PETÍCIA PROTI VYTVORENIU PLATENÝCH PARKOVACÍCH ZÓN V TRENCÍNE

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií PETÍCIA PROTI VYTVORENIU PLATENÝCH PARKOVACÍCH ZÓN V TRENCÍNE.


Hosť

#26

2016-05-03 07:31

Pretože mi to príde čistý nezmysel a arogantná zlodejská praktika, ktorá je klasickým prejavom svojvôle niekoľkých poslancov s pánom primátorom na čele! Osobujú si rozhodovať za x tisíc ľudí bez vyjadrenia ich názoru k tak dôležitému problému ako je parkovanie...namiesto toho aby vytvárali nové parkovacie miesta, chcú okrádať občanov Trenčína za parkovanie na verejných priestranstvách, na ktorých sa desaťročia parkuje bezplatne....platiť za niečo čo nemáme mať vyhradené a strážené je čisté okrádanie ľudí!!! Stále mám väčší pocit že politická zlodejina sa stáva národným športom a ľudia ho ticho tolerujú a poniektorí voliči ešte aj podporujú....smutné až tragické...

Hosť

#27

2016-05-03 07:42

Vidím, že opäť sa pokúša nejaká skupina zlodejov vyberať peniaze za nič.
J.Dúžek

Hosť

#28

2016-05-03 07:55

lebo nehodlam osobam z trencianskej parkovacej a.s. platit domy a auta - http://www.finstat.sk/44510152/obchodny_register

Hosť

#29

2016-05-03 07:57

Som abonent a určite sa mi nepáči, že by som mal za niečo takéto platiť. Je to veľký zásah do peňaženiek všetkých občanov. Týmto krokom sa spraví viac zla ako dobra. Už teraz vidím tie hádky medzi občanmi, že oni si platia miesta a príde nejaká návšteva a obmedzí ich na mieste. Mestská polícia bude v pernamentnej pohotovosti pre sťažnosti občanov. Zamyslite sa, či Vám stojí za to Vaše poslanecké miesto. Lebo môže nastať situácia, že príde niekto, kto bude proti tomu a všetkých Vás môže vytlačiť.


Hosť

#30

2016-05-03 08:11

Vytvorenie parkovacích zón je vypracované neodborne.Pred domom Soblahovská 1111 parkuje 120 - 140 vozidiel čo je pre životné prostredie bývajúcich neúnosné. Parkujú tu firmy. Prečo by som mal platiť, keď mestu platím daň, daň platím za garáž a ešte mám parkovaciu karu pre ZŤP.Rodiny majú 1 - 3 motorové vozidlá. Pred domom je žltá čiara na ktorej parkujú vozidla, ale mestská polícia doposiaľ nikomu nedala "botíčku." J.Korený

Hosť

#31

2016-05-03 08:13

Som občan Trenčína 50 rokov. To čo sa v meste deje posledných 20 rokov sa tu nedialo ani za komančov. Ak vám niekto tvrdí, že poplatok za parkovanie nie je daň, bez toho aby ste mali garantované parkovanie, klame. Mesto sa postupne vyľudňuje. Sám zvažujem, že nájdem miesto kde nevládnu idioti. Pred pár rokmi mal Trenčín index 100/108 dnes k 8.4.2016 je index cca 100/116. Je pravdepodobné, že z Trenčína za pár rokov bude mesto duchov ako je Detroit. Preto pri ďalších voľbách dajte pozor koho volíte. Nie všetko je zlato čo sa bliští.

Hosť

#32

2016-05-03 08:53

Podľa príslušnej legislatívy (obchodný zákon) má občan (plátca) právo vedieť za čo platí, teda čo za to dostane. Odvodom platieb do ročného rozpočtu mesta, nie je splnená podmienka zákona, pretože vybrané poplatky môžu byť použité na čokoľvek. Návrh VZN nezohľadňuje všeky kategórie vodičov, občanov mesta. Parkovacie miesto blokuje automobil užívateľa, bez ohľadu na jeho majiteľa. Rieši VZN aj osoby s prechodným bydliskom ? Zo zavedením poplatkov, ale v primeranej výške súhlasím a návrh VZN odporúčam prepracovať.

Hosť

#33

2016-05-03 09:11

Pretože si myslím,že je to tak správne...,

Hosť

#34

2016-05-03 09:34

Vaz. pan Rybnicek, bolo by vhodne konecne sa zacat zaoberat cistotou v krajskom meste Trencin. A nechapem, preco to mam mat na starosti-parkovanie- sukromna spolocnost a nie mesto......preco asi, ze?

