Igor Matovič odstúp!

FB_IMG_15732263519125231.jpg_   Týmto žiadame pána Igora Matoviča, aby odstúpil z funkcie predsedu vlády SR a aby padla celá vláda.   Sme veľmi sklamaní z tejto vládnej koalície OĽANO, SAS, SME RODINA, ZA ĽUDÍ.   NEZVLADLA PRIPRAVU NA DRUHÚ VLNU PANDEMIE A NERIESI POTREBY OBYCAJNYCH ĽUDÍ.   Rieši len svoje korytka, chudakov umelcov, hercov, športovcov,podnikateľov,politikov a svojich blízkych papalasov.    Nerieši dôchodcov, nezamestnaných, pracujúcich ľudí za minimálnu mzdu, nedostatok práce, zlé cesty a iné veci.     Ešte sa jeden nový poslanec NR SR za OĽANO sťažuje, že nič neušetril z platu päťtisíc eur chudacik.

Svojim podpisom splnomocňujem Štefan Goron na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.