Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Quoted post

Homo sapiens

#231 Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-08 23:30

#211: LUCIFER - Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 Vážení metalisti, satanisti, možno nadržaní slabej vôle onanisti, či aj dáki komunisti ?, "superjogisti" a ateisti, som si istý, že nepíšem drísty, keď si myslím:

Že keby sa organizoval hudobný festival, na ktorom by hrozila možnosť, že by mohli odoznieť texty vyzývajúce k vraždeniu metalistov, satanistov a podobe a bola by organizovaná petícia proti týmto textom, že by ju väčšina slušných ľudí podporila, keď by o tom všetkom vedeli, som presvedčený, že aj kresťania, včetne mňa, alebo by aspoň tu petíciu nenapádali. 

P.S. Zdá sa, že sú tu aj nejakí "superjogisti", čo majú miesto úst huby a dokážu do nich nasr..! A myslia si, že to dokážu aj iní.

Replies

LUCIFER

#251 Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-11 18:29:50

#231: Homo sapiens - Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

 ty debil jeden debilny krestansky zadubeny!!! kedy to konecne pochopis? PRECO ASI SU TEXTY O KRESTANSTVE TAKE AKE SU???? stale ti to nedochadza? uz ako ti to mam do tej tvojej dutej hlavy natlct? Mam ta vyfliaskat? Nakopat? Ani nevies, ako dobre by mi to padlo! A urcite aj viacerym co tu diskutuju. Krestania si za to mozu sami!!!!!!!!!!! uz to pochop, ty pridrb! Serete sa do vsetkeho odkedy bolo vymyslene to vase nezmyselne nabozenstvo! nebudem sa opakovat, uz to tu popisali viaceri, ake zverstva sa diali a stale sa deju v mene krestanstva! Su to historicky podlozene fakty! Keby krestanstvo nenapachalo tolko sraciek, neboli by teraz o nom take texty ake su! Nebol by dovod nadavat na nieco, co je dobre. Ale na nieco, co je (bolo aj bude) zle, je dovod! tisicky dovodov! Jasne, ze nikto nenadava na metalistov. Ved preco by mal? Na mierumilovnych ludi, co sa staraju o seba, nikomu nic neberu, nikomu nic nenanucuju. Niet na co pisat urazlive texty. Stale to nechapes, kurva? Take je to jednoduche! TY superjogista, nauc sa nejake duchovne jogisticke cvicenia, nech  sa ti otvori mysel a zacnes konecne uvazovat