Hosť

#35

2016-05-03 09:35

Pretoze to co sa chysta je blbost bez hlavy a paty


Hosť

#36

2016-05-03 09:48

V Trenčíne som sa narodila a za 40 rokov viem ako sa postupne menil. Ako deti sme sa vždy mali kde hrávať, pri domoch bola všade zeleň aj keď len kúsok, miesto kde boli deti v bezpečí. Dnes keď sa pozriem na tieto miesta, je mi do plaču. Všade, kde sa len dá je strčený nejaký objekt. Postupom času sa mesto začalo meniť na šedé budovami zastavané "smetisko". Ničia sa úrodné pôdy a stavajú sa supermarkety, rúbu sa krásne stromy, ktoré nikomu v ničom nebránili a neboli ani choré (ale keď sa chce, dôvod sa nájde) a aby toho nebolo dosť, tak sa pustíme aj do centra. Domček s krásnou vežičkou oproti gymnáziu zrazu nie je. Súkromná osoba sa tak rozhodla (dôvod sa zase našiel). Všade firma, súkromná osoba a nič už v Trenčíne nie je chránené pred ich konaním. Odpredalo sa všetko čo sa len dalo a každý si tu robí čo chce bez toho, aby bol akokoľvek postihnuteľný a s požehnaním vedenia mesta, ktoré tomu napomáha namiesto toho, aby tomu zabránilo. Ľudia sú na seba zlí, bojujú aj kôli vynášaniu smetí, za ktoré si platí každý, žalujú na seba, udávajú sa ako malé deti, vládne na sídliskách nevraživosť. Skúste smeti hodiť nie pri svojom dome, ale hneď o kúsok ďalej pri vedľajšom dome. Ľudia sa aj za toto pomaly idú povraždiť. Tak ako to dopadne s týmto plánom parkovania? Situáciu s parkovaním určite riešiť treba ale taktýmto novodobým zotročovaním obyvateľov mesta, to je úbohé. Vždy som bola hrdá na to, že som súčasťou Trenčína. Bola som hrdá, keď som mohla ukázať známym pohľad z hradu na toto krásne mesto. Dnes sa musím hanbiť, čo uvidia? Rozbité kúpalisko, jedna budova na druhej, takmer žiadna zeleň a keď sa to nezastaví, tak po krásnych starých historických domoch nebude ani prach. Čím to bude pokračovať potom? Kde sú naše peniaze, ktoré platíme na daniach? Ako vyzerajú cesty v Trenčíne? To sa fakt už nehanbíte takto ožobračovať nás, ktorí sa v mnohom zaslúžili o rozmach Trenčína, naši starí rodičia mnoho vybudovali sami, svojpomocne, Trenčín bol jednou veľkou rodinou pred mnohými rokmi a čo sa z neho stalo?  Chránili sme si hodnoty, ktoré sa tu stáročia zachovávali, ochraňovali sa skvosty, ktoré nikto ničím nenahradí, pochovávame históriu mesta namiesto toho, aby sme ho zatraktívnili tým, že vyzdvihneme jeho históriu. Trenčania a tí, ktorým na Trenčíne záleží, každý kto sa dostane k tejto petícii a ku každej, ktorá bude zachraňovať hodnoty Mesta Trenčín a hodnoty nás občanov, pridajte sa. Bolo tu veľa rôznych problémov, ktoré sa v Trenčíne riešili, ale otázka parkovania je začiatok konca pokojného života, ktorý sme tu mali.  A keď sa to nezastaví, príde ďalšia rana a ďalšia.....nedopustime to. 


Hosť

#37

2016-05-03 09:56

Nie je možné, aby ľudia platili za nič. Tým, že každý občan v Trenčíne by bol nútený kúpiť si kartu, by v konečnom dôsledku preňho neznamenalo nič. Nový parkovaci systém by nikomu nezaručoval parkovacie miesto. Podľa vyjadrenia primátora na facebooku, získané finančné prostriedky by možno boli v budúcnosti použité na rozširovanie parkovacích miest. Tak sa pýtam, za čo vlastne mám platiť?
Juraj

#38

2016-05-03 10:09

Lebo mám rád Trenčín a chcem aby to tak aj zostalo.


Hosť

#39 WHY ?

2016-05-03 10:17

Každý kto má TN  ŠPZ, platí daň, prečo by mal sponzorovať ľudí ktorí ničím neprispievajú do verejného blaha, a vyberajú poplatky ??? 


Hosť

#40

2016-05-03 10:24

Predstavme si to ako tovar alebo službu. Ked niečo zaplatím tak chcem vidieť výsledok, niečo kvoli čomu som si to platil a súhlasil stým. Z tohto poplatku nebudem mať ja ani ostatní ludia pridanú hodnotu. Prečo by človek mal platiť za to že nič nedostane ? Ak si poplatok zaplatim tak potom chcem parkovacie miesto pre moje auto. To, že prídu peniaze do mesta a trebárs sa opravia cesty za to alebo ja neviem čo, nie je pre mna dôležité pretože za to si už platím v daniach a rôznych odvodoch mestu resp. štátu.


