Výzva slobodných občanov Slovenska

Palo GALLO

/ #7 výzva na opčiansku neposlušnosť

2013-09-11 23:26

..............úprimne nesúhlasím vo všetkých bodoch !!!
...určite je potrebné aby prebrali zodpovednosť za všetko čo napáchali na občanoch tejto krajiny aby niesli zodpovednosť za svoje činy./podľa mňa až do roku 1990 všetci bez rozdielu/
Retrospektívne sa pozerám do minulosti a nechtiac musím porovnávať .
Pred 23 rokmi sme nadávali na Komunizmus mali sme školstvo, polnohospadarstvo ,zdravotníctvo, mali sme robotu istoty nemali sme nezamestnanosť nemali sme problémy s cigaňmy !
V neposlednom rade sme nemali štátny dlh !!!!
Dnes nemáme nič !!!
.......máme apatiu sme rozvrátená spoločnosť, nemáme svoje priority ,nemáme svoj názor, nemáme záujem riešiť svoju budúcnosť, nevieme sa postaviť systému ktorý nás likviduje a robí z nás len nemysliace postavičky na ktorých len naši "predstavený nami volený zástupcovia“ parazitujú využívajú nás pre svoje vlastné blaho.
Chápem že je to celosvetový trend viem že tento trend sa nedá zmeniť od klávesnice počítača
Potrebujeme Jasnú koncepciu
určite sa ešte nájdu ľudia – odborníci ktorý dokážu triezvo a rozanalyzovať terajší stav štátu
a jasne určiť kroky na zachovanie nášho SLOVENSKA !
Vážim si históriu vážim si našich buditeľov naše osobnosti SLOVENSKÉ .....zámerné som ich nepoužil lebo si úprimné myslím že nijeje čas na hrdinstvá je potrebné ,nie emocialne ale racionálne zhodnoťiť stav štátu a prijať radikálne opatrenia na záchranu zvrchovanosti SLOVENSKA !
Preto sa pripájam ku každej výzve ktorá podľa mňa posunie Slovensko k lepšiemu zajtrajšku !
A na záver úprimné :
............priatelia žiadne kmomenty ,lajky , alebo sympatie nás neposunú ďalej . .........povedz otvorene svoj názor povedz čo ťa trápi čo máš na srdci !
Nepíš to anonymne na fórach ,blokoch na sieťach hovor svoj názor tvojim blízkim kamarátom priateľom ,rozprávaj sa o svojich problémoch a hľadajte riešenia , hlavne povedz svoj názor a  hlavne nefilozofuj  fakty a činy nám zabezpečia lepší život 




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...