Petícia za milosť pre neprimerane tvrdo potrestaného umelca .

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za milosť pre neprimerane tvrdo potrestaného umelca ..


Hosť

#251

2012-12-06 23:41

Cinkota ako informátor sa musel dozvedieť velmi nebezpečné veci keď mu naparili 8 rokov aby ho umlčali.Pánom policajtom s ktorými spolupracoval určite stačilo aj zopár eur navyše nech čušia.Dosadená vláda,sudcovia,polícia,súd si nevyžiada ani dôkazy,svedkovia žiadny...A takto si žijemee...
6

#252

2012-12-06 23:42

nezaslúži si to :/

Hosť

#253 Re:

2012-12-06 23:47

#203: Sisi -

napíš evangelium ty študentka sociálnej práce (čo študuje každý debil, čo potrebuje vysokú školu). sadza 8 rokov je pre dealerov nie pre konzumentov (viď tr. zákon). Ja som v týćh topánkach aspoň kúsok cesty prešiel, ty zjavne len vo virtuálnych papučkách !! Inak ta uznávam, ak po štúdiu tej sociálnej práce naozaj chceš v sociálnej práci pokračovať, takáto naivná osoba bude prínosom.


Hosť

#254 Re:

2012-12-06 23:51

#226: -

milý človek, dúfam, keď sa ti stane, že súhrou časových a priestorových okolností spôsobíš zavinene v inak bežnej situácii dopravnú nehodu, ktorou niekoho náhodou zabiješ, tak sa prihlásiš o trest ktorý bude minimálne 8 rokov a jeden deň.

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2012-12-06 23:54



Hosť

#256 Re: Re: Re: cinky

2012-12-07 00:04

#49: - Re: Re: cinky

tak na toto musím reagovať. JE TO KOKOT !! Dúfam, že ten KOKOT nebude musieť byť nikdy konfrontovaný z dôsledkami svojej KOKOTSKEJ výchovy. Potom by sa asi musel sám seba spýtať kto je KOKOT.

Lulua777

#257 hmmm

2012-12-07 00:06

Akým principiálnym právom môže nejaký zákon obmedziť kohokoľvek, aby urobil niečo, čo neobmedzuje a neškodí nikomu inému? Prečo nechrániť ľudí pred prejedaním sa? Prečo nenútime ľudí cvičiť denne aspoň hodinu? Vieme, že tučné jedlá zabíjajú viac ako drogy.
Prečo len marihuana, prečo nie alkohol a cigarety? Všetky návykové látky dokopy spôsobujú približne desaťkrát menej trestných činov ako alkohol. V prípade marihuany bude počet trestných činov pod vplyvom tejto drogy (nie samotným faktom užitia, či distribúcie) zanedbateľný – droga vyvoláva mierumilovné stavy, smiech, malátnosť a ľahostajnosť. Alkohol naopak znižuje zábrany a často vyvoláva agresiu.!!!!!!!

Hosť

#258 Re: hmmm

2012-12-07 00:09

#257: Lulua777 - hmmm

Lulua, on mal 200 dávok pervitínu. Je to v čínskej mediciíne niečo pozitívne ?


Hosť

#259

2012-12-07 00:13

tento trest je podla mna neprimerane vyskoky a skor posobi ako odstrasujuci priklad pre ludi ktori vedome poskodzuju svoje zdravie..spolocnost bi mala takychto ludi skor liecit a nie ich trestat odnatim slobody..je to radykalny zasah do zivota ako takeho

Hosť

#260 Re: hmmm

2012-12-07 00:15

#257: Lulua777 - hmmm

nedaj boh aby tvoja rodina mala problem z drogami či by si sa ich aj potom takto zastávala je to svinstvo a 200 davok nemal len pre saba

carino

#261

2012-12-07 00:16

podla mna mu dali malo, je to obycajny narkoman a diler
moje meno neni dolezite

#262 Re:

2012-12-07 00:21

podla mna su jebnuty kokoti v nasej vlade sudnictve policii proste vsade kar im do hlavy preto zijem v zahranici lebo toto sa moze len u nas nieco take stat ze cloveka ktory odjebe zopar ludi dostane menej ako niekto kto si chce troska zlepsit naladu Pečkom .... jebe im to dobre v hlavach

Milan T

#263

2012-12-07 00:30

Myslím si že Cinky určite nepredával drogy. Nemám šajnu kolko stojí 7 striekačiek čo u nho našli.
Myslím že to asi nebolo za 100 000 EUR.
počul som o policajtoch ktorý predávali drogy a poznám jedného, ktorý je z toho obvinený. Jazdil na luxusných autách... Najhoršie čo je na tomto prípade je ďalšia rana dôveryhodnosti polície a justície. Mafiáni záhadne sa dostávajú na slobodu. známi a rodinný príslušníci sudcov a súdnych zamestnancov dostanú pri porušení zákona smiešne tresty. A práve ten nerovnaký meter je dôvod prečo som podpísal túto petíciu. Som presvedčený že Cinkota nepredával drogy a bol potrestaný príliš
slnko

