Petícia za zrušenie prezenčnej formy výučby na vysokých školách

Śtudenti vysokých škôl vyzývajú vedenia skôl, ako aj Ministerstvo školstva, vedy a výskumu o zavedenie distančnej formy výučby na všetkých vysokých školách vrámci územia Slovenska. Dôvodom našej žiadosti je zvyšujúci sa počet nakazených ľudí ochorenie Covid-19. Internáty nie sú pre študentov bezpečným miestom pre pobyt, tak isto aj cestovanie za štúdiom prostredníctvom hromadnej dopravy.

Napriek tomu vedenia vysokých škôl neberú ohľad na zvyšujúci sa počet nakazených a ohrozujú tak zdravie svojich študentov a ich rodín.

Preto žiadame vedenia škôr, Ústredný krízový štáb a Ministerstvo školstva, vedy a výskumu aby našej požiadavke vyhoveli.

Študenti vysokých škôl na Slovensku    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Študenti vysokých škôl na Slovensku na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.