Petícia za milosť pre neprimerane tvrdo potrestaného umelca .


Hosť

/ #268

2012-12-07 01:05

V rozhovore Cinkota povedal že ho radšej budú musieť zabiť.Jeho známy zverejnil na sociálnej sieti blog v ktorom sa zmienil že radšej spácha samovraždu.Doteraz na výkon trestu nenastúpil a nikto nevie kde je.
Mená ktoré sú v jeho tajnom spise,ktorý si súd ani nevyžiadal určite takmer každý dobre pozná.
Polícia potvrdila že robil informátora,ale poprela že drogy kupoval pre nich.Avšak ak zanedbali právne použitelný systém pri zísavaní dôkazov a chytila ho iná hliadka nebudú si robiť problémy a všetko poprú.
Súd nepreveroval kto hovorí pravdu.
Darmo sa tu hádate či je to vela alebo málo, či to chcel predávať alebo nie,čo podla môjho názoru rozhodne nie,verím tomu že to bolo pre políciu,možnože aj nie všetko ale ak tak to mal jedine pre vlastnú spotrebu.
Dušan Cinkota svojou spoluprácou s políciou si to odsral za mnohých svojich kolegov,za iných mediálne známych ludí,taktiež aj politikov a iných bossov.Polícia zapredala svoje poslanie možno pre peniaze,možno zo strachu.Inú možnosť asi ani nemali.A niektorý ju podpísali možno preto že aj kôli ich menu je Cinkota tam kde je.No to sú všetko iba dohady.Aj keď bohužial fakty aj články o pojednávaní tomu nasvedčujú.
Dušan Cinkota je bývalí narkoman a recidivista.
Tí sa smrti až tak neboja.
Ak naozaj urobí to čo povedal tí o ktorých menách Cinkota vedel ale nemohli byť zverejnené budú mať ovela väčší trest ako keby teraz ludia zistili pravdu o nich.Budú žiť navždy s pocitom že kôli nim si niekto vzal život.Niekto kto už 5 rokov nad drogou zvíťazil a zaradil sa do života.

Takže milá vláda,milé naše súdnictvo a ďalší ktorých sa to týka.
Vďaka vám sa právom hanbím za to že som občanom tejto republiky,zatože vďaka vašej demencii sú Slováci stále na posmech,zatože sme totálne skorumpovaný štát v ktorom pomaly každý za 5eur zabije matku.
Ale vďaka tejto afére aspoň bude každý vedieť že sa vám veriť nedá.A že ochraňovanie nevinných a právo a spravodlivosť.Taký velký baraní k....t
HANBA HANBA HANBA VAM VSETKYM TAM!!!

Všetky vaše prúsery sú zahmlievané a zamlčované vidno to tejto diskusii že obyčajný ludia sa o vašich nekalých praktikách nikdy nedopočuli lebo máte všetkých kúpených.

Ludia tu nejde o to či fetoval alebo nie,či robil dealera ktorý by to dával vašim deckám,aj keď drogu ti nikto len tak neponúkne za fet sa v skutočnom svete musí  platiť,na ulici to neni tak ako ste to videli vo filmoch milý rodičia. 
Máte pravdu čo tvrdíte že keby Cinkota nieje známy každý by na to kašlal.Ale to že je herec a že o tom vie verejnosť je velmi dobre pretože vela ludi sa vďaka diskusiam ktore sa o tom vedú,dozvedia pravdu o našom vládnom a právnom systéme.

Tu ide o to že neprimeraný trest dostal naschvál že by odhalil vela ludí a vecí nielen tých ktorí sú v tom tiež ale možno aj tých ktorý sú za tým.Veď keby s nimi nespolupracoval mal čas zbaviť sa toho.Alebo by sa priznal ako v minulosti,olutoval,priznal dohodu o vine a treste.VERIL POLíCII NEMAL DôVOD KLAMAť A CELé TO OBRáTILI  PROTI NEMU.

ON NEUROBIL NIč,NEMAL BY MAť žIADNY TREST JEMU BY STE MALI BYť VĎAčNý,RODIčIA žE POMáHAL ODHALOVAť LUDí KTORý TO VAšIM ĎEťOM DáVAJú.A EšTE HO POSLALI AKO OFICIáLNEHO INFORMáTORA SEDIEť,K LUDOM KTORYCH ODHALOVAL.SKUTOčNý VINNíCI TAM NEPôJDU.LUDIA KTORí TO TU RIADIA MAJú VšADE DOSADENé BáBKY.MAFIANI SU NA SLOBODE,VRAHOVIA TIEž A TAKISTO LUDIA KTORý STOJA ZA CELOU DROGOVOU SKUPINOU PRETOžE TýM SA NIKDY NIč NESTANE!!!

OTVORME Už KONEčNE VšETCI OčI TýMTO čO UROBILI IBA SAMI POTVRDILI žE JE TO TAK NAOZAJ.