Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej.


Hosť

#626 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?

2013-11-04 16:39

#617: RVM - Re: Re: Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?

Nie, tvoja vytrvalosť mi nevadí. Veď nebyť tvojej vytrvalosti, nebola by táto diskusia taká rozsiahla a nestretlo by sa tu toľko názorov. Jednoducho na teba sa nedá nereagovať. Mohol by si reagovať aj na:

Otvorený list pre Zrušenie Výboru pre LGBTI?

Tam sa diskusia ešte tak nerozbehla. Skús to. Možno potom pribudne viac podpisov aj tam.


Hosť

#627

2013-11-04 17:05


Moderátor p.P.Weisenbacher, propagátor učebnice sexuálnej výchovy, na ktorej sa podieľala aj p. Pietruchová. Tento tolerantný a nediskriminujúci pán/pani by chcel naše deti učiť sexuálnu výchovu. (moderátor diskusie)

http://www.youtube.com/watch?v=Owba11Ju_SM&sns=em

tu je prepis diskusie na fb po akcii, tomu sa povie na jazyku med, ale v srdci jed:

http://www.lifenews.sk/content/poh%C4%BEad-na-lgbt-konferenciukomunitu-o%C4%8Dami-kres%C5%A5ana

RVM

#628 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?

2013-11-04 21:42

#625: RVM - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy? 

A ak by som aj bola Pietruchova. Co Vas do toho? :D

RVM

#629 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?

2013-11-04 22:54

#628: RVM - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?

Celkom dobry pokus :) Ale pod tymto nickom prispievam napr. na SME uz 10 rokov a po cely cas v muzskom rode :)


Hosť

#630

2013-11-05 19:55

Človek takto hlboko zaujatý svojimi názormi a myšlienkami, presvedčený o svojej neomylnosti nemôže zastávať takúto funkciu, ktorá rieši takto citlivé témy na Slovensku ako katolíckej krajine a to nepíšem preto, že som kresťaň-katolík, ale preto, ako sa pani Pietruchová odvolá, pre zdravý rozum...nič nedosiahne vnášaním neznášanlivosti a diverzifikovaním obyvateľstva na skupiny..môj názor
RVM

#631 Re:

2013-11-05 22:02

#630: -

Trend je nastastie pozitivny, od roku 2001 do 2011 klesol podiel katolikov (RKC a GKC) na obyvatelstve zo 73% na 65,8%, teda o 7.2 percentualneho bodu. Tymto tempom zhruba v roku 2033 klesne podiel katolikov pod 50% :)


Hosť

#632 Re: Re:

2013-11-06 08:09

#631: RVM - Re:

no ... a odporúčal by som rozlišovať pojem POČET katolíkov a POČET HLÁSIACICH SA (formálne)  ku katolíckej cirkvi,

tam by asi boli číselka TROŠKU iné ....

a preto si myslím, že s pojmom katolícky (kresťanský) štát, vačšinové obyvateľstvo ... a podobne, je ozaj nutné narábať opatrnejšie a hlavne reálnejšie, aj ked TO veľmi, niektorým (ortodoxným) skupinkám ... nevonia

RVM

#633 Re: Re: Re:

2013-11-06 08:16

#632: - Re: Re:

Zial, taku statistiku nemame. Bolo by zaujimave vediet, aky podiel na obyvatelstve maju ti katolici, ktori sa za rok ukazu aspon 10 krat v kostole :) Pojem katolicky stat samozrejme nie je spravny. Katolicky stat sme tu mali za Dr. Tisa, a vsetci vieme, ze s moralkou to vela spolocneho nemalo. Dnesnu SR je lapsie nazvat skor stat s vacsinovym podielom pasivnych katolikov :)


Hosť

#634

2013-11-06 09:53

Dobrý deň, veľká vďaka patrí odvážnym iniciátorom tejto petície. Osobne som počúvala prednášku pani Gabriele Kuby, prostredníctvom rádia Lumen, ktorá sa uskutočnila na Katolíckej univerzite v Ružomberku. Musím konštatovať, že prednáška bola na vysoko profesionálnej úrovni. Ďakujem, s pozdravom Mária Janáková.
Šidlo

