Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Homo sapiens

/ #234 Re: Re: Re: Re:

2014-08-09 01:16

#210: Lord Satan - Re: Re: Re:  

Ja len, že dobrá rada nad zlato!

Trošku som Vás aj dostal, keď sa tak načertil! Ale to nebolo mojím hlavným úmyslom.

Dovolím si teraz, tak ako Vy, ako to v komentári č. 207 odôvodňujete, byť naturalistický alebo skôr naturalisticko- gastroenterologicko-fyziologický.

Najviac, čo na človekovi smrdí sú vetríky a hlavne exkrementy, ktorých sa musíme zbavovať. Aspoň v tom sme zajedno, či kresťania, či satanisti, metalisti, ateisti. Tu si teraz s plnou zodpovednosťou dovolím vyhlásiť, že moje vetríky a hlavne exkrementy ako vegetariána sú o dosť menej smradľavé ako Vaše. Ak ste ovšem tiež vegatarián alebo nebodaj vegan, čo podľa Vašej váhy nepredpokladám. Čo sa týka zvukového fenoménu, tak to sa nevyťahujem, to nie! Keby toto čítal nejaký vegeterián, tak vie, o čom hovorím. Tak ako metalista vie, keď sa hovorí o metale. 

Vzhľadom na Vašu Váhu sa určite teraz v lete aj dosť potíte, asi aj na nohách... Ja asi menej, lebo mám ledva 65 kg aj s kľúčami. Ale mne by ste vôbec nevadil, vo svojom fachu som sa načuchal všelijakých aróm.

Na tie Vaše jedny nervy odporúčam ešte droždie, med, studené sprchy - ja sa každý deň a poriadne. A hlavne pohyb, chlape, na čerstvom vzduchu, viete ako je to radosť si poprdkávať v prírode, či už menej smradľavo, či viacej, vietor Vám fúka do zad..., priam balzam na nervy!

Váš spoludruh v druhu Homo sapiens!