Petícia proti vstupu cudzích vojsk na územie SR

Quoted post


Hosť

#218

2014-06-08 05:08

Ruská ekonomiku upadá. V Rusku dochádzajú nerastné suroviny a tak sa snažia infiltrovať do cudzích krajín aby sa ekonomicky zachránili pekný príklad je Krim. Veď sa zamyslite čo je z Ruska okrem zvyšných nerastných surovín. Žiadna automobilka, technika, technológia, textil, potraviny, biela technika, žiadna zdravotná alebo vzdelávacia inštitúcia, žiadna celosvetovo známa spoločnosť či už súkromná alebo štátna, veľmi bieda infraštruktúra, biedne a zaostalé zdravotníctvo, nízka priemerná inteligencia veľa ľudí tam je negramotnich, vysoká kriminalita krajinu ovládajú mafie a skorupovaná polícia. Ľudia tam na bežnom poriadku zomierajú od hladu veľa ľudí tam zomiera na podchladenie a nikto tam s týmto nič nerobí, tiež je tam veľmi vysoká nezamestnanosť.
Tak teraz je vhodné si položiť otázku prečo podporovať Rusko čo nám môžu poskytnúť? A ak si myslíte že sa to Ukrajinou skončí tak sa mýlite. A jedine čo Rusom zabráni aby sme nedopadli ako Ukrajina je nato lebo na nich nesiahajú ich sa boja. S touto petíciou jednoznačne nesúhlasím SR nieje tak vojenský vyspelé aby sa dokázalo same brániť preto potrebujeme pomoc od nato a môžeme byť vďační zato že sme v nato. A komu sa nepáči tak nikto vás tu predsa nedrží kľudne sa presťahujte do Ruska.

Replies


Hosť

#242 Re:

2014-06-08 23:15:59

#218: -

Ty si ďalšia tupá jebnutá sprostá zdegenerovaná ovca. Tie hovna o chudobe v Rusku nízkej životnej úrovni a podobné kokotiny ktoré vyťahuje nejaký žurnalistický honibrko boli aktuálne pred 15 rokmi za doby ožrana Jelcina. A prečo si vtedy držal hubu a nevyjadroval si sa na to ako je v Rusku zle až teraz ak prepukla Ukrajinská kríza tu múdruješ o veciach starých 15 rokov. Putin pozdvihol Ruského ducha a zveľadil Rusko aspoň do takého stavu aby bolo obrannnýschopné a aby sa také paka ako ty ďalej nevyplácali miesto rubľov v gombičkách. Obmedzil práve tú Gruzinskú mafiu ktorú máš v Hube a hovoríš že sme vojenskí slabí? ńo sme na žiadosť koho sme poslali naše tanky a lietadla do šrotu?!! No vysvetlí mi prečo sme slabí na koho žiadosť sme odstráňovali našu vojenskú techniku.. Predsa na Žiadosť NATO a teraz tu budeš hulákať keci akí sme slabí a Ochranu agresívného okupanta NATO že ako nám treba? Poďakuj sa potom svojím miláčikom zo západu že našá armáda je v sračkách...




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...