SPOLOČNE ZACHRÁŇME HOKEJ V MARTINE

My, fanúšikovia MHC Martin svojím podpisom tejto petície vyjadrujeme jednoznačnú podporu a náš spoločný záujem na zachovaní existencie posledného športového klubu, hrajúceho za naše mesto najvyššiu celoštátnu súťaž, a to hokejového klubu MHC Martin (ale takisto aj všetkým klubom, ktoré reprezentujú Martin na profesionálnej úrovni). Zároveň týmto vyjadrujeme svoj výslovný súhlas a dávame našim voleným zástupcom v mestskom zastupiteľstve úlohu nájsť spôsob akým môže v čase nútenej správy vedenie mesta spoločne s poslaneckým zborom a vedením klubu finančne zabezpečiť najnutnejšie potreby klubu, ktoré mu umožnia zotrvanie v najvyššej slovenskej hokejovej súťaži v ďalších sezónach. Je to verejný záujem nás, tu podpísaných občanov mesta Martin, ako i všetkých fanúšikov MHC Martin!

Martinskí fanúšikovia    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Martinskí fanúšikovia na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.