#635

2013-11-06 10:35

http://www.jetotak.sk/editorial/panika-okolo-genderu-preco-sa-cirkev-boji-rovnopravnosti-zien-ako-cert-kriza
Z diskusie k tomuto článku:

Pán je pod papučou?
Autor: redneg
04.11.2013, 18:03 Link | Reaguj | skryť/zobraziť
Vari je Pietruchová zaneprázdnená, keď vyslala s tými drístami do boja svojho domáceho podriadeného?
Re: Pán je pod papučou?
Autor: Bača
04.11.2013, 18:45 Link | Reaguj | skryť/zobraziť
Oni sú už tak zgenderovaní, že on nevie či je ona a ona nevie či je on. Je to síce domotané, ale oni sú na to nielen hrdí/proud/, ale aj pyšni/pride/. Viď prajdpochody a podobné zhovadilosti.
Re: Re: Pán je pod papučou?
Autor: SMS
04.11.2013, 20:19 Link | Reaguj | skryť/zobraziť
zgenderovaní = zdegenerovaní !!!

Hosť

#636 Re: Re: Re: Re:

2013-11-06 11:12

#633: RVM - Re: Re: Re:

Čo komu urobili katolíci zlé? Pracujú, platia dane, starajú sa o svoje deti, starých rodičov, chorých, bezdomovcov, charity...

Nikomu nevnucujú svoj názor, len si chcú uchrániť právo na svoj. Nebuďte ako rímsky cisár Nero, ktorý dal zapáliť Rím a potom to zviedol na kresťanov.

"Človek si neuvedomuje, že za bolesť spôsobovanú druhému bude potrestaný. Božia spravodlivosť je a bude svätá. Nespravodlivo vládnuci ľudia, ktorý idú zlou cestou budú za to spravodlivo odsúdení. Pýtam sa, človeče kam kráčaš? Kam smeruješ? Nachádza sa v tebe viera, spravodlivosť, pokoj, láska a úcta k druhým? Človeče posadnutý pýchou, chamtivosťou, závisťou a pohŕdaním druhým nevidíš, že v tvojej duši panuje zlosť a nenávisť k druhému človeku? Boh si ťa tak veľmi zamiloval a ty si tak zatvorený a zatvrdnutý." Je to citát, ktorý stojí za zamyslenie. Ak s ním nesúhlasíš, máš na to právo. Nikto ti to nevnucuje. Prečo niekto chce vnucovať ľuďom názory, ktoré sú názormi menšiny? Prečo ho chcú dokonca vnucovať zákonmi? Veď ak sú presvedčení, že ich gender ideológia je správna, nikto im to presvedčenie neberie.

Ale ja nechcem, aby moje vnúčatá sa museli hľadať a rozmýšľať, čím sa vlastne narodili, či sú chlapec alebo dievča, alebo niečo medzi tým, prípadne oboje. (Lebo moje deti to vedia od narodenia.)

Nemám nič proti homosexuálom, možno za svoju orientáciu naozaj nemôžu a chcú aj oni žiť plnohodnotne a chcú byť šťastní ale nechcem ani aby homosexuáli vnucovali svoju orientáciu druhým a chceli väčšie práva ako má každý.  Pozrime na práva etnických skupín - rasovú diskrimináciu. Nie je to niečo podobné? Lenže ak budete potom proti tomu namietať, pôjdete do väzenia. Lebo aj toto má byť zákonne ošetrené.

Nedajte sa zaslepiť nenávisťou. Rozmýšľajte ako človek.


RVM

#637 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-11-06 12:08

#636: - Re: Re: Re: Re:

Ja nevravim, ze priemerny katolik chodi po meste a vrazdi ludi. Problem je v samotnej prislusnosti k RKC, teda organizacii ktoru na zaklade poznania historie mozeme bez problemov nazvat zlocineckou. O svoje deti, starych rodicov ci chorych sa nakoniec starali aj fasisti. Platili dane, pracovali a dokonca sa angazovali aj v charite.

