Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej


Hosť

/ #636 Re: Re: Re: Re:

2013-11-06 11:12

#633: RVM - Re: Re: Re:

Čo komu urobili katolíci zlé? Pracujú, platia dane, starajú sa o svoje deti, starých rodičov, chorých, bezdomovcov, charity...

Nikomu nevnucujú svoj názor, len si chcú uchrániť právo na svoj. Nebuďte ako rímsky cisár Nero, ktorý dal zapáliť Rím a potom to zviedol na kresťanov.

"Človek si neuvedomuje, že za bolesť spôsobovanú druhému bude potrestaný. Božia spravodlivosť je a bude svätá. Nespravodlivo vládnuci ľudia, ktorý idú zlou cestou budú za to spravodlivo odsúdení. Pýtam sa, človeče kam kráčaš? Kam smeruješ? Nachádza sa v tebe viera, spravodlivosť, pokoj, láska a úcta k druhým? Človeče posadnutý pýchou, chamtivosťou, závisťou a pohŕdaním druhým nevidíš, že v tvojej duši panuje zlosť a nenávisť k druhému človeku? Boh si ťa tak veľmi zamiloval a ty si tak zatvorený a zatvrdnutý." Je to citát, ktorý stojí za zamyslenie. Ak s ním nesúhlasíš, máš na to právo. Nikto ti to nevnucuje. Prečo niekto chce vnucovať ľuďom názory, ktoré sú názormi menšiny? Prečo ho chcú dokonca vnucovať zákonmi? Veď ak sú presvedčení, že ich gender ideológia je správna, nikto im to presvedčenie neberie.

Ale ja nechcem, aby moje vnúčatá sa museli hľadať a rozmýšľať, čím sa vlastne narodili, či sú chlapec alebo dievča, alebo niečo medzi tým, prípadne oboje. (Lebo moje deti to vedia od narodenia.)

Nemám nič proti homosexuálom, možno za svoju orientáciu naozaj nemôžu a chcú aj oni žiť plnohodnotne a chcú byť šťastní ale nechcem ani aby homosexuáli vnucovali svoju orientáciu druhým a chceli väčšie práva ako má každý.  Pozrime na práva etnických skupín - rasovú diskrimináciu. Nie je to niečo podobné? Lenže ak budete potom proti tomu namietať, pôjdete do väzenia. Lebo aj toto má byť zákonne ošetrené.

Nedajte sa zaslepiť nenávisťou. Rozmýšľajte ako človek.