Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej
Pedofilný extrémizmus a jeho podpora zo srany Oľgy Pietruchovej
- analýza: http://despiteborders.com/clanok.php?subaction=showfull&id=1391720883
- krátky článok toho istého autora na danú tému: http://andrejkovac.blog.pravda.sk/2014/02/07/ceskoslovensky-pedoextremizmus-a-olga-pietruchova/
riaditeľka odboru rodovej rovnosti a rovnosti príležitostí
S pozdravom
Ing. Oľga Pietruchová, M.A.
riaditeľka odboru rodovej rovnosti a rovnosti príležitostí
Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR
816 43 Špitálska 4-8, Bratislava
tel. +421 2 2046 1812
mobil +421 905 472 440
fax +421 2 5292 1271
[email protected]
www.gender.gov.sk
problém sexuálneho násilia páchaného na deťoch
Re: Re: Re: LUW
Další darwinista , ktorý si myslí, že sme zvieratá.....to vysvetľuje všetko....
Vážený....človek nie je len cicavec....je taktiež schopný umenia, práva, kultúry....a je poverený spravovať a starať sa o ine tvory.....dobrý Bože!!!.....takto to potom vyzera...že potom suhlasite aj s rannou sexualizaciou deti....juvenilnou justiciou...a ste zaslepeni...a nevidite čo sa deje...
este uvidime
postavi ateistickemu Bruselu, politici asi nie su to
zvacsa slobodomurari ktori nas uz fest zamurovali
Vážená pani Pietruchová,teraz ste na koni,ale dokedy? Diabol si Vás vyžiadal,no nebude to bez následkov,či už tomu verite, alebo nie,raz sa budete musieť postaviť pred Veľkého Súdcu,lebo chcete vziať Jeho kompetencie do vlastných rúk. Len Boh má právo na život ,lebo On nám život dáva.Chcem podotknúť,ešte mate čas nápravy Vášho pomyleného presadzovania sodomských zákonov. Tie Vaše pomýlené návrhy nás všetkých privedú do nešťastia,lebo Boh sa vysmievať nedá.
Inak som za Vaše odvolanie.Zbierate"zásluhy",ale sú to dary priamo z pekla.
Želám svetlo do Vašej duše,aby ste boli zachránená pre večný život.
Mária K.
Re: Katoliban vystrkuje rozky
#11: yoolo - Katoliban vystrkuje rozky
Neviem či máš deti, ale ja ako normálna matka a učiteľka nepotrebujem aby mi niekto, kto šíri kutúru smrti nabádal na mastrubovanie deti od 6 rokov, ktoré si už vedia prečítať trčiace bilbordy. A čo sa týka ochrany života od počiatku, čo je na tom nezmyselné. To sa deje aj v iných krajinách. Kultúra smrti ostane kultúrou smrti, či je to 13. storočie alebo 21. storočie. Áno si ovca, lebo preberáš nezmyselné vykrikovanie a názory od šíriteľov tejto kultúry. Ako sa bojíš, že vyjdeš z tohto stáda.
Re: Katoliban vystrkuje rozky
#11: yoolo - Katoliban vystrkuje rozky
Čo je na tom zaspaté, že nechceme aby sa proragovali potraty a malé a 5-6 ročné deti sa nabádali k sexuálnemu správaniu.
Som matka a učiteľka. Sexualna výchova je v škole dostatočná integrovaná v inom predmete. Aktivity pani P. sú úchylné, či by sme boli v 13. alebo 21 storočí. Zamysli sa nad sebou. Nie si posadnutý nenávisťou. ˇAno si ovca, lebo nechceš vytŕčať z košiara...
Andrej Novak
Stačilo!
Zdroj: http://www.zemavek.sk/2014/04/americky-velvyslanec-na-slovensku-ocenoval/
| This discussion has been closed. |