Hosť

#41

2016-05-03 10:27

Nechceme nove parkovacie miesta, nechceme nové betonove priestranstva, chceme pešie zóny, parky, viac zelene, cyklochodníky po celom meste, ktoré budú na seba navzájom nadväzovať a bezpečne sa dostaneme z Kubrej  až na Juh a k Laugariciu aj s deťmi. Chceme oddychové zóny popri Vahu, lavičky, ihriská, opraviť hrádzu, potiahnuť verejné osvetlenie až k novému cestnému mostu( po zotmení len na vlastné riziko po hrádzi).Prečo to inde ide a tu nie? Tam asi nemaju tak nenažraných ......... Chodte sa pozrieť len na Moravu, alebo kusok do Rakuska ako to tam vyzerá. ľudia zobudťe sa a začnite tým, že podpíšte túto petíciu a budete ju širiť dalej.


Hosť

#42

2016-05-03 10:31

Plne súhlasím s petíciou, hlavne nezabudnite pootvarať spätné maily, aby boli vaše PODPISY PLATNÉ!!!!

Yulia
Hosť

#43

2016-05-03 10:34

Pretože to tak chcem! Byvam v Trencine cely zivot a protivi sa mi, ze sa zase niekto chce obohatit na cudzi ucet!!!


Hosť

#44

2016-05-03 10:41

Toto čo sa tu už deje je niečo neskutočné v rádiu furt počúvam aké vysoké a hlavne zbytočné pokuty Trenčín dostáva za svoju neschopnosť robiť svoju prácu začo sú aj platený a nikto za to nepiká a oni si myslia že mi nevynný a hlavne nezodpovedný ľudia to budeme všetko platit za ich chyby a na ich črevá nenažrané, všetci sa vozia na nových drahých autách za bohvie ake peniaze. Mám dve autá a prečo by som plaťil za obe autá ked to jedno parkujem na svojom súkromnom pozemku ktorý som musel kúpiť potrebujem dve autá osobné aj SUV a za obe platím poistky atď. To že auto je písané na trvalé bydlisko neznamená že sa auto aj tu nachádza a využíva!!! Problém zaparkovať a toto nič nerieši a tá cena 50e a druhé 90e vrchol!!! Ak toto prejde z radosťou sa sťahujem a nech tu bačujú poslanci aj z tým Rybárom sami a ešte prerobia pretože mesto bude eŠtie viac mŕtve ako je teraz. Toto čo sa deje vedie len k veľkej demonštrácií a toto všetko sa deje len preto lebo držíme hubu a oni len nakladajú koľko sa na nás zmestí oni môžu všetko a mi nič asi tak schopme sa oni by mali byť tu pre nás a nie mi pre ních!!!


Hosť

#45

2016-05-03 10:48

 TRENČANIA, V JEDNOTE JE SILA!!!!!


Hosť

#46

2016-05-03 10:50

Dufam,ze ludia budu stat za sebou proti tomu hlupemu napadu..a ak neuspejeme peticiou ja osobne nebudem nic nikomu platit za parkovanie pred domom alebo pred pracou..to je zas aby sa niekto nabalil urobene..hlavne,ze cesty su rozbite a z nas budu cucat coraz viac a viac ale opravut nic nevedia...
john doe

#47 Re:

2016-05-03 10:50

Súkromnou firmou, ktorá je akciovou spoločnosťou, ktorej 100% akcionárom je mesto a len demokrticky zvolení poslanci majú moc niečo zmeniť na tom, kto je akcionárom? Môžeš návrhu parkovacej politky vyčítať všeličo, ale tu si vedľa.


Hosť

#48

2016-05-03 10:52

Keď nikto nezaplatí, pošlú celemu Trenčínu pokuty, či čo? :-)


Hosť

#49

2016-05-03 11:04

Som proti nezmyselnemu spoplatnovaniu parkovania v Trencine a dalsiemu zneprijemnovaniu zivota v tomto meste. Protestujem proti predcasnemu nakupu Softvéru a akemukolvek zbytocnemu minaniu verejnych financii.

Hosť

#50

2016-05-03 11:09

Nie som sice priamo obyvatelkou Trenčína ale vyrastala som v tomto meste a pracujem tu. Keďže mi mesto nijako nepomohlo v umiestneni dieťaťa do materskej škôlky a niekam som ho dať musela každé ráno ho vozim autom do vedľajšej dediny - priamy spoj neexistuje, potom letim do práce kde najskôr 15 min hladam miesto na parkovanie. Pokial sa zavedu PK tak budem robit len na parkovne a naklady na cestu do a z prace. Rada by som chodila autobusom, ale ako dopravným dieťa do škôlky a zi škôlky domov mi nikto poradiť nevie. A to je škôlka v prevadzke od 6.30 do 16.00 a ja pracujem 8,5 hod. To mam ako stihnúť verejnou dopravou? Nie som superman!!!