Zastavme Kráľa, nie výstavbu diaľnice!!

Starosta Turčianskej obce Krpeľany p. Kráľ brzdí výstavbu D1 úseku Turany - Hubová žalobou na súde, stiahnutie ktorej podmieňuje nezmyselnými podmienkami akou je napr. zabezpečenie obvodného lekára v sídle obce, výstavbou Domova sociálnych služieb a podobne. Napriek záväzku NDS o zabezpečení vodného zdroja výstavbou nového vodovodu a zbernej nádrže tak, že razba tunela neohrozí množstvo a kvalitu jestvujúceho vodného zdroja v katastri obce Krpeľany.

To všetko ešte pred začatím samotného razenia tunela.

Pridajte sa k petícii, svojim podpisom vyjadríte podporu výstavbe úseku D1 Turany-Hubová tak ako je plánovaný, teda tunelovým variantom  v čo najkratšom čase bez nezmyselných podmienok starostu Krpelian p. Kráľa. Petíciu odovzdáme na stretnutí 5. mája  na pôde VÚC Žilinského kraja priamo p. Kráľovi.

Martinský rínok    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Martinský rínok na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.