#264

2012-12-07 00:33

Je mi úplne na grce z tohto neskutočného hnuuusu v tomto štáte, policajná chunta a mašinéria, a viem o čom hovorím,štána moc, mašinéria, nadradenosť, a ešte aj množstvo hlúpych oviec, nechápete, že všetko je inak ako sa prezentuje, sú v tom v pozadí tí, ktorí by boli odhalení, rozhodli sa ho upratať, celé je to tu choré, ZOBUĎME SA !!!! ZMEŇME TO!!! UMELECKÁ POSPOLITOSŤ MENIACA DEJINY začnime meniť tento zvrhlý štátny systém
Adam

#265 Re: Re: Re: cinky

2012-12-07 00:51

 

prosim ta, sam zo seba tu robis mentala a degena...

nechapem co sa tu ohradzujete argumentami "keby si vase dieta od neho kupilo drogu..." a podobnymi hlupostami...

PO PRVE: Osoba vyhladava drogu z vlastnej iniciativy...

PO DRUHE: Ak mu ich nedokaze sprostredkovat DILER A, tak mu ich sprostredkuje DILER B popripade C...

 

Alkohol = droga

ideme teraz picovat do barmanov ze nasim deckam nalievaju ? oh wait...

elzetka

#266 Drogy a trest

2012-12-07 00:51

Nefandím drogám, považujem za nebezpečnú už aj "nevinnú" marihuanu, lebo si myslím, že je to odrazový mostík k tvrdým drogám pre nevyrovnaných ľudí, ale tento trest nepovažujem za rozumný, lebo nemôže splniť svoj cieľ. Tým má byť prevýchova, ale po toľkých rokoch zákonite vyjde "z lochu" zlomený človek. Namiesto odňatia slobody povinná práca v zariadeniach, kde drogovo závislí trpia pri liečbe svojej závislosti.

Hosť

#267 Re:

2012-12-07 00:52

#264: slnko -

o tejto hodine reagujú zjavne už len idioti (vrátane mňa), nejako sa zabudlo, že téma sa týka nejakej dopredu odsúdenej na neúspech "petície" vo veci nejakého cinkyho, právoplatne odsúdeného dealera, ktorý je náhodou nejakým hercom, inak by sa na neho ani pes nevyprdol, ako sa nevyprdol na stovky obdobne odsúdených dealerských zmrdov. Ale keď sa za neho postavý pán hryc a pán maštalír, už chýba len pani fialová, tak možno vlastnými telami zabránia aby ten prenasledovaný chudák, na ktorého odsúdení musí mať tento štát naozaj extrémny záujem (muž v železnej maške, Al Capone, Slánsky, Horáková, Kocúr, Havel) sa nikdy do basy nedostal.


Hosť

#268

2012-12-07 01:05

V rozhovore Cinkota povedal že ho radšej budú musieť zabiť.Jeho známy zverejnil na sociálnej sieti blog v ktorom sa zmienil že radšej spácha samovraždu.Doteraz na výkon trestu nenastúpil a nikto nevie kde je.
Mená ktoré sú v jeho tajnom spise,ktorý si súd ani nevyžiadal určite takmer každý dobre pozná.
Polícia potvrdila že robil informátora,ale poprela že drogy kupoval pre nich.Avšak ak zanedbali právne použitelný systém pri zísavaní dôkazov a chytila ho iná hliadka nebudú si robiť problémy a všetko poprú.
Súd nepreveroval kto hovorí pravdu.
Darmo sa tu hádate či je to vela alebo málo, či to chcel predávať alebo nie,čo podla môjho názoru rozhodne nie,verím tomu že to bolo pre políciu,možnože aj nie všetko ale ak tak to mal jedine pre vlastnú spotrebu.
Dušan Cinkota svojou spoluprácou s políciou si to odsral za mnohých svojich kolegov,za iných mediálne známych ludí,taktiež aj politikov a iných bossov.Polícia zapredala svoje poslanie možno pre peniaze,možno zo strachu.Inú možnosť asi ani nemali.A niektorý ju podpísali možno preto že aj kôli ich menu je Cinkota tam kde je.No to sú všetko iba dohady.Aj keď bohužial fakty aj články o pojednávaní tomu nasvedčujú.
Dušan Cinkota je bývalí narkoman a recidivista.
Tí sa smrti až tak neboja.
Ak naozaj urobí to čo povedal tí o ktorých menách Cinkota vedel ale nemohli byť zverejnené budú mať ovela väčší trest ako keby teraz ludia zistili pravdu o nich.Budú žiť navždy s pocitom že kôli nim si niekto vzal život.Niekto kto už 5 rokov nad drogou zvíťazil a zaradil sa do života.

