Petícia za vybudovanie športového areálu a detského ihriska Nad Tehelňou

My dole podpísaní obyvatelia, žiadame mesto Trenčín, aby svojím konaním zabezpečilo naplnenie uznesenia č.132 zo zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Trenčíne  konaného dňa 22.8. 2002, ktoré podmienilo predaj parcely 2108/690 na sídlisku Nad tehelňou, katastrálne územie Trenčín, vybudovaním športového areálu a detského ihriska. Nesúhlasíme s výstavbou na tejto parcele, ktorá by bola v rozpore s účelom, za ktorým bol tento pozemok predaný.

Preto žiadame Mestské zastupiteľstvo v Trenčíne, aby zmenilo Územný plán mesta tak, aby neumožnil zastavanie tejto lokality a vytvoril všetky podmienky na realizáciu pôvodného zámeru.

Šimon Žďárský - poslanec mesta Trenčín    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Šimon Žďárský - poslanec mesta Trenčín na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.