Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku.


Hosť

#76 Re:

2014-07-25 13:25

#70: Dan -

A Vás kto núti isť na ten festival? Zaujímalo by ma či s rovnakou vervou riešite, že pápež vydal vyjadrenie, že skoro 10% kňazov sú pedofili? "V susedovom oku vidíš slamku, ale vo vlastnom nevidíš brvno." Kresťanstvo nie je o zakazovaní všetkého, ak si myslíte že Ježiš zakazoval všetkým všetko, tak sa nad tým skúste zamyslieť, či nieste iba fašista čo sám seba označuje za kresťana.


Hosť

#77 Re: Pár poznámok k petícii

2014-07-25 14:39

#6: OpenHead - Pár poznámok k petícii

presne tak..krestanstvo sa neda zrusit..nie som krestan, ani nic podobne, no neviem si predstavit zrusit niekomu vieru... to by sme si mohli povedat, zrusme vsetky viery..kto ma na to pravo?

peticia mala byt inak zaranzovana, napriklad odluka cirvki od statu atd...

 

viera za nic nemoze, ale ludia, ktori ju vykonavaju

Bonhofer

#78 smiat sa ci plakat?

2014-07-25 14:42

Taketo prekrucanie posolstva Biblie a cierno-biela pecat krestanom v SR je zly vtip. Zial, internet poskytuje anonymitu, ktoru zneuzivas na ventil frustracie. Budis, pod zdanim spravodlivosti sliapes na vsetko to dobre, clovece. Pohlad na Krista a obvin ho, ze bol vrah, nenavistnik, sexista, tyran deti a podobne obvinenia. A potom hod donho kamenom. Ved takto masovo a anonymne to ani vela odvahy nestoji...

Hosť

#79 Re: Re:

2014-07-25 14:49

#18: lol. - Re:

bohuzial MUSIA staci si precitat šlabikár, kazdá druha  básnička ak nie častejšie, je nábozensky založená


Hosť

#80

2014-07-25 15:17

človek ktorý toto napísal nie je normálny... všetky tieto veci su absolutne vytrhnute z kontextu...
Veronika

#81

2014-07-25 15:23

Nieco taketo nemoze vzniknut v normalnej hlave!!!! je mi z vas zle ludia!!!! to o co sa tu snazite??? rodicia musia byt na vas hrdi!!!! alebo ste rozmaznane deticky, co nevedia, co s volnym casom a idete spisovat peticiu?!...to je moc!!!! ja netusim kam tento svet speje, ale az mi je zle, ked vidim podobne veci...tuto peticiu podpise par jedincov, ktori sa chystaju na festival, nik iny normalny by nieco take neurobil!! pevne verim a dufam, ze ten festival zrusia!!! stazujete sa na nieco a vy robite presne to iste, podporujete presne to iste...vstupte si do svedomia!!!! teraz sa pustite do mna!!! kludne!!!
Zendhal

#82

2014-07-25 16:40

Veronika tak po prvé, prečítaj si koment číslo 24, po druhé schlaď si hlavu a po tretie, nauč sa čo je to sarkazmus, irónia a recesia ;)

Peace

Hosť

#83

2014-07-25 17:58

Racionalne riesenie krestanskeho fundamentalizmu.
Kozmeker

#84 #84

2014-07-25 18:17

..83 komentarov a este tu nikto nespomenul to podstatne a teda KAJSMENTKE!

Hosť

#85 Re: Re: Re: OpenHead

2014-07-25 18:23

#8: OpenHead - Re: Re: OpenHead

A takisto sú z kontextu vytrhnuté aj texty piesní, ktoré ako argument uvádzali autori petície proti festivalu, aspoň môžu všetci vidieť aké je to celé nezmyselné. Osobne by som autorov petície proti festivalu žalovala za šírenie poplašnej správy, poškodenie dobrého mena...a to nehovorím o tom, ako strašne v tej petícií zavádzajú. Ľudia to v dobrej viere podpisujú, ale nekonajú dobre, práve naopak.


