUHUJI. teda aj k nasim starym, chorym, slabym a pod. To je logicke, nie? Citaj medzi riadkami. Neber si to osobne, ale ludia s plytkym krestanskym zmyslanim nikdy nepochopia ucenie LaVeya. NE LASKU VYPLYTVANOU NA NEVDECNIKY. cize nenastavime druhy ksicht. A ked si tu niekto zasluzi vulgarne vynadat, tak asi si o to svojimi sprostymi recami koledoval. Vsetko ma svoju pricinu a dosledok, o tom ucil uz Buddha pred 2500 rokmi, tzv. princip kauzality, ako tu uz niekto spomenul. Niektorym ludom nestaci povedat slusne. No a potom sa tu dusuju, ze aki su niektori diskutujuci vulgarni. Lebo ked je raz niekto kokot, tak je kokot a asi sa neuvedomi, pokial mu to niekto nehodi pred oci. 

Asi bude pre teba, aj pre nas vsetkych najlepsie, ked ostanes pri svojim krestantsve a nebudes sa nam miesat do fachu. V mene vsetkych satanistov ti dakujem. Jo, a nie su to satanisti, co siria nenavistne myslienky. Ja viem vychadzat aj s krestanmi, pokial su fajn, s kymkolvek. Ak sa nejaky satanista urazlivo vyjadruje na vasu adresu, tak je to len preto, ako sa vy spravate. Lebo do vsetkeho rypete, a nezmyselne. Co vas k tomu opravnuje, hm?

Lord Satan

#273 Re: Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-22 19:41

#253: Homo sapiens sapiens - Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Uz uz som chel ukoncit nasu debatu, ale "here we go again": Pocuj, este mi kamos prezrad, na com ficis? Su to hubicky, nejake to piko, alebo mas volaco lepsie? :D sudiac podla tovjich vyplodov... Pohybujem sa totiz v oblasti farmacie a bolo by fajn vediet, co beries, ze mas take fasa stavy :) ciste po odbornej stranke, chapes? Neboj, nepoviem policii, ani nikomu inemu :) Krestanski klerofasisti podla mna maju nejaku tajnu superdrogu, o ktorej nikto iny nema ani sajnu :) a zrejme im to primiesavaju do tych zvlastnych oblatok na prvom svatom prijimani. Alebo zeby to bolo uz pridane v tej vodicke, co malym deckam davaju na celicko pedofili pocas krstu? 

ze pubertalne reci, ja umrem. hlavne ze ty mas myslienkove pochody na urovni 8rocneho. Ehm, tu davas odborne medicinske vyrazy typu aneurizma ci co, ale, pan doktor Mengele, vies ty, ze clovek moze vazit 100 kil aj bez tuku? Nj, ty si zrejme len jedna velka neforemna mastna placka, o svalovej hmote si ani nepocul. Nuz ved ale presne taki, ako si ty, nachadzaju utocisko prave v niecom rovnako ubohom - v krestanstve :) vrana k vrane sada... Preco inak by sa k takym veciam mal uchylovat clovek, ktory si je vedomy sam seba? Ktory veri sam sebe? Ma sa rad? Je silny po dusevnej aj fyzickej stranke? Nema potrebu hladat pomoc v rozpravani sa s obrazkami... To len ludia, co im daco chyba, maju nejaky problem, utrpeli tazku stratu (nebavime sa teraz o mozgu) alebo maju za sebou daku traumu, s ktorou sa nedokazu inak vyrovnat, alebo nejaky skaredy hendikep, ktory ich vyclenuje z beznej spolocnosti, len taki chudaci - ano, je mi ich luto - si nevedia inak pomoct, a tu nastupuje krestanstvo a velkodusne sa ujima svojej role a dava tymto ubohym existenciam pomocnu ruku - navonok, to je jasne. Hlavne ze v stredoveku koncili ludia s velkymi materskymi znamienkami ugrilovani na hranici, dnes sa za kazdu cenu snazia krestanske orgaznizacie umelo drzat pri zivote, aj ked to castokrat nema cenu, vselijako znetvorenych ludi, ktori nie su ani len schopni sami dychat! co je na tom humanne? Co sa vobec stalo, ze ste zrazu otocili o 180 stupnov a su z vas taki obrovski filantropi a zastancovia prava na zivot? Vazne, ziadam o vysvetlenie, pretoze ma to nesmierne zaujima. A vopred dakujem :)

Ozaj, kam zmizla tvoja kamoska pani Maria? chyba mi jej humor :)

Ludia, prosim vas naozaj velmi pekne, uz aj na kolenach, pochopte to: krestania si vymysleli Satana, pomenovali ho tak, on nevznikol z oblacika len tak ze "puff" a bolo. Moja prezyvka je jedna recesia, snaha o to, aby ste pochopili, ze aj Satan je len meno. Metafora. Abstraktny vyraz. A kludne si to meno aj na celo napisem. Slovo Satan pochadza z hebrejciny a znamena zalobca, protiklad, to hadam viete. Mna by len zaujimalo, ze preco inak mozno mudri ludia sa daju takto manipulovat? Cele je to len rozpravka. Aj boh je len vymysel. F.Nietzsche: "je clovek omylom boha alebo boh omylom cloveka?" A preco vlastne nedali krestania svojmu bohu meno? Bohov si ludia stvorili vela, a aj ich pomenovali: ,Zeus, Alah, Odin, apod. Co vam dosli napady? :) Tam vymyslite celu knihu, tooolko mien a nazvov, ale boha si nepomenujete...

Lord Satan
Hosť

#274 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-22 20:50

#260: Pokoj a pravda - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Asi ti dosli reci, pravda? :)

Ano, nech ziju Slovaci, bez retardov a pedofilov!

Lord Satan

#275 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-22 20:51

#265: Homo sapiens - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jaj, ty si jedna velka recesia :D