Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Quoted post

Pokoj a pravda

#240 Re: Re: Re:

2014-08-09 12:43

#217: Lord Satan - Re: Re:  

 To ste riadny valibuk! To slovo človiečik som myslel tak, že ste si trúfal, dať takú prezývku "Lord Satan", ako človek, ktorý oproti schopnostiam / sile, inteligencii, poznaniu atď. / je podstatne slabší - teda človiečik. Platí to aj na mňa a pre iných ľudí. Človek sa proti satanovi nemôže postaviť vlastnou silou, iba z moci Božej. Píšem, ako chápem, pre vás, čo pokladáte satana za vymysleného sú toto hlúposti. Pre mňa je satan skutočná duchovná bytosť, veľmi mocná, rafinovaná, nenávidiaca človeka. Ak by ste viacej chceli o tom vedieť v zmysle hľadania pravdy, odporúčam si na internete nájsť skúsenosti s exorcizmami od kedysi hlavného rímskeho exorcistu pána Amortha.

Inak to vaše vysvetlenie mi stačí, jasný názor, jasne formulované myšlienky. Stačí.

Replies

Lord Satan

#245 Re: Re: Re: Re:

2014-08-11 17:42:45

#240: Pokoj a pravda - Re: Re: Re:  

 Valibuk, veru, to by ti tie tvoje silne reci boli naprd, keby si mi prisiel do cesty :D za klavesnicou je kazdy frajer. ale keby malo dojst na lamanie chleba, ani len  ten tvoj vymysleny boh ti nepomohol :) 

Vela z vas je tu tzv. plotovych hrdinov. Urcite to poznate: ide velky pes po ulici, a vestci zakrskovia, krpati spinavi ukomplexovani bastardi a cokli nanho z poza plota brechaju ako zmyslov zbaveni, bliakaju a ukazuju "odvahu", ale akonahle sa plot zruti, su posrani az za usami, ked sa na nich ten vacsi vyruti a chmatne ich do papule. By ma zaujimalo, kolki z vas by nieco zmohli v priamej fyzickej konfrontacii :)

A po druhe, ze "pokoj a pravda"... hahaha, naozaj trafena prezyvka. Poprve, svojimi tupymi recami tu nasieras ludi a tym siris urcite vsetko len nie pokoj.  a ze pravda? no to urcite. Jedina pravda co tu je, ze krestanstvo je jedna velka loz :)

Videl si uz Satana nazivo, cloviecik? Odkial vies, ako vyzera? z obrazkovej knizky? Sikovny :) Inak, v tej vasej svatej knihe, biblii, ako sa pise satan? Pokial viem, tak Satan... len tak na margo