Hosť

#86

2014-07-25 20:54

Kresťanstvo by malo byť zrušené spoločne s ostatnými náboženstvami sveta hlásajúcimi vraždenie ľudí a to takým spôsobom, že každý vyznávač niektorého z týchto sociopatických doktrín by mal podstúpiť terapiu na odstránenie poistiek, ktoré náboženstvá používajú na svoju obranu. Účinnou psychologickou intervenciou je možné z jedinca odstrániť napríklad poistku pochybnosti, spočívajúcu v presvedčení o treste božom za pochybovanie o "pravdivej" podstate náboženstva a poistku ochrany spočívajúcu v schopnosti náboženstva nahovoriť veriacim, že ten, kto sa im snaží pomôcť je vlastne prezlečený diabol a treba ho zabiť. V prípade zrušenia náboženstva zákonom sú totiž veriaci schopní vyvraždiť väčšinu obyvateľstva planéty v domnení, že bojujú s diablom.
Pokoj a pravda

#87

2014-07-25 22:21

Milí ateisti, kontrateisti a podobní:
Prečítali ste si dobre o čo ide autorom listu ohľadne festivalu Gothoom 2014? Tu uvádzam ich vjadrenie- presný citát!
"Otvorený list nie je zameraný proti metalovému hudobnému žánru, ani proti prívržencom tejto hudby. Dištancujeme sa od nazývania účastníkov Gothoom festivalu celoplošne "satanistami". A to aj napriek tomu, ak by tak predtým urobili iné kresťanské skupiny.
· Rovnako sa nezameriavame ani proti organizátorovi festivalu a dištancujeme sa od akéhokoľvek znevažovania jeho osoby.
· List je adresovaný kompetentným osobám a je žiadosťou o preverenie uvedených informácií a zasiahnutie voči akejkoľvek forme výziev k násiliu a vyjadrovania náboženskej neznášanlivosti. List nie je priamou žiadosťou o zrušenie festivalu.
· Žiadame o rešpektovanie slobody vyznávať vieru bez urážok a ponižovania"./Koniec citátu/
Mimochodom - neviete o nejakej petícii proti festivalu kresťanských, či iných skupín, ktoré vo svojich piesňach majú takéto alebo podobné texty: "ničte ateistov, zabíjajte ich, nech tečie krv tých bezbožníkov, obeste ich vodcov, zrazte ich do špiny, ten hnus" atď.? Podpísal by som ju so všetkými desiatimi.
Ale petíciu za zrušenie ateizmu by som nepodpísal!
Ján

#88 o

2014-07-25 22:51

Človek má slobodnú vôľu, a je len na ňom čo si vyberie či dobro alebo zlo. Preto by sme mali rešpektovať každého osobné rozhodnutie a neobmedzovať ho ak tým neubližuje iným, veďme dialóg v rámci tolerancie a porozumenia, tak aby sme neubližovali a neurážali iných svojím konaním. Svedčme o pravde a pravda zvíťazí, nikto ta ju nenúti priať, slobodne sa rozhodni. Kresťanstvo učí láske a pravde, cirkev zastupujú ľudia ktorí sú tiež hriešny a tak i oni padnú, ale opäť môžu vstať a napraviť to zlé.
antigalko

#89 ROFL

2014-07-26 00:04

hrozná hloupost :-D jen člověk s iq tykve to může podepsat i kdyby vás bylo milion tak se asi prd změní :-) navíc ste naštvaný na křesťany že vraždili ve středověku a starověku lidi přitom to dělali antikristi a illumináti co se do církve infiltrovali :-)

Hosť

#90 Re:

2014-07-26 00:06

#20: lol -

musím ťa opraviť: Niesme slobodná zem...

Atheist rule

#91

2014-07-26 06:44

Čo keby sme zakázali všetky náboženstvá v politike a vo verejnom živote , cirkev by platila poplatky štátu za to že prevádzkuje svoju činnosť na našom území a konečne by sme sa stali tým čo sme vždy mali byť sekulárnou demokraciou
Atheist rule

#92 Re: Re: Pár poznámok k petícii

2014-07-26 06:49

#77: - Re: Pár poznámok k petícii

Neexistuje nič také ako viera len absencia vzdelania rovnako ako neexistuje nič také ako tma len absencia svetla

Lord Satan
Hosť

#93 Pomylena spolocnost

2014-07-26 13:01

Viem, ze nie je spravne hadzat vsetkych krestanov do jedneho vreca. Najdu sa medzi nimi extremne slusni a mili a intelignetni ludia, tak ako vo vsetkych vrstvach obyvatelstva. Mam vela krestanskych kamaratov, a velmi si ich vazim. Tiez nie som z tych, ktori maju pravo sudit ostatnych, nakolko ani ja neprekypujem dokonalostou. Ale co si uz niektori krestania v tomto state dovoluju, to je vrchol drzosti.

