Za vytvorenie priebežnej štvorprúdovej vozovky pre autá na Nabreží v Bratislave Petícia

090820233639.jpg

Primátor Matúš Vallo, Magistrát hlavného mesta SR  Bratislavy a cykloteroristi sa rozhodli zaútočiť na všetkých vodičov, ktorí využívajú nábrežnú trasu v meste na dopravenie sa do zamestnania, k lekárovi, dopravenie deti do školy, na zaparkovanie, na zásobovanie, na nákupy a za voľným časom alebo tam bývajú! Je to ďalší krok vo vytváraní fantómových cyklotrás v Bratislave bez reálneho významu a potreby, ktoré dlhodobo používa minimum cyklistov - len pre potreby zviditelnenia sa niektorých narcisov.

Od polovice augusta 2023 sa rozbehli práce na zúžení vozovku na nábreží na jeden pruh a druhý pruh sa vyčlenil pre cyklistov. Tak isto sa zmenila organizacia dopravy: znemožnilo sa odbočenie na Kúpelnú a k osobnému prístavisku -  ako sa reklamuje v peticii:  Peticia proti zakazu odboceniu k osobnemu pristavu

Víziou Matúša Valla  a Tatiany Kratochvílovej sú zrejme každenné zápchy na Nábreží ako sú na fotografii - a ešte väčšie dennodenné zápchy na zjazde a výjazde z Karlovej vsi na most Lafranconi, zápchy na Einsteinovej - ako to je už v súčasnosti. Pri tom stačilo cyklistov nasmerovať na nábrežnú komunikáciu a obmedziť ich rýchlosť na max. 8 kmh alebo na druhu stranu Dunaja kde cyklotrasa vybudovaná je.

My, dole podpísaní občania, na základe čl. 27 Ústavy SR a zákona č. 85/1990 Zb. (O petičnom práve, v znení neskorších predpisov) - ako dotknutá verejnosť  žiadame preto Magistrát hl. mesta SR Bratislavy, p. Matúša Valla a jeho suitu z Magistrátu: Zrušte cyklotrasu na Vajanského nábreží !

Vyzývame primátora Valla, aby okamžite ukončil útok na motoristickú verejnosť zrealizovaný osadením nebezpečných prvkov do cestnej dráhy alebo k cestnej dráhe, nedodržaním predpísanej šírky cestnej dráhy, bezdôvodným znížením kapacity nábrežnej komunikácie a bez zbytočného omeškania zabezpečila vytvorenie priebežne obojsmerne dvojprúdovej vozovky od mosta SNP po Euroveu, vrátane rozšírenia vozovky pri Propelleri o druhý jazdný pruh i odstránenie cyklotrasy z vozovky.

Náklady vo výške 650.000,- žiadame zosobniť !

Vodiči nie sú ovce !

Obdobnú lotrovinu robia v Dúbravke: Peticia za stvorpudovku na Harmincovej

Obdobnú lotrovinu robia v Karlovej vsi: Peticia za stvorpudovku na Molecovej

Pre pripomenutie:  Je to ďalšia v rade nepríjemností pre Bratislavčanov z Magistrátnej kuchyne v relatívne krátkom čase - napríklad reklamovaná montáž zdravotne a technicky závadových LED svetelných žiaričov do Bratislavských ulíc a vnútroblokov, ktoré svietia Bratislavčanom v noci do okien, rušia im spánok a ničia nočný hmyz a kántria nočné živočíchy v meste.  https://www.peticie.com/zdrave_nocne_osvetlenie_bratislavy

(Pozri zaujímavý článok: https://www.postoj.sk/136564/nikde-som-nevidel-take-hrozne-osvetlenie-ako-v-bratislave-pod-luznym-mostom  )

Za peticiu kona

Ivan Matusik/ Razzle

P.O.Box 70, 827 70 Bratislava 212

Ivan Matusik, Razzle    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Ivan Matusik, Razzle na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.