Takže milá vláda,milé naše súdnictvo a ďalší ktorých sa to týka.
Vďaka vám sa právom hanbím za to že som občanom tejto republiky,zatože vďaka vašej demencii sú Slováci stále na posmech,zatože sme totálne skorumpovaný štát v ktorom pomaly každý za 5eur zabije matku.
Ale vďaka tejto afére aspoň bude každý vedieť že sa vám veriť nedá.A že ochraňovanie nevinných a právo a spravodlivosť.Taký velký baraní k....t
HANBA HANBA HANBA VAM VSETKYM TAM!!!

Všetky vaše prúsery sú zahmlievané a zamlčované vidno to tejto diskusii že obyčajný ludia sa o vašich nekalých praktikách nikdy nedopočuli lebo máte všetkých kúpených.

Ludia tu nejde o to či fetoval alebo nie,či robil dealera ktorý by to dával vašim deckám,aj keď drogu ti nikto len tak neponúkne za fet sa v skutočnom svete musí  platiť,na ulici to neni tak ako ste to videli vo filmoch milý rodičia. 
Máte pravdu čo tvrdíte že keby Cinkota nieje známy každý by na to kašlal.Ale to že je herec a že o tom vie verejnosť je velmi dobre pretože vela ludi sa vďaka diskusiam ktore sa o tom vedú,dozvedia pravdu o našom vládnom a právnom systéme.

Tu ide o to že neprimeraný trest dostal naschvál že by odhalil vela ludí a vecí nielen tých ktorí sú v tom tiež ale možno aj tých ktorý sú za tým.Veď keby s nimi nespolupracoval mal čas zbaviť sa toho.Alebo by sa priznal ako v minulosti,olutoval,priznal dohodu o vine a treste.VERIL POLíCII NEMAL DôVOD KLAMAť A CELé TO OBRáTILI  PROTI NEMU.

ON NEUROBIL NIč,NEMAL BY MAť žIADNY TREST JEMU BY STE MALI BYť VĎAčNý,RODIčIA žE POMáHAL ODHALOVAť LUDí KTORý TO VAšIM ĎEťOM DáVAJú.A EšTE HO POSLALI AKO OFICIáLNEHO INFORMáTORA SEDIEť,K LUDOM KTORYCH ODHALOVAL.SKUTOčNý VINNíCI TAM NEPôJDU.LUDIA KTORí TO TU RIADIA MAJú VšADE DOSADENé BáBKY.MAFIANI SU NA SLOBODE,VRAHOVIA TIEž A TAKISTO LUDIA KTORý STOJA ZA CELOU DROGOVOU SKUPINOU PRETOžE TýM SA NIKDY NIč NESTANE!!!

OTVORME Už KONEčNE VšETCI OčI TýMTO čO UROBILI IBA SAMI POTVRDILI žE JE TO TAK NAOZAJ.

 


Hosť

#269

2012-12-07 01:11

Želám si aby verejná mienka bola akceptovaná... naozaj naše súdy a súdnictvo a tiež polícia strácajú každým takýmto prípadom svoju hodnovernosť. Nech sa neroztáča koleso vykonštruovaných procesov a obvinení pričom dennodenne sledujeme prípady kedy sa naozajstní zločinci usmievajú slušným ľuďom dotváre, ba zastávajú dôležité posty platené z daní občanov
Peiper

#270 Re: Re: cinky

2012-12-07 01:38

Peiper

#271 re

2012-12-07 01:42

za vrazdu dostane clovek minimalne 15 rokov co sa tyka zabitia tma je to ine zabitie z nedbanlivosti neumyselne atd to su 2-3 roky ... ale hadam mi nechces povedat ze clovek ktoremu sa stane nehoda nestastna usmrti niekoho autom povedzme a nie je opity len porusil predpisy by mal dostat trest vyssi ako niekto kto opakovane ako pan Cinkota pacha zavaznu trestnu cinnost...recidiva 8 rokov je este hodne malo....
Peiper

#272 Re: spravil priestupok ? ano...trestat ? ano.... ale nie 8 rokov......

2012-12-07 01:48

#9: misa6 - spravil priestupok ? ano...trestat ? ano.... ale nie 8 rokov...... Jasne osobna potreba bezne na osobnu potrebu nosis v aute 200 davok.... to bol asi nejaky road trip nie s kamaratmi cesta okolo sveta za 80 dni :D :D :D

 


Hosť

#273 kruvareň

2012-12-07 01:55

policajný štát, takto strašia ľudí svine z hora.

Hosť

#274

2012-12-07 02:07

Nemam slov pre komentar k tomuto verdiktu nasho sudnictva.

Hosť

#275

2012-12-07 02:16

Pokial drogy ma pre vlastnu potrebu, je to jeho vec. Mala by to but sloboda sukromia. Ked sa predavaju cigarety, ktore sposobuju rakovinu a smrdia na okoli, nevidim dovod zakazovat drogy pre vlastnu potrebu a vo vlastnom sukromii