Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

The Crocodile

/ #98 Fcking logic

2014-07-26 18:15

Ľudia (kresťania) vy ste totálne vymletý alebo hej? Píšete o tom ako vám táto petícia uráža to v čo veríte a ako by mal mať každý právo veriť si čo chce, prejaviť svoj názor etc. Ale to že vy chcete zobrať iným to čo majú radi (95% ľudí si v živote texty daných pesničiek NIKDY nepreložilo ale vy ako pravý kresťania ich isto poznáte naspamäť ;) ) to je už normálne všakže :)

irenej: Prečo sa vysmievate inej osobe za vyjadrenie svojho názoru a zároveň urážate iných? mimochodom keby sú tu moslimovia verte či nie metálový festival je to posledné čo vás trápi tu by ste si chránili už vlastné krky :) a za náboženskú nenávisť si môžu ľudia ako vy samy..

dan: Zaujíma vás to že nejaká pesnička ktorej text si málo kto preloží hovorí o kresťanoch nepeknú pravdu ale to čo robíte vy ako kresťania je správne? Viete ono nie každý má taký ľahký život že za všetko zlé čo spraví mu stačí v nedeľu prísť do kostola, pomodliť sa a všetko mu bude odpustené :) ps. keby sa v textoch nehovorilo o kresťanoch ale moslimoch podporovali by ste ich ešte aj vy.. A neklamte za posledné dni nás urazilo až až ľudí, takže keby ste s tým nezačali vy, nevznikla by ani táto petícia. :)

Veronika: Chorá duša si tu zjavne len ty :)

Ja osobne nemám proti kresťanstvu nič pokiaľ sa mi neserie do života, nechce mi zakázať hudbu a kázať o tom čo je správne a čo nie. Skutočný kresťanský fanatik je horší než 10 metalistov dokopy..