Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej


Hosť

/ #857

2014-11-17 23:16

Pani Pietruchová, nevnucujte nám svoju ideológiu. Berte do úvahy názory odborníkov - detských psychológov. Vy absolútne nepoznáte detskú psychiku a napriek tomu si stále presadzujete svoje, bez ohľadu na to, čo to spôsobí deťom. Mala som možnosť čítať Vaše príspevky na Vašom blogu a hlavne v diskusiách. Chcela som vedieť, čo ste zač. Môžem povedať, že Vaša nenávisť voči kresťanom je až  patologická. Netýka sa ma to osobne, ale taká chorá nenávisť voči určitej skupine ľudí pre ich presvedčenie, je šokujúca. Na Vás je najlepšie vidieť, ako pôsobí gender ideológia na človeka. Ženy prestávajú byť ženami - stráca sa v nich cit, ktorý robí ženu ženou. Muži prestávajú byť mužmi - sú zženštilí, nespoľahliví, labilní. Podľa Vašej ideológie to úžasné a jedinečné, čo robí muža mužom a ženu ženou, je len sociálny konštrukt. V tých Vami ospevovaných škandinávskych krajinách to už došlo do takého hrozného štádia, že aj biologický vzťah medzi deťmi a rodičmi je považovaný len za sociálny konštrukt a ak je rodič prekážkou rozvoja dieťaťa, treba mu ho odobrať /Lysbakken, Nórsko/. Pán Lysbakken je ministrom pre ochranu detí a je "hrdý" gay. Gender ideológia tam vymyla mozog značnej časti ľudí, oploštila ich city, chápanie prirodzených vzťahov. Preto tam dochádza k takému barbarskému odoberaniu detí od ich rodičov. Utrpenie a trauma dieťaťa, jeho nevratné psychické poškodenie sa pri takomto zákroku vôbec neberie do úvahy. Pritom je to podľa psychológa porovnateľné s mučením alebo inými tragickými zážitkami. Čo vyrastie z takéhoto dieťaťa? Človek so zablokovanými citmi, bezcitná bytosť - citiť /napr. lásku k matke/ znamená neznesiteľné utrpenie.

Pani Pietruchová, toto, čo vy presadzujete, to tu už v nedavnej minulosti bolo a doteraz je.  Źeny traktoristky, kombajnistky, atď., len aby bola rovnosť. A aký to malo dopad na rodiny? Zvýšenie rozvodovosti, domáce násilie, zníženie kvality života žien. Žena a muž stratili voči sebe prirodzenú úctu, k svojej jedinečnosti a rozdielnosti. Žany sa hrajú na mužov, tak sa k nim  aj muži  potom správajú,  muži degenerujú, sú slabší. Ženy stále viac pracujú, nemajú čas na seba ani na deti, atď. Je na nich vyvíjaný spoločenský tlak, aby urobili kariéru, aby sa vyrovnali mužom. Prečo sa im majú rovnať? Niekde ste napísali, že to, či matka miluje svoje dieťa sa nemeria tým, koľko s ním strávi času. Ale áno, pani Pietruchová, na tom veľmi záleží, a zvlášť keď sa jedná o maličké dieťa do troch rokov. Pozrite si, prosím, vyjadrenia psychológov, ako sa v tomto veku tvorí citová zložka a aká je dôležitá prítomnosť matky, nie otca, alebo dokonca cudzieho človeka.

Toto sú fakty, pani Pietruchová, nehrajte sa na psychologa, keď ním nie ste. Učte svoje deti, čo uznáte za vhodné, ale nevnucujte ostatným to, čo sa ukázalo v praxi ako škodlivé. Robiť pokusy na deťoch, na ich psychike je obludné. Vysmievať sa z nešťastia druhých, len pre svoje fanatické presvedčenie o svojej pravde, je úbohé.