Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Homo sapiens

/ #277 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-25 11:55

#273: Lord Satan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Jo, potešil som sa, že ste sa ozvali, už som sa bál, že sa rozídeme bez rozlúčenia. Neviem prečo, ale celkom ste mi prirástol k srdcu, ale to je asi na vine tá kresťanská "deformácia". Posledné komentá-re od Vás sú také pokojnešie. Asi ste sa na tom festivale poriadne vybúril,, umelecky vychrochtal, či vychrčal, vyjačal, či ako to mám nazvať. Určite ste sa aj riadne vyskákal /na čerstvom vzduchu/, viem si predstaviť, ako to dunelo na tajchu nad N. Baňou. Musím sa priznať, že keď v čase festivalu pršalo, boli búrky, tak som ako slabý človek cítil akúsi škodoradosnosť/ bez drog /, no potom som sa to snažil odohnať, aby som nebol ako satanista, ktorý by určite skákal od radosti, keby kresťania mokli na nejakom ich festivale. Alebo sa mýlim? Bodaj by som sa mýlil. Tak som v duchu kresťanskej lásky / aj k "nepriateľom" /, prosil o Božie požehnanie pre účastnikov festivalu.

No k veci. Stále vy satanisti /aj "3x6"/ dookola – ako na jedno kopyto - asi čertovo - vytýkate nám netolerantným kresťanom, že do všetkého rýpeme, atď. Buďte konkrétnejší, aby sme vedeli ako sa máme správať k našim spoluobčanom satanistom. V čom vás v bežnom, konkrétnom živote obmedujeme, "nasierame", atď. Dobre, vŕtali sme do možných textov na festivale a ďalej? Vari nepatrí väčšina satanistov do LGBT komunity. Podľa vašich komentárov usudzujem, že vaše vyvinuté biologické sekundárne pohlavné znaky / na ktoré by mali byť ste aj patrične mali byť hrdí, ako ja /, sú v zhode, v harmónii aj s vašou duševnom sex. orientáciou. Však ste si aj dali "mužské" mená – Satan, Luci-fer, Belial, okrem toho "3x6". ˇV čom ešte vám tak v bežnom živote vadíme? Až tak, že by nás bolo treba Breivika, ako ste napísal v slabej chvíli, predpokladám, že pod vplyvom momentálneho nedokysličenia predného mozgu, alebo žeby z hypoglykémie? / Mozog potrebuje glukózu /. Toto by som rád vedel, kým sa so slzami v očiach s vami nerozlúčim a ukončím účasť na tejto, ako ste pekne napísal, pre vás a pridávam aj pre mňa, obohacujúcej diskusii. Vopred ďakujem za ,pokiaľ možno, slušnú odpoveď.

Aj ja vám slušne odpoviem na niektoré vaše otázky, či názory. Schizofrénia sa sa zatiaľ u mňa nezistila, ale človek nikdy nevie, platí aj pre satanistu. Banoval som po prijatí kresťanstva, že som nebol v ňom vychovaný. Vyhol by som sa mnohým hlúpym a závažným chybám v osobnom ale aj v profesnom živote. To je moja skúsenosť. Namiesto drog: studená vodička, zdravá strava, hory, bivakovanie na hrebeňoch a štítoch /porušujem zákon, neprezraďte ma /, správna životná filozofia, kresťanské spoločenstvo atď. Pri čítaní komentárov aj to, ako sa vedia satanisti načertiť. Keď som sa najviac citil silný, neomylný, som najviac urobil chýb. Je to moja skúsenosť. Viera vo všemohúcneho a pritom milosrdného a odpúšťajúceho Boha je výhoda. Ani vy nebudete stále silný, zdravý, atď. Keby boli na zemi len silný satanisti rýchlo by sa navzájom zničili. Spomeňte si na krvnú pomstu, koľko rodov sa navzájom ničilo, žili v neustálom strachu o život. Keby pri prvej vražde došlo ku kresťanskému odpusteniu, bola by len jedna mŕtvola, tak ich bolo na oboch stranách neviem koľko. Moc kazí, aj kresťanov, preto bola inkvizícia a iné veľké neprávosti z ich strany. Ale to by platilo aj o satanistoch, platí to o ateistoch, pre "sloboda, rovnosť, bratstvo " / gilotíny po tkz. "Veľkej " francuzskej roevolúcii/, komunistocho, atď. Pápeži sa aspoň ospravedlnili, neviem, či to urobili tí ostatní. Ak v Boha neveríte, tak by vás nemalo trápiť ako ho kresťania pomenovali, či nepomenovali. Pozrite si vo Wikipédii, alebo inde na internete, tam nájdete odpoveď. Manipulácia kresťanov zo strany cirkevných vrchností bola možno v minulosti, teraz to nie problém súčasného kresťanstva.

Čo sa týka pedofílie, čítal som názory niektorých odborníkov. Podľa nich pedofil málokedy pohlavne zneužije dieťa, oveľa častejšie to urobia psychopati. Našli sa žiaľaj medzi kňazmi. No zneužitie detí je častejšie u učiteľov a oveľa častejšie u otcov v rodinách.

Ešte k tej diskutérke Márii: Jasné, že skončila s diskusiou, keď ste sa tak do nej vy satanisti pustili. Do jemnej, kultivovanej, inteligentnej, dobráckej a pôvabnej dámy. To neviete byť vy satanisti gentlemani? Píšem pôvabnej lebo pôvab je viacej ako len chladná krása tvarov, bez určitého vyžarovania ducha, tepla, dobra. Tie chladné a často aj nepekné tváre tých "krások" ,ktoré človek nechtiac vidí v reklamách na internete a inde. Nevšimli ste si aký pôvab, či príjemné fluidum vyžaruje z tváre, úsmevu, duchovne založenej ženy? Ako to povznáša dušu muža k vyšším métam? Doporučujem knihu od Sergeja Dakova, "Odpusť Nataša", kde popisuje svoj úžas z kresťanky Nataši, s ktorou sa stretol keď prenasledoval a bil kresťanov, napokon sa obrátil a podarilo sa mu ujsť z Ruska. Ak zo ženy vyžaruje len sexuálna príťažlivosť a nič viac, tak sa môže povzniesť do "výšin" tak akurát tá naša mužská hrdosť v nohaviciach a nič viac. V knihe Sirachovcovej, kapitola 26, verš v Starom zákone sa píše:19 "Svätá a cudná žena je pôvab nad pôvab..."

Čo sa týka Nietzcheho, už tu bolo spomenuté, že posledných asi 10 rokov života bol pomätený. A búrlivák Crowley zase ku koncu života trpel na depresiu a mániu – asi mániodepresívna psychóza.

Vďaka za pozorné prečítanie až do konca.

P.S. Satana nevymysleli kresťania, však je spomínaný aj v SZ.