Zastavenie dalsej vystavby na sidlisku WEST Galanta

Za zachovanie poslednych zelenych ploch v meste Vas prosim o podpisanie peticie za ukoncenie vystavby na sidlisku WEST. Niekolkrat bolo povedane, ze medzi uz postavenymi panelakmi vznikne oddychova zona pre existujucich obyvatelov Westu ako aj ostatnych galantanov.

Podla najnovsich informacii mesto uz schvalilo vystavbu dalsieho bytoveho domu L, ktory sa bude stavat kolmo na uz existujuce panelaky (vid nakres).Zlty West tym padom straca akykolvek priestor a vyhlad. Toto iste caka aj dalsie bytove domy. Podla neoficialnych zdrojov ma pribudnut xdalsich panelakov plus obchodna prevadzka (pravdepodobne Coop Jednota, kedze figuruje v schvalovacich papieroch mesta).

Susedia, uz aj tak je situacia v meste vyhrotena, so parkovani ani nehovorim. Neviem si predstavit zastavat celu travnatu plochu s dalsimi bytmi. Primator sa bije do prs ako je za zelenu Galantu, a pritom postupne schvaluje vystavbu novych a novych bytovych a polyfunknych domov v ramci Galanty.

Prosim Vas, ak mozete podpiste sa pod tuto peticiu a dajme im spolocne STOPKUBytovy_dom_L.JPG.

Svojim podpisom oprávňujem Jana Smolkova na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.