Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku
Lord Satan |
/ #273 Re: Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!2014-08-22 19:41#253: Homo sapiens sapiens - Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !! Uz uz som chel ukoncit nasu debatu, ale "here we go again": Pocuj, este mi kamos prezrad, na com ficis? Su to hubicky, nejake to piko, alebo mas volaco lepsie? :D sudiac podla tovjich vyplodov... Pohybujem sa totiz v oblasti farmacie a bolo by fajn vediet, co beries, ze mas take fasa stavy :) ciste po odbornej stranke, chapes? Neboj, nepoviem policii, ani nikomu inemu :) Krestanski klerofasisti podla mna maju nejaku tajnu superdrogu, o ktorej nikto iny nema ani sajnu :) a zrejme im to primiesavaju do tych zvlastnych oblatok na prvom svatom prijimani. Alebo zeby to bolo uz pridane v tej vodicke, co malym deckam davaju na celicko pedofili pocas krstu? ze pubertalne reci, ja umrem. hlavne ze ty mas myslienkove pochody na urovni 8rocneho. Ehm, tu davas odborne medicinske vyrazy typu aneurizma ci co, ale, pan doktor Mengele, vies ty, ze clovek moze vazit 100 kil aj bez tuku? Nj, ty si zrejme len jedna velka neforemna mastna placka, o svalovej hmote si ani nepocul. Nuz ved ale presne taki, ako si ty, nachadzaju utocisko prave v niecom rovnako ubohom - v krestanstve :) vrana k vrane sada... Preco inak by sa k takym veciam mal uchylovat clovek, ktory si je vedomy sam seba? Ktory veri sam sebe? Ma sa rad? Je silny po dusevnej aj fyzickej stranke? Nema potrebu hladat pomoc v rozpravani sa s obrazkami... To len ludia, co im daco chyba, maju nejaky problem, utrpeli tazku stratu (nebavime sa teraz o mozgu) alebo maju za sebou daku traumu, s ktorou sa nedokazu inak vyrovnat, alebo nejaky skaredy hendikep, ktory ich vyclenuje z beznej spolocnosti, len taki chudaci - ano, je mi ich luto - si nevedia inak pomoct, a tu nastupuje krestanstvo a velkodusne sa ujima svojej role a dava tymto ubohym existenciam pomocnu ruku - navonok, to je jasne. Hlavne ze v stredoveku koncili ludia s velkymi materskymi znamienkami ugrilovani na hranici, dnes sa za kazdu cenu snazia krestanske orgaznizacie umelo drzat pri zivote, aj ked to castokrat nema cenu, vselijako znetvorenych ludi, ktori nie su ani len schopni sami dychat! co je na tom humanne? Co sa vobec stalo, ze ste zrazu otocili o 180 stupnov a su z vas taki obrovski filantropi a zastancovia prava na zivot? Vazne, ziadam o vysvetlenie, pretoze ma to nesmierne zaujima. A vopred dakujem :) Ozaj, kam zmizla tvoja kamoska pani Maria? chyba mi jej humor :) Ludia, prosim vas naozaj velmi pekne, uz aj na kolenach, pochopte to: krestania si vymysleli Satana, pomenovali ho tak, on nevznikol z oblacika len tak ze "puff" a bolo. Moja prezyvka je jedna recesia, snaha o to, aby ste pochopili, ze aj Satan je len meno. Metafora. Abstraktny vyraz. A kludne si to meno aj na celo napisem. Slovo Satan pochadza z hebrejciny a znamena zalobca, protiklad, to hadam viete. Mna by len zaujimalo, ze preco inak mozno mudri ludia sa daju takto manipulovat? Cele je to len rozpravka. Aj boh je len vymysel. F.Nietzsche: "je clovek omylom boha alebo boh omylom cloveka?" A preco vlastne nedali krestania svojmu bohu meno? Bohov si ludia stvorili vela, a aj ich pomenovali: ,Zeus, Alah, Odin, apod. Co vam dosli napady? :) Tam vymyslite celu knihu, tooolko mien a nazvov, ale boha si nepomenujete... |
|
NESTRIEĽAJTE PSÍKOV! PETÍCIA ZA ZMENU ZÁKONA O POĽOVNÍCTVE
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
Ani cent navyše na zbrojenie!
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
NESTRIEĽAJTE PSÍKOV! PETÍCIA ZA ZMENU ZÁKONA O POĽOVNÍCTVE
17596 Vytvorené: 2025-04-25
Petícia - Spravodlivosť pre rodinu a hlavne pre 5 ročnú Sofiu, ktorá zahynula pri dopravnej nehode dňa, 21.4.2025.
3873 Vytvorené: 2025-04-26
Žiadosť o okamžité prepustenie Dannyho Kollara (Daniela Bombica)
309 Vytvorené: 2025-04-30
Petícia za zachovanie prijateľného cestovného a modernizáciu infraštruktúry tatranských elektrických železníc
216 Vytvorené: 2025-04-28
PETÍCIA ZA VRÁTENIE 10-MINÚTOVÉHO CESTOVNÉHO LÍSTKA DO MHD V PREŠOVE A ZNÍŽENIE CIEN CESTOVNÝCH LÍSTKOV NA ROK 2025.
1349 Vytvorené: 2025-02-06
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O VYSTÚPENÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY Z EÚ
792 Vytvorené: 2025-04-13
Zakaz registrácie deti pod 16 rokov na sociálnych sieťach, registrácia len s OP a s biometriou tváre a efektívne riešenie obchádzania pravidiel
833 Vytvorené: 2025-04-16
Petícia proti neetickej likvidácie zdravých zvierat
20354 Vytvorené: 2025-03-26
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O VYSTÚPENÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY Z NATO
592 Vytvorené: 2025-04-13
Petícia za zachovanie sojakrému
1102 Vytvorené: 2025-04-07
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
879 Vytvorené: 2024-10-18
Ani cent navyše na zbrojenie!
10033 Vytvorené: 2025-03-06
PETÍCIA ZA PRÍSNEJŠIE TRESTY ZA TÝRANIE PSOV A MAČIEK
246 Vytvorené: 2025-02-13
Verejná výzva lekárov, zdravotníkov a ostatných slušných ľudí prezidentovi, aby nepodpísal zákon o takzvanej Covidovej amnestii
2314 Vytvorené: 2025-04-14
Zachráňme slovenské podnikanie: Zrušme transakčnú daň!
259 Vytvorené: 2025-04-03
STOP! Vzniku novej herne/kasína v meste SOBRANCE
71 Vytvorené: 2025-04-15
Petícia proti zdražovaniu cestovného vo vlakoch
2010 Vytvorené: 2025-03-05
🦙 STOP utrateniu alpák a lám pri výskyte slintačky a krívačky!
1009 Vytvorené: 2025-04-07
Ruky preč od 2. piliera!
28367 Vytvorené: 2024-04-29
PETÍCIA za vystúpenie z EÚ a štruktúr NATO s vyhlásením neutrality a zároveň povedzme NIE prípravám na povinné očkovanie
201 Vytvorené: 2023-04-12