P E T Í C I A za MIER, o zastavení zbrojenia a za odzbrojovacie procesy na Slovensku a na planéte ZEM

Kontaktujte autora petície

Memorandum občanov SR za vytvorenie Novej slobodnej SR

2021-07-19 11:14:23

Memorandum občanov SR,

my občania SR, ktorí sme sa stali terčom útoku globálnej agendy zo strany nadnárodného riadenia za kolaborácie našich najvyšších štátnych činiteľov a inštitúcií deklarujeme, že SR sa stala neprávnym, protiústavným, totalitným štátom, v ktorom všetky zložky zlyhali a boli namierené proti občanom SR a štát nie je dlhodobo funkčný. Preto vyzývame všetkých občanov SR, aby sa svojim podpisom pridali k tomuto memorandu dajúc tak najavo, že vedia o tejto agende a vyjadrujú s ňou vedomý nesúhlas.

Buďme spoluzakladateľmi nového právneho štátu, Novej slobodnej Slovenskej republiky, ktorá bude zárukou spravodlivej, právnej, občianskej, konceptuálne vedomej spoločnosti, opierajúcej sa o mier vo svete a priateľstvo s RF a všetkými spriatelenými štátmi sveta.

Za aktivistov SR:

Dagmar Weissabelová

a členovia Aliancie národných síl Slovenska

Memorandum žiadajte na asistentkamieru@protonmail.com

Dagmar Weissabelová, SNF, asistentkamieru@protonmail.com

GENOCíDA PROTI OBčANOM SR

2021-02-22 10:36:56

Vážení spoluobčania,

napriek tom, že tu je falošná pandémia a genocída idú ďalej po občanoch SR,
už padli za obeť lekári, zdravotnícki personál, učitelia, rodičia, deti a teraz sú na rade predavači!! NEDOVOĽTE TO PROSÍM!!!
Vypočujte si prosím toto video : zdieľajte rýchlo, vymazávajú to!
Pre právnu pomoc vypočujte si ďaľšie video pod týmto!!

https://slobodnyvysielac.sk/.../vzdelavanie-pre.../ zapnite si DNES 22.2. prosím živé vysielanie od 15.30, na tému zdravotné komplikácie po testovaní, očkovaní, právna pomoc, práca ľudových snemov, viac info na asistentkamieru@protonmail.com

Dagmar Weissabelová, SNF, asistentkamieru@protonmail.com

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.