Preto apelujem na tu cast krestanskych spoluobcanov, ktori sa podielali na vytvoreni tej primitivnej, trapnej a smiesnej peticie:

Pytam sa vas, vy klerofasisticki smradi, kto vam udelil to pravo? Absolutne sa neriadite tym, co hlasal ten vas akozespasitel. Ste odporni, falosni, klamete, smilnite, pedofilov mate v tej svojej chorej cirkvi plnu rit. Od stredoveku ste pozabijali ludi viac nez dost. Zaziva vasi predchodcovia upalili tisice nevinnych zien. A teraz sa idete hrat na svatych? Taketo smiesne peticie proti metalovym festivalom su len hra, aby ste zakryli vase hriechy a zlo, ktore ste do dnesneho dna napachali.

A sprosti ludia, co sa boja otvorit si oci pred pravdou, vam tieto vase sracky zeru plnou hubou. A vam to pravdaze velmi lahodi. Mam pre vas par noviniek - bibliu nenapisal boh, je plna vymyslov a klamstiev na ovladanie tupych ludi, Jezis je legenda, instrument regnii (nastroj vladnutia - pre menej vzdelanych) v rukach mocnych a presibanych hodnostarov na vysokych postoch, ktori sa vdaka takym ako ste vy valaju v zlate a rehocu sa chudobnym do ksichtu. Nielen ze ste sprosti, este ste aj slepi? nevidite, ako si vyvazaju gule v drahych autach, byvaju v palacoch, ziju si v blahobyte? pritom kazu skromnost... a normalny slusny pracujuci clovek od nikoho nic nedostava, a ledva vyzije so svojho platu.

Vasim fanatickym stredovekym zmyslanim sa blizite k radikalnym islamistom. Za chvilu budete pre spolocnost predstavovat rovnake, ak nie vacsie, nebezpecenstvo. Tak ako islamisticki teroristi robia hanbu islamu, ktory je v podstate dobre nabozenstvo, tak aj psychopati ako vy robia hanbu slusnym a normalnym krestanom, ktori sa do nicoho nemontuju a ziju si svoj zivot v duchu hesla "zi a nechaj zit".

Ublizil vam niekedy nejaky metalista? O celom metale viete velke hovno. S vasim chorym minimozockom nemate sancu dospiet k vyssiemu poznaniu, ktore ponuka metalova hudba. Je to o slobode ducha, nazorov, o laske k sebe samemu, o darwinizme, mnohokrat je pozorovatelny vplyv Nietzcheho alebo Freuda, no ale kdezeeee vy by ste takemu niecomu rozumeli :DDD to je daleko za hranicami vasho obmedzeneho chapania a vnimania.

Vy ste proste sproste ovce, ktore si nechaju tlacit kaleraby do hlavy, a ani za toho boha nepohnete rozumom,nezamyslite sa, ze ci je to vsetko naozaj tak, ako vam to cele roky vykladali. Ide o naucene sposoby a paradigmy. Predstavme si, ze by nam niekto 2000 rokov vypraval, ze Satan je dobry a Jezis zly. Ani by nas nenapadlo mysliet si, ze by to mohlo byt naopak. Stokrat opakovana loz sa stava pravdou. To iste sa deje vo vasom pripade. Apropo, uz ste niekedy niektoreho z nich videli? ako viete, ze naozaj existuju? ako mozete verit vo veci, ktore ste nevideli na vlastne oci? Podla vas existuje aj Rockfortska stredna skola carodejnicka a Harry Potter? Alebo mate doma za skrinou Narniu? Potom by ste mali obmedzit pozivanie omamnych a psychotropnych latok...

Satanizmus je reakcia na akciu, odpor voci konvenciam, voci pomylenym hodnotam, ktore ludia ako vy predstavuju. Keby krestanstvo nebolo take ake je, mozno by ani satanizmus nevznikol. Nemali ste si vymysliet Satana, vy socky :D Teraz mate co ste chceli. Alebo to bolo cielene? Aby ste odputali pozornost ludi od vasich zverstiev a mali na koho hadzat spinu, co? Mozno v konecnom dosledku nie ste az taki blbi...

