Zmena začiatku zimného semestra na pôvodný dátum 25.09.2017

Táto petícia je len pre študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Je vytvorená za účelom zmeny začiatku zimného semestra na pôvodný dátum 25.09.2017, ktorý bol nečakane zmenený na konci februára 2017 na dátum 18.09.2017. O tejto zmene študenti neboli dostatočne informovaní a neprebehol žiadny prieskum preferencií. Touto zmenou sa predĺžil zimný semester, skrátilo sa skúškové obdobie a v neposlednom rade sa skrátili aj letné prázdniny. Študentom sa tak skrátil čas na cestovanie v zahraničí a trvanie stáží. Každý má nárok stráviť leto po svojom a dostatočne v predstihu sa dozvedieť o takýchto zásadných zmenách. Preto žiadame, aby bol začiatok zimného semestra 25. septembra 2017.

Študenti EUBA    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Študenti EUBA na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.