Petícia za zničenie obce Kysak a vlakovej stanice v neJ!!!!?+!

Dobrý deň,

Táto petícia je potrebná aby sme nastavili rovnováhu medzi občanmi Slovenskej republiky. Kysak v poslednom čase znepríjemnil životy tisícky ľuďom, hlavne kvôli meškaniu vlakov a náhradnej autobusovej dopravy, kde není ani zastávka a autobus je tam tak 50/50, to tiež záleží od nálady šoféra a akú mal rannú kávu. Preto žiadame o zbombardovanie KYSAKU A VLAKOVEJ STANICE, ABY SA NASTAVILA ROVNOVÁHA!!! Toto sa za Svätopluka ešte nestalo, aby nejakí kombarďáci meškali jak šialený.

1) napíšeme Putinovi, aby urobil ofenzívu na obec Kysak s jeho vojskami, čím ju zbombarduje

2) Rumunsko pošle svojich obyvateľov aby pokradli všetky veci z KYSAKU

3) Slovensko odstráni Kysak z mapy a označí ho za zónu smrti

4) potom si dáme piwko a klobásu

PODPISUJTE, INAK PRÍDE POHROMA A VŠETCI SKONČÍME V KUFRY SMRTI!!!!! - Mudrc Agošon 2.4.1403 predpovedal pohromu KYSAKU, ktorej sa musíme brániť 💯💯💯💯.

Ďakujeme za pozornosť 😘Picsart_23-10-03_10-04-17-578.jpgPicsart_23-10-03_10-05-08-118.jpg

Nasledovník Agoša a jeho kumpánov Belizara, Čimulu, Janka, Kamila a Humráka    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Nasledovník Agoša a jeho kumpánov Belizara, Čimulu, Janka, Kamila a Humráka na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.