Zrušenie niektorých opatrení pre skupinu: reštaurácii, barov, pubov, kaviarní, shishabarov

Žiadame úrad vlády a konzílium epidemiologických odborníkov o zrušenie opatrení ktoré podliehajú ako posledné k uvolňovaniu k 4. fáze. Žiadame o zrušenie opatrení ktoré sa týkajú služieb, gastra (kaviarní, reštaurácii, barov, shishabarov, pubov, verejného stravovania)
1. Počet zákazníkov v jednom okamihu nesmie prekročiť koncentráciu 1 osoba na 15m2
2. Maximálna skupina za jedným stolom v jednom okamihu nesmie prekročiť počet viac ako 2 osoby
3. Medzi stolmi musia byť zachované minimálne 2m rozostupy
4. Povinnosť prekrytia horných dýchacích ciest počas celej doby strávenej v exteríeri aj interiéri prevázky (nevzťahuje sa pri konzumácii jedla či nápojov) - pozmeniť ju na dobrovoľné
Táto petícia je najmä pre záchranu malých podnikateľov, majiteľov a živnostníkov pracujúcih v tomto odvetví. Ak nechceme prísť o naše obľúbené kaviarne,bary či reštaurácie určite budeme vedieť žiť aj bez opatrení a každý človek ma voľbu či prevázdku navštívi alebo nie. Pri týchto opatreniach skrachuje väčšina naších obľubených miest, preto je správny čas podporiť ich v ich najťažšej situácii aspoň podpisom a popohnať túto petíciu pred kompetentných na jej zváženie.

Monika Ošková    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Monika Ošková na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.