Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Quoted post

Lord Satan

#245 Re: Re: Re: Re:

2014-08-11 17:42

#240: Pokoj a pravda - Re: Re: Re:  

 Valibuk, veru, to by ti tie tvoje silne reci boli naprd, keby si mi prisiel do cesty :D za klavesnicou je kazdy frajer. ale keby malo dojst na lamanie chleba, ani len  ten tvoj vymysleny boh ti nepomohol :) 

Vela z vas je tu tzv. plotovych hrdinov. Urcite to poznate: ide velky pes po ulici, a vestci zakrskovia, krpati spinavi ukomplexovani bastardi a cokli nanho z poza plota brechaju ako zmyslov zbaveni, bliakaju a ukazuju "odvahu", ale akonahle sa plot zruti, su posrani az za usami, ked sa na nich ten vacsi vyruti a chmatne ich do papule. By ma zaujimalo, kolki z vas by nieco zmohli v priamej fyzickej konfrontacii :)

A po druhe, ze "pokoj a pravda"... hahaha, naozaj trafena prezyvka. Poprve, svojimi tupymi recami tu nasieras ludi a tym siris urcite vsetko len nie pokoj.  a ze pravda? no to urcite. Jedina pravda co tu je, ze krestanstvo je jedna velka loz :)

Videl si uz Satana nazivo, cloviecik? Odkial vies, ako vyzera? z obrazkovej knizky? Sikovny :) Inak, v tej vasej svatej knihe, biblii, ako sa pise satan? Pokial viem, tak Satan... len tak na margo

 

Replies

Pokoj a pravda

#260 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-13 15:35:06

#245: Lord Satan - Re: Re: Re: Re:  

 V Knihe kníh, v našej biblii sa satan píše s malým "s". K ďaľším Vašim "myšlienkam" nie je radno sa vyjadrovať.

Pokoj je dobrý predpoklad pre nájdenie pravdy! A pravda prináša pokoj, i keď často cez bolesť.

P.S. Nech žijú silní Slováci!!!

Pokoj a pravda

#261 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-13 18:27:41

#245: Lord Satan - Re: Re: Re: Re:  

Aby som zadosťučinil pravde, práve sa mi dostalo do rúk české vydanie tkz. "Jeruzalemskej biblie", tam je satan s veľkým "S". Popravde, aj mne sa to zdá správnejšie, hlavne keď sa s/S/atan sa berie ako reálna duchoná bytosť, nie iba ako personifikované zlo. Pre Vás, ktorý ho neuznávate ako reálnu duchovnú bytosť by malo byť vcelku jedno aké "s" sa použije. Je to iba taká nedôležitá hra s písmenami.