Nemusim byt Nero, aby som cokolvek potreboval zvalovat na krestanov (presnejsie katolikov). Staci si precitat samotne krestanske kroniky. Odporucam precitat si aspon toto:

http://petrharazim.blog.idnes.cz/c/157722/Obeti-krestanske-viry-I-Zazracne-ciny-slavy-a-cti-k-Bohu.html

http://petrharazim.blog.idnes.cz/c/157865/Obeti-krestanske-viry-II-Miluj-blizniho-sveho.html


Hosť

#638 Re:

2013-11-06 14:14

#634: -

"odvážnym iniciátorom tejto petície"

iniciátor je tak odvážny, že na priamu otázku KTO ??? je ??, ČO JE ?? ČO ROBÍ ???, ČÍM SA ŽIVÍ ???

odmietol odpovedať, ...

(alebo, ako je pre túto (kresťanskú) diskusiu typické, po priamej otázke, vždy nasledovala ignorácia, strkanie hlavy do piesku, alebo maximálne nejaká "naučená" fráza)

neviem prečo, ale ....

bojí sa ?, tají niečo ??, obáva sa niečoho ???, je niekým platený (ak ÁNO kým) za TO, aby písal petíciu ????, ... má čo skrývať ?????, je jeho umysel celkom priamy a čistý ??????, je alebo, nebodaj nie je ??? jeho život  v súlade s kresťanskou vierou ???????

a pokračovať by sa dalo.....   veľmi dlho ...

Pietruchová

#639 www.olga.sk

2013-11-06 20:51

Uz len to motto (Nikdy ma ako mladú pannu neobetovali bohom. Nikdy ma nemučili, nesúdili a neupálili ako bosorku. Nikdy ma zaživa nepochovali s manželom. Nikdy ma ako novorodenca neutopili v rieke Jang-c´-tiang. Nikdy ma babice v deviatich rokoch neobrezali. Nikdy ma neobliali kyselinou ani benzínom a nezapálili. Nikdy ma nikto nenútil vynosiť a porodiť plod znásilnenia. Nikdy som nevykrvácala po zásahu anjeličkárky. Nikdy ma neukameňovali kvôli predmanželskému styku. Nikdy ma nenútili predávať svoje telo. Nikdy mi neodrezali prsty kvôli nalakovaným nechtom. Nikdy ma nenútili chodiť zahalenú od hlavy po päty. Nikdy ma muž nezbil tak, že som musela prijímať potravu slamkou. Nikdy mi nebránili pracovať, vzdelávať sa, hovoriť na verejnosti, voliť a byť volená. Našťastie sa mi nikdy žiadna z týchto hrozných vecí nestala. Nestala, ale stať mohla. Z jediného dôvodu. Som žena.) hovori za vsetko. Ona je chora, fiktivne trpi za vsetko zlo, ktore sa nejakej zene moze prihodit. Nikdy sa jej nic nestalo, ale mohlo. No cista krava. Mna by mohlo zavalit v bani, mohol by ma zneuzivat nejaky knaz, mohla by matka srat na moju vychovu a tisic dalsich dementnych vymyslov a preto by som ako muz mal bojovat, aby zeny nemohli vychovavat svoje deti. Ako do pekla tu choru chuderu dostat z jej uradu?!

Hosť

#640

2013-11-07 04:28

Ked budu cestni ludia mlcat, budu kricat hulvati s kamennym srdcom.

Hosť

#641 Re: Re:

2013-11-07 07:08

#638: - Re:

odporúčam diskusiu pod petíciou na podporu pietruchovej :-))))


Hosť

#642 Re: Re: Re:

2013-11-07 09:59

#641: - Re: Re:

odporúčam ešte RAZ a v pokoji si prečítať aspoň TOTO: a potom použiť aj hlavu, nie len klávesnicu ...

