Petícia proti likvidácii autobusovej linky Dolný Kubín - Bukowina Tatrzańska a za otvorenie nových spojov zo Žilinského kraja do Poľska: Trstená - Jabłonka, Liptovský Mikuláš - Krakov - letisko Balice

Kontaktujte autora petície

Petícia za cezhraničný autobus Bardejov-Krynica

2023-02-01 17:05:16

Dobrý deň,

Je šanca, že už na jar bude fungovať cezhraničný autobus Bardejov-Krynica Prešovského samosprávneho kraja. Autobus má už všetky povolenia a čaká už len na konečne rozhodnutie prešovského župana Milana Majerského. Či naozaj sa dočkáme cezhraničných autobusov, záleží aj od Vášho podpisu. Podpíšte internetovú petíciu v tejto veci:

Pozývame aj do skupiny na Facebooku Autobus Bardejov-Krynica - podpora vzniku cezhraničného spojenia: https://www.facebook.com/groups/486683440210591

Občianská iniciatíva "Poľsko - Slovensko - autobusy"

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.