Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Lord Satan

/ #245 Re: Re: Re: Re:

2014-08-11 17:42

#240: Pokoj a pravda - Re: Re: Re:  

 Valibuk, veru, to by ti tie tvoje silne reci boli naprd, keby si mi prisiel do cesty :D za klavesnicou je kazdy frajer. ale keby malo dojst na lamanie chleba, ani len  ten tvoj vymysleny boh ti nepomohol :) 

Vela z vas je tu tzv. plotovych hrdinov. Urcite to poznate: ide velky pes po ulici, a vestci zakrskovia, krpati spinavi ukomplexovani bastardi a cokli nanho z poza plota brechaju ako zmyslov zbaveni, bliakaju a ukazuju "odvahu", ale akonahle sa plot zruti, su posrani az za usami, ked sa na nich ten vacsi vyruti a chmatne ich do papule. By ma zaujimalo, kolki z vas by nieco zmohli v priamej fyzickej konfrontacii :)

A po druhe, ze "pokoj a pravda"... hahaha, naozaj trafena prezyvka. Poprve, svojimi tupymi recami tu nasieras ludi a tym siris urcite vsetko len nie pokoj.  a ze pravda? no to urcite. Jedina pravda co tu je, ze krestanstvo je jedna velka loz :)

Videl si uz Satana nazivo, cloviecik? Odkial vies, ako vyzera? z obrazkovej knizky? Sikovny :) Inak, v tej vasej svatej knihe, biblii, ako sa pise satan? Pokial viem, tak Satan... len tak na margo