Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Quoted post

Belial

#218 Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-07 06:42

#209: mária - Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Mila pani, vy sa pekla vobec nemusite bat! Taku ako ste vy by tam urcite nikto za ziadnych okolnosti nechcel! co by tam s vami robili? Urcite ste sexualne neatraktivna, keby vas zjedli asi by sa pozvracali, a partner do debaty tiez nie ste prave najlepsi, vzhladom na vase nazory. Tak mi povedzte, z akeho dovodu sa bojite? :DDD 

Replies

Homo sapiens

#280 Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-25 20:23:12

#218: Belial - Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Nedá mi tiež nereagovať na váš inteligentný ostrovtip prejavený v komentári č.218. Ako vtip je celkom dobrý, verím, že pani Mária, ak má zmysel pre humor, sa nad tým povzniesla. Dovolím si odpovedať za ňu, prečo by sa mala báť pekla. V Novom zákone Ježiš hovorí: "Hovorím vám: Tak bude aj v nebi väčšia radosť nad jedným hriešnikom, ktorý robí pokánie, ako nad deväťdesiatimi deviatimi spravodlivými, ktorí pokánie nepotrebujú".

Toto platí aj opačne, v pekle sa budú tešiť, keď nejaká mnoho rokov zbožná duša v závere života naletí na nejakú diablovú pascu, odmietne Ježiša a dostane sa po smrti do pekla. Budú mať z nej väčšiu radosť, ako z 99 duší, ktoré sa do neho takmer samy hrnú, keď v živote nepoznali vyššie méty, ako je sexuálna príťažlivosť. A o pekle sa v NZ píše: "Tam bude plač a škrípanie zubami".