Odstranenie hluku pochadzajuceho z neznameho zdroja v mestkej casti Kamenny mlyn

Touto peticiou by sme chceli vyzvat kompetentnych v Meste Trnava na riesenie problemu a to o odstranenie hluku pochadzajuceho z neznameho zdroja v mestkej casti Kamenny mlyn Trnava. Spominany hluk sa opakuje v nepravidelnych intervaloch niekolko mesiacov viackrat tyzdenne cez den aj v noci. Momentalne je hluk extremne intenzivny, ludi to rusi pri spanku v noci a pri beznych cinnostiach vonku na dvoroch aj vo vnutri. Ludia sa stazuju aj ze im hluk sposobuje bolesti hlavy/ migreny. Tento raz zvuk/hluk momentalne neuticha uz stvrty den od pondelka 19.10.2020 a neprestajne pretrvava az do dnesneho dna 22.10.2020.

Prosime a vyzyvame kompetentne osoby aby jednali a odstranili pricinu zvuku, pretoze vyrazne znizuje kvalitu zivota obyvatelov vo vyssie spominanej mestkej casti.

RNDr. Andrea Fabianová, PhD.    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem RNDr. Andrea Fabianová, PhD. na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.