Zavedenie nového železničného spojenia do Slovenského raja

Kontaktujte autora petície

Pokračujeme..

2021-01-22 14:22:13

Aj keď by sa mohlo zdať, že som to s touto petíciou už zabalil, nie je to tak. Je pravda že v tejto elektronickej forme to veľký úspech nedosiahlo. Počas minulého leta sa mi ale podarilo napriek pandemickým obmedzeniam vyzbierať viac ako 1000 podpisov v papierovej forme. Veľká vďaka patrí najmä prevádzkam na Dedinkách. Nedá sa predpokladať čo nás čaká tento rok, ale buďme trpezliví a verím že sa dočkáme.

Ing. Jozef Huťka

Dobré správy

2020-06-26 06:31:24

Minister dopravy Andrej Doležal včera oznámil zavádzanie sezónnych vlakov počas leta v rôznych regiónoch Slovenska, ktoré sú turisticky atraktívne. Medzi nimi je aj Horehronie a Slovenský raj. Podľa neoficiálnych informácií by malo ísť o dva páry vlakov navyše počas víkendov júla a augusta. Dúfajme že sa to podarí.

V petícii však pokračujeme naďalej, lebo naša požiadavka sa od tohto kroku ministerstva mierne líši. My žiadame zavedenie ďalšieho spojenia dennou vozbou, nie len cez víkendy, v pozitívnom prípade aj celoročne, nie len v letnej sezóne. Ďakujem za každý doterajší podpis a prajem pekné leto.

Jozef Huťka

Ing. Jozef Huťka

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.