Fico zaplať

Holandská vzájomná poisťovňa Achmea, ktorá vlastní Union zdravotnú poisťovňu, a.s., vyhrala v piatok svoj dlhotrvajúci právny spor so Slovenskou republikou. Tým pádom musí Slovenská republika zaplatiť Achmei odškodné a súdne trovy dokopy 25 miliónov dolárov. Jediným a hlavným vinníkom je Robert Fico, premiér Slovenskej republiky z roku 2006, ktorý zakázal zisk poisťovniam.

Mňa už proste nebaví len počúvať o tom, ako robia politici prešľapy, ale nikto ich za to nepotrestá a sami nepodajú demisiu v žiadnom prípade. A aspoň takýmto spôsobom to chcem vyjadriť. Pozývam vás, pridajte sa ku mne. A preto hovorím Fico zaplať!

Pavol Maškara    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Pavol Maškara na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.