"tzn. zmenit niečo čo sa vám nepáči .... na to nemáte reálne argumenty ...

ale ide vám i jediné ... a hystericky kričíte UKRIŽOVAŤ," ...

a s "krvavými očami" to v nedeľu kričťe napr. v kostole .... stále hlasnejšie a hlasnejšie ... až do odpadnutia tela ...

(a možno by pomohlo aj ďaleko menej, napr. rozhovor s psychológom, psychiatrom ...)

a mimochodom 100 % si naplnil(a) TOTO:

(alebo, ako je pre túto (kresťanskú) diskusiu typické, po priamej otázke, vždy nasledovala ignorácia, strkanie hlavy do piesku, alebo maximálne nejaká "naučená" fráza)

RVM

#643 Re: www.olga.sk

2013-11-07 10:13

#639: Pietruchová - www.olga.sk

Hlavne klud. Pietruchova mozno trpi fiktivne, ale ty trpis skutocne. Tvoje slzy mi uz vytekaju z USB a inych portov, ako aj z blue-ray mechaniky. Uz to tu nestiham utierat. Prestan tolko stresovat, a chod sa vyvetrat niekde na hory.


Hosť

#644

2013-11-08 08:39

Dobrá a potrebná aktivita. Možno petíciu doplniť napr.o odvolávky na masmédia (web adresy) o negatívnom, neprofesionálnom a zaujatom pôsobení tejto pani ,samozrejme primerane štylizáci a formulácii petície. Prajem všetko dobré a veľa tvorivých síl.

Hosť

#645

2013-11-08 14:26

#644: -

A co tak naprikla skusit nieco  o pozitivnom profesionalnom nezaujatom posobeni ????

To asi nie  vsak to by nepasovalo do vasej jedine spravnej "krestanskej" filozofie

a preto :  UKRIZOVAT , UKRIZOVAT

ozaj ukazka krestanskej lasky

 


Hosť

#646 Re:

2013-11-08 14:33

#644: -

a ČO tak napríklad skúsiť pohľadať niečo o

pozitívnom, profesionálnom, nezaujatom pôsobení ????

ALE to asi NIE, to by nepasovalo do Vašej jedine správnej "kresťanskej" demagódie

a preto UKRIŽOVAŤ, UKRIŽOVAŤ

ozaj ukážka a návod pravej kresťanskej lásky, odpúšťania,  porozumenia a pokory ...   LEN DO TO HO,

ešte nás presviedčajte dalej takýmito príspevkami o svojej "ozajstnej dobrote"

rodeova ideologia

#647 eticky kodex statneho zamestnanca

2013-11-09 09:54

www.employment.gov.sk/eticky-kodex.pdf Milí priatelia, myslím, že sa všetci zhodujeme, že pani Oľga Pietruchová nezastáva svoj post profesionálne a nestranne. Preto je správne, aby ho nezastávala a zastával ho niekto vhodnejší. Štátny úradník musí byť nestranný - Pietruchová nie je, na čo existuje množstvo dôkazov. Nemala sa na to miesto vôbec dostať, ale keď už je tam - musí rešpektovať isté pravidlá, čo ona ale nerobí. Preto ju treba žiadať odvolať. Ani ona si nemôže dovoliť "súkromne" brýzgať. Ak sa proti tomu nikto neozve, tak sa bude rozširovať priestor pre pôsobenie zla a nadávanie sa stane pracovnou metódou štátnych úradníkov. To si jednoducho nemôže dovoliť tak, ako si nemôže štátny úradník dovoliť nadávať na homosexuálov.

Hosť

#648

2013-11-09 18:35

Podporujem petíciu a súhlasím s odvolaním pani Pietruchovej.

Hosť

#649 Re: LUW

2013-11-10 12:34

#2: LUW - LUW

Ja som cista ateistka ale Pietruchova jednoznacne nie je normalna. Staci si precitat par jej clankov. Preboha desim sa, ze taka osoba zastupuje prava nas zien.

ja

#650 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?

2013-11-11 13:31

#613: RVM - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?

ak sa nemylim, autor prispevku (o korespondencii) to v dalsom texte vsvetlil - to len na upresnenie kto tu klame....