Podpora vymenovaniu poslanca NR SR Tomáša Tarabu za ministra kultúry.

My, nižšie podpísaní,

vyjadrujeme plnú podporu menovaniu poslanca Národnej rady Slovenskej republiky Tomáša Tarabu za ministra kultúry novej vlády. Rozumieme, že voľby sú základným kameňom demokracie a rešpektujeme právo víťaznej strane vytvoriť novú vládu. V tomto prípade sme presvedčení, že Tomáš Taraba je správnou voľbou pre rezort kultúry. Jeho záväzok voči národným a kresťanským hodnotám je v súlade s princípmi, ktoré by mali byť vedením pre ministerstvo kultúry.

Tomáš Taraba tiež zdôrazňuje potrebu transparentnosti a odmieta financovanie skrytých politických aktivít, ktoré sa kamuflujú pod zámienkou kultúry. Rovnako sa postavil proti gender propagande a krajne ľavicovému boľševistickému kultúrnemu marxizmu, ktorý žije z našich daní a bujnie na úkor spoločnosti. Veríme, že jeho politická skúsenosť a odhodlanie k posilneniu kultúrnych hodnôt ho robia vhodným kandidátom na túto dôležitú pozíciu. Očakávame, že jeho vedenie bude prínosom pre slovenskú kultúru a umenie a prispeje k zachovaniu a rozvoju národného kultúrneho dedičstva. Podporujeme rozhodnutie nového kabinetu a vyzývame prezidentku Zuzanu Čaputovú, aby Tomáša Tarabu potvrdila vo funkcii ministra kultúry.

Peter Kálóczy    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Peter Kálóczy na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.