Satanizmus vznikol preto, lebo individualistov, intelektualov a volnomyslienkarov nebavilo byt sucastou vasej chorej, pudy-potlacajucej masinerie, a nedali si vymyvat mozgy pitchovinami. Citali ste vobec niekedy Satansku bibliu od Antona LaVeya? stoji to za to. Nikoho tam nenabada na vrazdenie. Nikomu nic neprikazuje, ani nezakazuje. Iba pise to, co je pravda, v sulade s prirodnymi zakonmi a prirodzenou povahou cloveka. No ale radsej tu knihu do ruk ani neberte, este by sa vam otvorili oci! a z coho by potom zili pedofili vo vatikane, keby ste ich prestali sponzorovat? Radsej zabudnite na celeho LaVeya, bude to pre vas lepsie :DDD Este by sa jeho mrtvola v hrobe obratila, keby daky klerofasisticky hajzel chytil do ruky jeho dielo.

Ako ste zili tento zivot, taky budete zit aj po smrti. a ak ste teraz niekomu robili zo zivota "peklo" vasimi debilnymi recami a skutkami, tak verte, ze sa vam to trikrat vrati. Sama spravodlivost a princip kauzality - ak viete, co to je - sa o to postaraju. Netreba sa ani odvolavat na nejaku vyssiu vymyslenu entitu.

Pozdravujem vstekych so zdravym rozumom, metalistov, satanistov, ateistov, inteligentnych krestanov, zidov, moslimov, budhistov - koho len chcete - skratka normalnych ludi, a klerofasistom odkazujem: FUCK YOU ALL, LOSERS!!!!!!

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-07-26 14:43


pis ako pocujes

#95 Re: konecne

2014-07-26 14:44

#1: Alcaa - konecne

Chod radsej ty do polityky


Hosť

#96 úplne súhlasímRe:

2014-07-26 14:49


Hosť

#97

2014-07-26 15:38

Úplne súhlasím s návrhom a nemám čo dodať.
The Crocodile

#98 Fcking logic

2014-07-26 18:15

Ľudia (kresťania) vy ste totálne vymletý alebo hej? Píšete o tom ako vám táto petícia uráža to v čo veríte a ako by mal mať každý právo veriť si čo chce, prejaviť svoj názor etc. Ale to že vy chcete zobrať iným to čo majú radi (95% ľudí si v živote texty daných pesničiek NIKDY nepreložilo ale vy ako pravý kresťania ich isto poznáte naspamäť ;) ) to je už normálne všakže :)

irenej: Prečo sa vysmievate inej osobe za vyjadrenie svojho názoru a zároveň urážate iných? mimochodom keby sú tu moslimovia verte či nie metálový festival je to posledné čo vás trápi tu by ste si chránili už vlastné krky :) a za náboženskú nenávisť si môžu ľudia ako vy samy..

dan: Zaujíma vás to že nejaká pesnička ktorej text si málo kto preloží hovorí o kresťanoch nepeknú pravdu ale to čo robíte vy ako kresťania je správne? Viete ono nie každý má taký ľahký život že za všetko zlé čo spraví mu stačí v nedeľu prísť do kostola, pomodliť sa a všetko mu bude odpustené :) ps. keby sa v textoch nehovorilo o kresťanoch ale moslimoch podporovali by ste ich ešte aj vy.. A neklamte za posledné dni nás urazilo až až ľudí, takže keby ste s tým nezačali vy, nevznikla by ani táto petícia. :)

Veronika: Chorá duša si tu zjavne len ty :)

Ja osobne nemám proti kresťanstvu nič pokiaľ sa mi neserie do života, nechce mi zakázať hudbu a kázať o tom čo je správne a čo nie. Skutočný kresťanský fanatik je horší než 10 metalistov dokopy..

Hosť

#99 Re: dakujem

2014-07-26 18:45

#4: 3nuty - dakujem

Ak si toto myslíte o kresťanoch tak sa pekne posaďte a buďte ticho. Neviete o čo ide, nepleťte sa do toho. vidíte iba to zlé. Sú kresťania ktorí nerobia práve to čo by mali, to je pravda, ale : čo si dovoluju ? toto je akoze co ? Nerobte z nás také monštrá, neviete o nás a našej viere skoro nič. Správni kresťania lásku šíri, len vy si to v tomto zvrátenom svete nevšímate a prehladate a snažíte sa na každom nájsť to najhoršie. Nikto nie je dokonalí, budeme sa za to akože všetci odsudzovať alebo čo ? Nesúhlasím s vami.


Hosť

#100 Re:

2014-07-26 18:54

#12: -

Nemali by sme potom rovno očistiť svet od všetkých ? Keď je myseľ a duša slobodná, tak je na nás aké náboženstvo si zvolíme, tak nechajte na pokoji ľudí ktorí sú kresťania a starajte sa o svoje problémy.