P E T Í C I A NIE biodegradácii nebezpečných odpadov vo Veľkých Levároch

Kontaktujte autora petície

ĎAKUJEME

2021-12-10 14:34:29
ĎAKUJEME všetkým, ktorí svojim podpisom podporili našu petíciu. Naše úsilie nebolo márne. V decembri 2021 bola naša občianska iniciatíva informovaná, že konatelia spoločnosti BTT evo s.r.o. ustúpili od svojho zámeru realizovať vo Veľkých Levároch zneškodňovanie nebezpečných odpadov kontaminovaných ropnými látkami. Vďaka patrí všetkým občanom, ktorí podporili úsilie našej občianskej iniciatívy NIE biodegradácii nebezpečných odpadov vo Veľkých Levároch, a všetkým, ktorí na ministerstvo životného prostredia tiež doručili svoje nesúhlasné stanoviská.

Za iniciatívu:

Ing. Alexandra Horecká (splnomocnená osoba za Občiansku iniciatívu),

Ing. Zuzana Bartošková,

Mgr. Zuzana Pucherová, PhD. (zástupca petičného výboru).

Mgr. Zuzana Pucherová, PhD. ( Občianska iniciatíva NIE biodegradácii nebezpečných odpadov vo Veľkých Levároch )

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.