Petícia za milosť pre neprimerane tvrdo potrestaného umelca .
cinky
kto z tych, ktori podpisujete peticiu, by ste ju podpisovali a protestovali proti odsudeniu, keby VASE dieta, vdaka ´´tovaru´´ od ´´polepseneho´´ cinkyho skoncilo v liecebni? ja viem, vasich deti sa to netyka - to ale neznizuje jeho vinu. nestacilo prve poucenie - nuz teda smola chlapce. si uz velky, rozumu mas dost.
btw. pan hryc ma velmi svojsku optiku - trest sa mu vidi neprimerane tvrdy. rovnako pricinou autonehody jeho syna bola ´´prekazka na ceste´´ nie neprimerana (135km/hod) rychlost.
Re: cinky
#2: vyberam si prezYvku - cinky
zamyslite sa hlavne nad tym, kolko v nasom state dostane clovek napriklad za vrazdu.. aj z toho uhla pohladu je to neprimeraný trest... a je velmi neeticke obuvat sa do spominanej autonehody. majte trosku ucty.
to ze niekto drogy konzumuje neznamena, ze ich predava a uz duplom nie detom>>>> rozmyslela by som si co pisem!!! a uz ked pisem aspon sa pod to podpisem!!!! a sudit niekoho koho som pocula a videla len v telke a osobne viem o nom velke hovno.... no vies charakter Vasej osobnosti sa nezaprie.... zasmiala by som sa, keby Vase deti skoncili v liecebni po konzumacii nejakych sraciek od ''Varica'', ktory sa teraz isto smeje, lebo za 2,5 roka je vonku!!!
Re: Re: cinky
ano suhlasim - za nasilne trestne ciny - za vrazdy, znasilnenie, tyranie deti treba sadzby vyrazne zvysit. v niektorych pripadoch by stal za zvazenie aj trest smrti. ale to neznamena, ze nedokonaly zakon znizuje zavaznost ineho trestneho cinu.
toto nebola nahoda. a nebolo to prvy krat - aka je pravdepodobnost zmeny? cinky tvrdi ze sa zmenil. to hovoril aj predtym.
pokial ide o nehodu - nebola to urazka - len priklad dvojakeho metra, ktory ma pan herec tak velmi rad.
to mnozstvo co mal pri sebe bolo pre vlastnu spotrebu - zasoby na cely rok?
nebolo to prvy raz....
spravil priestupok ? ano...trestat ? ano.... ale nie 8 rokov......
raz mal s drogami problem, no dobre, to sa da tolerovat... no recidiva z jeho strany sa dala cakat, tak nech v tej base zhnije
Cinky
Zbohom.
...
Cinky
nesud pokial nepoznas.....a pokial si nebol učasný...
Zacnite rozmyslat
zlodeji
Re:
Bol potrestaný spravodlivo , nebola to marihuana , ale perník !!! a to množstvo to čo bral pre celý pentagon , či ako? čo ho tu teraz obranujete chudáčika, ved nemal v tom premieru , tak čo , šup pekne do basy ...ved ak spolupracoval s PZ tak možno ak bude aj vo väzení a nájde si toho spravneho týpka , možno zaspieva a bude to o pár rôčkov menej ....
vase dieta ma na vyber ci chce brat drogy, alebo nie, je to predovsetkym zalezitost vychovy.... VSETKY drogy maju byt legalizovane a pod kontrolou statu.... tieto stredoveke zakony su proti ludskym pravam!!!! Je proti zdravej logike, aby dostal niekto, kto si da drogu (ktoru niekto oznacil za nezakonnu) vyssi trest ako za vrazdu.....
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |